Sprchujete se studenou vodou?

Tonda Le
14.8.21 21:25

sprchujete se studenou vodou?

Pokud ano tak se rádi sprchujete večer nebo ráno? popřípadě kdy je nejvhodnější doba na studenou sprchu? :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9285
14.8.21 21:27

Já se sprchuju teplou vodou a postupně ubírám až je voda studená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.21 21:33

Dneska je taková sauna, že byla studená sprcha a rovnou jsem šla zas ven si sednout, kde je konečně trochu dobře. Prostě podle počasí. Někdy mi studená vadí a někdy jsem za ní vděčná. Což byl dnešní případ. Sprcha a ledové pití, studené ovoce. Aby se přežilo horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.21 21:46

Teplou sprchu večer, prohrat a uvolnit svaly, to samé po práci to pak přejdu do chladnější. A studená má být ráno, probere, ale zase postupně. Rozhodně nepodstupuji šokovou terapii :mrgreen:
Samozřejmě v létě preferují chladnou v zimě teplou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44194
14.8.21 21:59

Už jako dítě jsem se naučila postupné otužování, během pár týdnů až k hodně studené, i v zimě. Vždy se musí sprchovat nejprve končetiny, trup až naposled, hlava nikdy. Když na studenou není nálada, tak vlažnou.

Na to, kolik nás je, máme minimální náklady na vodu, asi proto, že teplou točíme minimálně, horkou vůbec. Nemám ji ráda, akorát bych dostala zánět dutin.

Nemám ráda ale ani opačný extrém-hodně studené pití a veškeré věci z ledničky vytahuji hodinu předem a nechávám „odrazit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
14.8.21 22:36

Pokaždé když se sprchuju se na závěr opláchnu chladnou vodou…v létě delší dobu+ hodně chodím chladit do sprchy nohy (ach ty otoky)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí