Spotřební daň - Míchání eliquidu. Jak jste se zařídily?

Anonymní
15.2.25 08:14

Spotřební daň- Míchání eliquidu. Jak jste se zařídily?

Ahoj. Máme tu velký nárůst ceny e-liquidu. Tímto otevírám diskuzy jak jste se s tím vypořádaly? Popřípadě tipy jak mícháte? Byla jsem zvykla za 120ml dávat zhruba 250,–. Ted platím 987,–!!! :pocitac: Co a tím? Diky :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24021
15.2.25 08:59

Začít si kupovat normální cigarety jako já… Krabička stojí jen 151,–Kč… :pankac: :pankac: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
15.2.25 09:34

Ja mam jeste zasoby. Ale jsou toho plny fb skupiny, kde najdes reseni. Nevim, jestli se to sem muze vkladat. Takze odpovedi najdes tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 09:51

No super můžeš mě aspoň nějak navést kde na fb to najdu? Děkuju ;)
Cigarety jsou drahý jak kanec :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.25 09:55

Nekuřte. 🤔Já přestala proto, že mi bylo líto peněz. Jsem škrt.😱

• Citovat
  • Upravit
24021
15.2.25 10:30
@Anonymní píše: Více

Sorryjako za upřímnost, ale přestaň šířit dezinformace… :cert: :cert: :cert: Kanec je podstatně levnější než cigára… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
15.2.25 12:29
@bse.pedro píše: Více

Byla by to zajímavá studie - porovnání pravidelného kouření cigaret a konzumace kančího masa - dopady na zdraví.
Myslím, že by vyhrál kanec a jeste je levnější :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24021
15.2.25 12:34
@Svetluska55 píše: Více

Přesně tak… Nechce se mi hledat, za kolik se dá koupit kilo kančího a shánět váhy na zvážení krabičky cigaret, ale takovej kanec se kromě oficiálního nákupu někde u mysliveckýho svazu dá koupit pod rukou u známýho myslivce, nebo zadarmo skolit autem na silnici, popř. v lese umlátit klackem, se sháněním cigaret je to horší, ty v lese nenajdeš… :nevim: :nevim: :nevim: 8)
A navíc krabičku cigaret blafnu za den, kance za jeden den nesežeru… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat