Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Běžte do CARu, kam jinam bys tak chodila. Udělají všechna potřebná vyšetření a domluvíte se na dalším postupu, pohnete se dál a získáš názor dalšího odborníka. Svůj život snad žiješ tak, abys byla spokojená ty a tvá rodina, ne aby ses zavděčila nějaké doktorce, kterou zajímáš akorát tak těch 10 minut u ní v ordinaci. Ty ji nechceš urazit, ale ona tebe může?
Jinak moje známá má pět dětí, pět císařů. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, děvčata.
Jsem pátým rokem po druhém císařském řezu a s mužem se skoro 4 roky snažíme ještě o jedno Mimi ale bohužel moje Dr.mne odmítla pomoci s tím že po dvou císařských řezech jsem prej asi úplně hloupáJsem zcela v pořádku ohledně jizvy a při kontrolách také nic neříká ale je mi to moc líto protože jsem k paní doktorce přešla od Doktora který mne nechtěl poslat na genetiku během těhotenství a paní doktorka byla vždy super ale je to mé rozhodnutí mé riziko a myslím že mám právo se ptát proč nám to teď nejde a už nevím opravdu kam zajít nechci paní doktorku urazit.Diky moc za odpověď. Třeba má někdo podobnou zkušenost.
Ty dve deti jsou vase spolecne? A pocali jste je prirozenou cestou?
Treba ti tve telo dava najevo, ze uz ne. Zkus se nad tim zamyslet, nez to lamat pres koleno ![]()
Mně po druhém císaři jen řekli, že pokud bych chtěla třetí děti, tak jedině zase císař. Kamarádka čeká třetí po dvou cisarich. Asi bych šla k jiné doktorce…
@cecetka Tohle radíš každému, kdo nemůže přirozeně otěhotnět?
Jinak zakl. moje máma porodila tři děti plánovaným císařem kvůli historickému poranění pánve. Bylo to bez problému a to bylo v 90. letech.
@Žižkovská žena píše:
@cecetka Tohle radíš každému, kdo nemůže přirozeně otěhotnět?Jinak zakl. moje máma porodila tři děti plánovaným císařem kvůli historickému poranění pánve. Bylo to bez problému a to bylo v 90. letech.
Ne. Ale nekdy je dobre sve telo poslechnout.
Já jen nechápu proč se pořád řeší problémy s otěhotněním u klasických gynekologů, kteří o tom ví většinou velké prd… Běž do CARu ty jsou tu od toho…
Lékařka má právo odmítnout. Není to léčba, která by měla řešit zdravotní problém a podle ní není další těhotenství bezpečný. Jdi na konzultaci k jinému lékaři, ale ani já bych další těhotenství netlačila na sílu, pokud se tvoje tělo samo brání.
@Anonymní píše:
Dobrý den, děvčata.
Jsem pátým rokem po druhém císařském řezu a s mužem se skoro 4 roky snažíme ještě o jedno Mimi ale bohužel moje Dr.mne odmítla pomoci s tím že po dvou císařských řezech jsem prej asi úplně hloupáJsem zcela v pořádku ohledně jizvy a při kontrolách také nic neříká ale je mi to moc líto protože jsem k paní doktorce přešla od Doktora který mne nechtěl poslat na genetiku během těhotenství a paní doktorka byla vždy super ale je to mé rozhodnutí mé riziko a myslím že mám právo se ptát proč nám to teď nejde a už nevím opravdu kam zajít nechci paní doktorku urazit.Diky moc za odpověď. Třeba má někdo podobnou zkušenost.
Doktorku si nech, ale neplodnost res v CAR. Vubec od ni nepotrebujes doporuceni (a v principu ji nic nemusis rikat). Vratis se k ni, az budes tehotna, pokud to vyjde. ![]()
Určitě to můžeš zkonzultovat jinde, ale ono většinou doktoři nedoporučují jen tak z voleje, ale zohledňují tvůj konkrétní případ, a tam ta zvýšená rizika prostě být můžou, stejně jako i nevhodnost dalšího těhotenství. To, že někdo jiný rodí císařem čtyřikrát na tom moc nemění.
Takže bych zas z doktorky nedělala nepřející brécu.
Souhlasím, jdi do CAR. Vůbec nemusí byt problém na tvé straně, tam vás vyšetří oba. Byli jsme taky po 2 Sc a vůbec to nekomentovali. Ze jsme do jejich návrhu na asistovanou reprodukci ( za peníze kvůli věku) nakonec nesli, je věc jiná, Nakonec jsme počali přirozené, těhotenství jsem zvládla ( ozval se sice problém nesouvisejici se sekci). Porod byl plánovány Sc bez komplikaci. Doktoři při porodu byli velmi milí i ohleduplní. A to jsem byla dooost stará:-)
Držím palce.
Dobrý den, děvčata.
Jsem zcela v pořádku ohledně jizvy a při kontrolách také nic neříká ale je mi to moc líto protože jsem k paní doktorce přešla od Doktora který mne nechtěl poslat na genetiku během těhotenství a paní doktorka byla vždy super ale je to mé rozhodnutí mé riziko a myslím že mám právo se ptát proč nám to teď nejde a už nevím opravdu kam zajít nechci paní doktorku urazit.Diky moc za odpověď. Třeba má někdo podobnou zkušenost. 
Jsem pátým rokem po druhém císařském řezu a s mužem se skoro 4 roky snažíme ještě o jedno Mimi ale bohužel moje Dr.mne odmítla pomoci s tím že po dvou císařských řezech jsem prej asi úplně hloupá