Sportovním sázením zaplatit dluh

181
13.8.24 11:38

Sportovnim sazenim zaplatit dluh

Ahoj, chtěl bych zkusit začít sázet nějaké sportovní zápasy s kurzy. Rad bych Vas požádal, jak je to s těmi sázkovými kanceláří tady v Česku. Které jsou nejlepší. Upřímně jsem trochu v dluzích a rad bych zkusil stěstí také v tomto směru. Momentálně se tady v Praze nedá dělat nic co by mě naplňoválo štěstím. Pokud se jedna o studium, budu se pokoušet již po 8. v řadě udělat 1. semestr takže když vystuduji, při mem věku 32 let bude mi tak 37 let s magistrem a 40 let s doktoratem, navíc po vystudovani mě nic jiného než asi učitel a učení na skole nečeká. Takže to je asi první velka smůla která mě postihuje už řadu let a nemůžu v ní vydelat peníze. Další věc je ze jsem přišel do prahy před 7 lety abych začal s modelingem ale stala se mi jedna věc ze po přijetí neobjednanych brigád od jedné nejmenované agentury přičemž jsem již dávno chodil na brigádu do jedné firmy a pak mi začaly chodit neobjednane brigády sms tak jsem na ne normalne chodil a až časem po měsíci mě začaly svědit hlava tak jako by se mi fritovála cela pokožka hlavy ale až tento rok mi vypadlo hodne vlasů asi stěsně az možná i méně než před 14 lety na střední škole a tak jsem v praze přišel s tím ze mě vypadlo dost vlasů o možnost vydělat penize modelingem i když jsem si tvořil portfolio každý den asi 7 let s fotek a selfie na Instagramu což asi nikdo v Česku a Slovensku neděla ze by na Instagramu měl fotku ve stylu každý den a o tento styl jsem vyfritovanymi vlasy a hromadnym výpadkem vlasů přišel a těd ve věku 32 let ten modeling asi nevyjde když se podivam jaké jsem měl vlády když jsem začínal a jake mam dnes je to hrůza a taky ten obličej se mi dost změnil, takže modeling asi těžko. Další věc jak bych se dostal z toho práce dělníka je asi sport. ze bych zkusil sportovat s cílem to dělat závodne za peníze. Co myslíte. Je to možné? Tady v Praze koukám se nedá nic jiného dělat než jen založit nějaké fastfoody a stravovací zařízení. Nebo nějaké firmy co stoji za nic jako nějaké krámy s potravinami a tak dále. Momentalne mam dluh včetně zaplacenych peněz u rodiny asi kolem 1 milionů korun a snažím se z toho nejak dostat. Mám takový pocit ze když začnu tenis nebo fotbal nebo basketbal a byl bych v tom Dobrý a pak náhodou dostal divokou kartu a dostal se do tymu kde bych uzavřel normálně nepřátele smlouvu za peníze. Poradite me??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36148
13.8.24 11:44

Do ničeho takovýho se nepouštěj, to je cesta do pekel. Běž do dluhové poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
13.8.24 11:46

Dej si pár facek a najdi si jinou aktivitu, než psát hovadiny na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
13.8.24 11:48
@JancaS84 píše: Více

Kdo vi, jak to je. Precti si jeho ostatni diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.24 11:49

@Nicco7 Ty tu máš samé zajímavé diskuze :mrgreen:.
https://www.emimino.cz/…osud-533144/
 https://www.emimino.cz/…uska-505145/

Máš psychiatra?

• Citovat
  • Upravit
5593
13.8.24 11:49

Ty jsi sem už psal že jo?
Nejsi normální vyhledej psychiatra nebo pro začátek alespoň psychologa jinak se nehnes z mista 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.24 11:50
@JancaS84 píše: Více

On nechce sázet, chce začít profi sportovat (poslední odstavec)

• Citovat
  • Upravit
90
13.8.24 11:51

Fantasmagorie na druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.8.24 11:52

Troll jak bota aneb děti ještě mají prázdniny :roll:

• načítám...