Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
Potřebuju koupit druhý kočár na častější popojíždění autem, menší a skladnější, ale aby měl 4 kolečka, spojenou rukojeť, polohování zad a nožiček a velkou stříšku. Existuje takový kočárek? Mám už doma speedy tříkolku, ten je velký pro ty účely co potřebuji. Líbí se mi Valco snap 4, ale 3000 se mi zrovna dávat nechce. Střídáme kočár s nosítkem a babička určitě nosit nebude. Kočár chci hlavně na ježdění po městě, ale aby ho unesla v případě, že s ním bude muset po schodech do baráku. Děkuji za tipy ![]()
Mi máme babypoint fortuna, myslim že splnuje všechno co požadujete (4 kola, spojená rukojet, polohování, stříška, snadno skladatelný, celkem lehký) cena se pohybuje kolem 2000kč. Sme s nim maximálně spokojený ![]()
Já mám cybex callisto. Nekupovali jsme nový, ale je perfektní. spojená rukojeť, polohování, lehký, dobře ovladatelný…
Taky jsem řešila něco podobného, nakonec jsem vybrala Britax Agile. Moc spokojená ale nejsem, přemýšlím, že ho vyměním za ten Valco snap 4. Takže ač jsou na Britax super recenze, tak ten fakt nedoporučuju.
@Loudy píše:
Taky jsem řešila něco podobného, nakonec jsem vybrala Britax Agile. Moc spokojená ale nejsem, přemýšlím, že ho vyměním za ten Valco snap 4. Takže ač jsou na Britax super recenze, tak ten fakt nedoporučuju.
tak já měla doma oba a britax je konstrukčně i potahově mnohem kvalitnější, tak moc nebreč, pokud nejsi spokojená s britaxem, s valcem to nebude o moc lepší ![]()
@JayLee jooo po tech se taky divam. Par se jich prodava. Mas s nima zkusenost? Jsou fajn? A co hmotnost a skladani?
@Kriss Tina zkusim si ho vyhledat na netu, nemam paru o tom, jak vypada ![]()
@Loudy a ten se da cely polohovat?
Dobrý den,
sporťáky i golfky najdete za fajn ceny také v Bazaru eMimina.
Pěkné odpoledne ![]()
adminka Eliška
@araw já mam jako hlavní kočár Peg perego, tak mi přijde Britax hrozně nedomyšlený chrastítko. Koš úplně na prd, nic tam nedám, při chůzi do kočárku kopu a to Valco by mělo být vyšší. Navíc, když se složí, sedačka a záda jsou na vnější straně a špiní se. Valco se skládá „směrem dovnitř“. Britax Agile bych si podruhé určitě nekoupila.
@JayLee píše:
nejlepsi golfky co jsem mela - lehky snadni slozitelny jednou rikou vubec nezabiraji nejak vic mista nez by meli pevne a stabilni a polohovatelne navic jsou do vahy az 20 kg prcka lehce se ovladaji takze za me velka spokojenost
To je spis mensi sportak, ze?
Holky, taky bych potřebovala poradit. Zvazuju golfky vyslovene do auta, velký sporťák do terénu mam ale musí se do auta sundat sedačka, složit podvozek a pak narvat do auta. Proto hledám nějakou variantu do auta. Jestli 3-4kolka je mi fuk, hlavně velkou boudu aby na decko nesvitilo, polohovací záda a co je hodně dulezite, aby byl pro vysoke rodice. Mam 178cm a muž 198, u většiny golfem či lehkých sporťáku se hrbime. Na fotce me zaujal třeba quinny zapp, nemáte zkušenost?
@JanduleD zappík je pro mrňavé rodiče - má madla strašně nízko.
Koukni třeba na Recaro Easylife. Superskladný a madlo má mnohem výš, než Zapp.
@Ladie dík za tip. AZ vyrazím do ValMezu tak jukni do darababy, jestli nemají. Mala má 2m, tak mam dost času ozkoušet a sehnat. No a to Mé právě zajímají konkrétní značky, po cem jit ![]()
@JanduleD ono záleží, co chceš. Pro mě byla priorita skladnost (takže jsem vyřadila všechny golfky, co se skládají do deštníku, protože by v autě zabraly diagonálně celý kurf), co nejlehčí, spojená rukojeť, polohování zad do co největšího lehu, použitelný košík, aby to nebyl polský šmejd…
Měla jsem ve výběru právě vítězné Recaro Easylife, pak Babyzen Yoyo, Babyhome Emotion, Mai Cosi Noa, TFK Dot, Baby Jogger Citi Mini, Bugaboo Bee…