Špulení zadečku

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12735
13.1.10 10:53

Špulení zadečku

Ahoj holky už jsem z toho fakt na nervy. Malá mi už nějakou dobu špulí v noci zadeček. Ona spinká ve spaní se otočí na bříško a začne plakat a vystrkovat zadeček. Většinou jsem ji poplácala dala dudlík a ona spala. Vzbudila se tak dvakrat třikrat ale teď je to už mazec. ráno jsem volala doktorce tak tam manža jel pro nějaké ampule a sklíčka, že pry by to mohly být roupy. Tak jsme se koukali jak nam dr řekla ale roup nikde ani ve stolici a to to trvá už asi deset dní. Prý by to mohla být ještě onanie, že je to běžné. Máte někdo s tím zkušenosti? Jsem už vážně na nervy. Když jí dám na boček tak spinká ale ve spaní se otočí na bříško a jede to na novo, když jí zase otočím na bok tak ihned spí, tak nevím co to je. Díky za názory… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
13.1.10 11:20

my zadeček nešpulíme, ale paseme koníčky. Jak píšeš - uložím ho na bok, občas se otočí a spí na zádech, občas mu to ale nevyjde, otočí se na bříško a v tu chvíli je vzhůru s šíleným řevem. Otáčím ho na záda, dám dudáka, po chvilce otočím na bok a v tu chvíli spí (když otočím na bok rovnou, zase se mi točí na bříško a pláče). Dělá to už 3 týdny asi tak 6× za noc. Zajímavé je, že do pěti měsíců jinak než na břiše spát nechtěl. Taky nevím čím to je, ale asi se mu na břiše začlo špatně spát. Vzhledem k tomu, že po změně polohy hned usíná, tak to neřeším, ale jak jsme psala, my zadeček nešpulíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
13.1.10 11:26

Vyšpulí zadek jako že si pod sebe dá kolínka? Jestli ano, tak tě můžu uklidnit, takto děti spí normálně. Moje děti takto spaly obě, je to pro ně fyziologická poloha, jako když mají podsazený kolínka v šátku. :-) Proč to řešíš? Že u toho začne plakat? To můžou být zuby, prdy, cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.1.10 11:33

Jo přesně dá si kolena pod sebe. Pak se snaží všemožně natáčet aby na tom bříšku neležela. Řeším to, protože tak prořve půl hodiny a pak usne na hodinu a je to tu znovu. No jak říkám doktorka říkala že to budou asi roupy, tak nevím. Zuby jsou dost možné, ale prdíky asi ne, taky jsem myslela že to jsou prdy, ale nic, tak uvidíme.Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
13.1.10 11:46

Ondra tohle dělal jeden čas taky, neuměl se sám přetočit na záda (ve dne jo) a když se ve spaní převrátil na bříško, chvíli se trašně lopotil, aby znovu usnul, a řval, ať mu někdo pomůže… A bylo to třeba co hodinu nebo i častěji, během celé noci :roll: . Přestal, když se naučil i v noci otočit sám a dokonce se teď naučil i spát na bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.1.10 11:48

mala vetsinou spi tak ze ma kolinka pod sebou a zadecek vyspuleny nahoru.
Proc to resis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.1.10 12:11

Mě by to nevadilo, že tak spí nebo tak, ale ona u toho hodně křičí a přes den je dost protivná a jen v náručí když jí houpu je v klidu. Občas si i chvíli sama hraje, ale to je jen chvíli. Přes den spí v klidu i na bříšku, tak ja nevím, mám děs z toho roupa pitomého. Vím že to není nic hrozného ale dostat do naší Elišky nějaké léky je nadlidský ukol jsme na to vždy tři abychom do ní aspon něco dostali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.1.10 12:49

Já bych teda za tím žádné roupy ani nic podbného nehledala :roll:
Je to běžné, dělá to tak spousta dětí a náš mladý taky.

Máme za sebou i takové noci, kdy se sám dostal do nějaké polohy a už se nějak nemohl dostat zpět, tak plakal, divně sebou jakoby házel a čekal, až ho přijdu přepolohovat.
Vstávala jsem klidně i 10 krát za noc, museli jsme to ale vydržet.

Takto po telefonu se nedá jednoznačně určit diagnóza, tak trochu nechápu tvou Dr., proč tě tak zbytečně vystrašila.

Závěr? Špulí spousta dětiček, hodně z nich je přes den protivných, hodně jich v noci křičí, tak to neřeš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
13.1.10 12:56

Naše malá taky takhle spí. Zezačátku se u toho i vzbudila a pak plakala. Časem to přešlo - naučila se z téhle polohy dostat do jiné :wink:
No a pokud se ti malá v noci hodně budí a pláče - nebude asi moc vyspalá, tak si myslím, že je normální když je ve dne protivnější :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.1.10 13:04

Holky moc děkuju za podporu taky jsem si říkala, že je to normal ale doktorka chce mít asi jistotu. Tak budeme do neděle dělat stěry a v ponděli to odvezem na testy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
13.1.10 22:00

Rebeko, jak je mladoska velka? Prijde do kontaktu nejak se svymi (necimi?) vykaly? Neumim si predstavit, jak by male miminko v plince a v hygienickem prostredi (coz predpokladam) prislo k roupum? :nevim: Ja si je pamatuju ze sveho skolkoveho obdobi. Ano, bolelo to zejmena v noci, pac jsou v noci aktivni. Svedi to jak cert a taky me to budilo. Ale nemusela jsem kvuli tomu spat na brise, to ne.
S tou onanii se mi to taky nezda - to by preci neplakala.
Napada me - jake mate plinky? Nemuze se z nich neco uvolnovat, co by ji svedilo? Neskrti ji pres brisko? Zkuste zmenit znacku, za to nic nedate.

Preju, at se to brzy zklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.1.10 23:44

Marjanko má šest měsíců a s jinymi dětmi se nestýkáme. Prostředí má čisté, na tom si zakládám nesnaším binec, ale zase to nepřeháním, plínky jsem už zkoušela měnit několikatery, ale je to to co psaly holky určitě, snaží se z bříška změnit polohu a to jí zatím nejde. Už leze otočí se na břicho ale zpátky to zatím neumí. To bude určitě ono. Onanie mi nesedí taky, a ty roupy? Taky to nechápu my to nikdo nemáme a neměla kde se nakazit, myslím si, že je to planý poplach, ale pro jistotu dodělam ty odběry. Pak napíšu jak jsme dopadli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
15.1.10 09:36

Asi nepomůžu, co se týče pláče, ale tady je fotka, jak můj malý spí nejraděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.1.10 22:02

take pridam fotecku jak mala spinka nejradeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
21.1.10 12:12

Holky no koukám paráda jak spí vaše ratolesti. Tak jak jsem přepokládala testy vyšly negativní na paraziti ve stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí