Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu… plánujeme koupit sporťák z bazaru a tak se chci zeptat, jaké značky ano a jaké ne… Je jich tolik, že vůbec nemám přehled, jaké jsou dobré a jaké ne
A pak ještě: co by měl mít správný sporťák? ![]()
Moc děkuji!
Pomeranco: nejprve napiš jaké máš pozadavky:
budeš jezdit v terénu, nebo spíše město, chceš i korbua sedačku nacvakávací na podvozek, nebo ti stačí jen sporťák?Chceš trojkolku, nebo čtyřkolku, natáčecí kola nebo ney? Nafukovací nebo plastová. Polohování rukojeti???… Je toho plno, napiš priority a holky Ti určitě rády poradí.
Za mě jsou super značky Peg-pérego, Quinny, Jané, Teutonie…Je jich plno. ![]()
Měla jsem možnost vyzkoušet krom vlastního kočáru (gesslein - ale jako sporťák je dost těžký) jané a ten byl super. Lehký, skladný, dobře manipulovatelný.
Měli jsme ho půjčený v zimě na horách (špindl) a i ve sněhu vše zmákl výborně.
Ale je to fakt o tom co chceš. ![]()
Já právě ani nevím, co mám od toho kočáru chtít
Ale asi takto: Stačí jen sporťák, ale aby šel dát úplně do lehu… ten náš obřík se nám brzo do hlubokýho nevleze ale pochopitelně ještě nesedí…
O počtu koleček a jestli mají být natáčecí… nevím co je lepší
Určitě bych ráda, aby byly nafukovací, abychom mohli do terénu.
Polohovací rukojeť spíše ano.
Jinak skladný být nemusí, nemáme auto a většinu času bude zaparkovaný v předsíni na místě po hlubokém kočárku, takže zavazet nebude… Naopak bych ráda, aby byl lehký, abych ho sama vytáhla do tramvaje…
Tak to jsem zvědavá, jestli něco takového existuje ![]()
Určitě existuje, jen možná bude oříšek ten úplný leh.Dost často mají sporťáky uvedeno že mají polohu do lehu, ale je to ještě trochu naklopené. Má to tak i Jané (nevím teda teď ty nové). Jinak to Jané je fakt lehoučký kočár, do terénu super, dostatečně prostorný.
Jinak já mám do úplného lehu i ten gesslein, ale je dost drahý a jen jako sporťák je i dost těžký. Jsem s ním maximálně spokojená, ale máme ho od narození.
Jiné zkušenosti nemám ![]()