Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj, chtěl bych zkusit začít sázet nějaké sportovní zápasy s kurzy. Rad bych Vas požádal, jak je to s těmi sázkovými kanceláří tady v Česku. Které jsou nejlepší. Upřímně jsem trochu v dluzích a rad bych zkusil stěstí také v tomto směru. Momentálně se tady v Praze nedá dělat nic co by mě naplňoválo štěstím. Pokud se jedna o studium, budu se pokoušet již po 8. v řadě udělat 1. semestr takže když vystuduji, při mem věku 32 let bude mi tak 37 let s magistrem a 40 let s doktoratem, navíc po vystudovani mě nic jiného než asi učitel a učení na skole nečeká. Takže to je asi první velka smůla která mě postihuje už řadu let a nemůžu v ní vydelat peníze. Další věc je ze jsem přišel do prahy před 7 lety abych začal s modelingem ale stala se mi jedna věc ze po přijetí neobjednanych brigád od jedné nejmenované agentury přičemž jsem již dávno chodil na brigádu do jedné firmy a pak mi začaly chodit neobjednane brigády sms tak jsem na ne normalne chodil a až časem po měsíci mě začaly svědit hlava tak jako by se mi fritovála cela pokožka hlavy ale až tento rok mi vypadlo hodne vlasů asi stěsně az možná i méně než před 14 lety na střední škole a tak jsem v praze přišel s tím ze mě vypadlo dost vlasů o možnost vydělat penize modelingem i když jsem si tvořil portfolio každý den asi 7 let s fotek a selfie na Instagramu což asi nikdo v Česku a Slovensku neděla ze by na Instagramu měl fotku ve stylu každý den a o tento styl jsem vyfritovanymi vlasy a hromadnym výpadkem vlasů přišel a těd ve věku 32 let ten modeling asi nevyjde když se podivam jaké jsem měl vlády když jsem začínal a jake mam dnes je to hrůza a taky ten obličej se mi dost změnil, takže modeling asi těžko. Další věc jak bych se dostal z toho práce dělníka je asi sport. ze bych zkusil sportovat s cílem to dělat závodne za peníze. Co myslíte. Je to možné? Tady v Praze koukám se nedá nic jiného dělat než jen založit nějaké fastfoody a stravovací zařízení. Nebo nějaké firmy co stoji za nic jako nějaké krámy s potravinami a tak dále. Momentalne mam dluh včetně zaplacenych peněz u rodiny asi kolem 1 milionů korun a snažím se z toho nejak dostat. Mám takový pocit ze když začnu tenis nebo fotbal nebo basketbal a byl bych v tom Dobrý a pak náhodou dostal divokou kartu a dostal se do tymu kde bych uzavřel normálně nepřátele smlouvu za peníze. Poradite me??
Do ničeho takovýho se nepouštěj, to je cesta do pekel. Běž do dluhové poradny.
Dej si pár facek a najdi si jinou aktivitu, než psát hovadiny na net.
@JancaS84 píše: Více
Kdo vi, jak to je. Precti si jeho ostatni diskuse.
@Nicco7 Ty tu máš samé zajímavé diskuze
.
https://www.emimino.cz/…osud-533144/
https://www.emimino.cz/…uska-505145/
Máš psychiatra?
Ty jsi sem už psal že jo?
Nejsi normální vyhledej psychiatra nebo pro začátek alespoň psychologa jinak se nehnes z mista ![]()
@JancaS84 píše: Více
On nechce sázet, chce začít profi sportovat (poslední odstavec)
Už neví, co by si vymyslel…nudící se troll, aneb nejhorší možná varianta ![]()