Sprengelova deformita - operace

2
19.11.16 20:54

Sprengelova deformita - operace

Dobry den, hledam nekoho, kdo ma stejne jako my dite se Sprengelovou deformitou (nesestoupena lopatka). Dcerka ma vadu 4. stupne a mela by byt operovana. Je tam vsak riziko parezy ruky, mame strach. Tak hledame nejakou zkusenost ci doporuceni operatera. Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
23.1.18 23:19

Dedormita

@Stana74
Ahoj, mame skoro 5rocneho chlapčeka, dedormitu munurcili keď mal 4mesiace, ma popôrodnú parezu brachialneho plexu, chodíme na ortopedii do Brna, Prof. Poulovi, povedal že keď mal rok, tak je tam šanca poškodenia nervov, jelikož jeho telíčko boli naozaj malinké a operáciu nám odporúča v predškolskom veku, v pondelok ideme na kontrolu, tak sama som zvedava, aký bude ďalej postup. Každopádne chodíme na rehabky, aby sa neskratili svaly, ruku sám dvihne do 20° s našou pomocou ju dá od seba Max 45°, keby máš akékoľvek otázky napíš :) Mária

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.19 12:55
@Stana74 píše:
Dobry den, hledam nekoho, kdo ma stejne jako my dite se Sprengelovou deformitou (nesestoupena lopatka). Dcerka ma vadu 4. stupne a mela by byt operovana. Je tam vsak riziko parezy ruky, mame strach. Tak hledame nejakou zkusenost ci doporuceni operatera. Dekuji!

Dobry den, vim, ze uz reaguji docela pozde, prispevku jsem si vsimla velkou nahodou, ale kdyby jste nahodou potrebovala, napiste mi. Je mi 34let, Sprengelovu deformitu u me v 8 letech diagnostokoval doc. Dungl z Bulovky, v tomtez roce operoval. Taktez mam 4. stupen. Operace se podarila. V te dobe( r. 93)to byl nejspis jediny odbornik na tenhle typ vady. Riziko bude vzdycky, otazkou je, jaky by byl vyvoj v pripade, ze dceru operovat nenechate…strach je taktez prirozeny…Drzim pesti!

• Citovat
  • Upravit
2
15.10.22 15:04

@Stana74
Dobrý den, mohu se zeptat, jak jste dopadly? Mého syna také čeká operace :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie