18měsíční dcera - vzdor či co?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
4.1.14 23:04
@jayjayka píše:
@Peťulílie Dík ;)
Manžel je od rána do veřera v práci a mě už tu hrabe :mrgreen:

jsme na tom stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.1.14 23:04
@dani24687 píše:
Je dobré slyšet, že je na tom někdo hůř, díky :mrgreen: :kytka: :kytka:

:lol: Ráda potěším, pokud teda myslíš mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.1.14 23:05
@jayjayka píše: :lol: Ráda potěším, pokud teda myslíš mě :)

myslím :kytka: :kytka: hlavně že jsem chtěla zahájit dietu, celý den se držím, ale jak usne, tak se vyvalím a samou radostí něco sežeru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulílie
4.1.14 23:06

@dani24687 vítej v klubu 8o

• Citovat
  • Upravit
2133
4.1.14 23:07

@dani24687 Budu muset zase někam zajít o víkendu s kamarádkou aspoň na 2-3 hodiny o víkendu. Už sem se 2 měsíce nehla z domu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.1.14 23:07
@Peťulílie píše:
@dani24687 vítej v klubu 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.1.14 23:08
@dani24687 píše:
myslím :kytka: :kytka: hlavně že jsem chtěla zahájit dietu, celý den se držím, ale jak usne, tak se vyvalím a samou radostí něco sežeru :mrgreen: :mrgreen:

Ty jo, já žeru furt :roll: A už se musím i schovávat - jak si dám něco do pusy, tak malá je u mně a mňam mňam :lol: Poslední dobou se nestačím divit, co se do ní všechno vejde. Nikdy moc nejedla, ale teď by nás sežrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.1.14 23:15

No, já ti řeknu jen jedno: tohle je začátek, bude hůř, vítej v období vzdoru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.1.14 23:21

@gabi.design a to je ti k smíchu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.1.14 23:35

@jayjayka Jo, já se musím smát, protože bych se jinak zbláznila. :mrgreen: Užívám si se svým 2,5 letým a velmi často mám pocit, že mě dostane do toho blázince. :lol: I když pravda, ve svých hysterických scénách, amocích a divadýlku stokrát za den poslední dobou poněkud polevil (a teď to nechci zakřiknout… :roll: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.1.14 23:40

@gabi.design :lol: Na tom něco bude, na tom smání :lol: Už se těším, až se budou vztekat oba zaráz, to mě odvezou :roll:
My nabíráme na síle :roll: Snad aspoň malej bude kliďas bez problémů, aspoň že začátku. Malá prvních 8m probrečela - celý dny, furt :zed: Měla zdravotní problémy. Byl to děs. Pak byl chvilku celkem klid. a od 12m se začala vztekat :cert: a je to čím dál horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.1.14 23:43
@Peťulílie píše:
Maminky, moje 18ti měsíční slečna začala posledních pár dní na mně strašně viset, začne hystericky nabírat, pořád se natahuje, že chce do náruče-to je pak spokojená (já teda s 12ti kg moc ne :-)) když k nám někdo příjde, nebo jdeme na návštěvu, ze začátku řve, hysterie, drží se mně jako klíště a háže zpátečku. Rostou jí řezáky a je závislá na dudlíku - má ho v pusince téměř pořád a dožaduje se. Někdy jakoby na tyhle scény zapomene, hraje si, ale moc časté to není. Ještě před Vánoci byla pohodové dítě, vyhrála si sama..ale teď poslední týden nějaký obrat…do toho se strašně vzteká, když se ji něco nelíbí…tušíte, co by to mohlo být? Nějaké tipy, jak jí pomoct, aby se zklidnila, nebo prostě vydržet? A do toho začaly problémy s usínáním - cca 3 dny - jak s odpoledním, tak s večerním - usíná cca hodinu, jeden den to byly i dvě…dřív byla do 20ti minut tuhá. Děkuji za zkušenosti :palec:

To je normální, můj syn, kterého jsem podezřívala z nějaké formy autismu, najednou ze dne na den začal projevovat emoce, začal mě objímat a pusinkovat (první rok a půl jsem pro něj byla součást vybavení domácnosti, která se hodí, když je hlad, zima, špinavá plína a jiné nehody..), a světe div se - najednou se začal stydět 8o Takže já si teď naopak užívám visící a mazlící opičku, dokud ho to zase nepřejde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.1.14 23:47
@jayjayka píše:
Ty jo, já žeru furt :roll: A už se musím i schovávat - jak si dám něco do pusy, tak malá je u mně a mňam mňam :lol: Poslední dobou se nestačím divit, co se do ní všechno vejde. Nikdy moc nejedla, ale teď by nás sežrala :lol:

:lol: No - moje roční dcera toho zbouchne víc než já.. Dneska když dvouleťák spal (asi hodinu a půl) tak se celou dobu ládovala ovocem z misky, když se vzbudil, tak jsem ohřála králíka na houbách - tak kluk si dal půlku stehna, holka zbodla stehno celé i s houbami a jako dezer kysané zelí, a pak se vehemtně dožadovala kojení 8o
To zase bude návštěva u pediatričky: „Maminko, krmíte vašeho syna vůbec? A maminko, vaše dcera je pěkný puclík, čím ji krmíte?“ „Paní doktorko, syn nejí níc, zato dcera sežere všechno, co vidí“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.1.14 23:52

@Damael :lol: Málem mi zaskočilo :lol:

Segra to má přesně jako ty. Syn 5 let hubený jak lunt, jíst nechce. A dcera 2,5 roku sní všechny :lol:

My sme byly furt na uplně spodní křivce. Hnuly sme se až v roce. A teď když přijde manžel dom a jí, tak ona stojí u něho a chce taky. Prý jestli té holce dám přes den vůbec najíst :cert: :lol: No asi ji tu trápím hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
4.1.14 23:58

Kdybych si posolila ho.no tak ho bude chtít taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie