Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo ale mám to spočítaný jen dle kalkulačky na netu takže bůhví jak to bude podle UTZ ![]()
rohlice píše:
dnes 6-6,takže nevim no,ale třeba nás překvapí fazolka![]()
děkuju já tobě samo taky
![]()
my máme za sebou dvakrát nepodařený IVF a teď se nám to povedlo přirozeně,takže to bereme trochu jako zázrak a bojíme se strašně moc
mimosek píše:
Ahoj, já myslím, že uvidíš cvrka i srdíčko…já byla včera na UTZ 5+2 a cvrk byl pěkně vidět, ale ještě bez srdíčkarohlice píše:
děkuju já tobě samo taky
![]()
my máme za sebou dvakrát nepodařený IVF a teď se nám to povedlo přirozeně,takže to bereme trochu jako zázrak a bojíme se strašně moc
rohlice píše:mimosek píše:
Ahoj, já myslím, že uvidíš cvrka i srdíčko…já byla včera na UTZ 5+2 a cvrk byl pěkně vidět, ale ještě bez srdíčkarohlice píše:
děkuju já tobě samo taky
![]()
my máme za sebou dvakrát nepodařený IVF a teď se nám to povedlo přirozeně,takže to bereme trochu jako zázrak a bojíme se strašně mocjéé děkuju,já už mohla jít taky minulej týden,ale nenechala jsem se přemluvit řekla jsem,že chci dýl aby už i srdíčko právě bylo,tak doufám pak vám sem holky písnu až přijdu ju
Já byla 5+4 a nebylo vidět, ale v 6+5 už ano. Určitě ho přástě uvidíš, protože když jsem tam byla a dr. mi řekla, že vidí embryonální pól tak srdíčko taky neviděla… držím pěsti ![]()
Tak doufám, že tě trošku podpořím, 5+3tt jsem byla u Apolináře kvůli krvácení na UTZ byl v plodovém vejci byl vidět žl. váček, ale nebylo embryjko ani emb. pól, a navíc konstatovali hematom, vzhledem k tomu že mi tamní asi velmi vytížená sestra dle toho jejich kolečka blbě spočetla délku těhu, doktorka mě hnala na revizi, nejlépe okamžitě. Odmítla jsem s tím, že pokud má dojít k potratu, raději bych aby to odešlo samovolně. Tudíž následovala hned v pondělí kontrola u mého gyn. který konstatoval totéž (bohužel už neviděla ani žl. váček). Rozumně jsme se dohodly že vyčkáme co se bude dál dít a necháme to samovolně odejít. Další KO o tři dny později ve čtvrtek (opět prázdné plodové vejce, bez krvácení), tak si mě pozvala na pondělí. No a na téhle v pořadí již třetí kontrole jsme s úžasem obě dvě sledovaly tlukoucí srdíčko našeho nenarozeného broučka.....
Takže vyčkej a uvidíš, že vše dobře dopadne ![]()
Ahojky.
Ja te uklidnim naprosto stejnou situaci. Po osmi mesicich se nam taky mimi povedlo, na prvni kontrolu jsem sla v 6+3 a srdicko nikde, doktor mi moc sanci nedaval. O deset dni pozdeji na dalsim ultrazvuku srdicko uz pekne tukalo, jen podle mereni je miminko o 5 dni mladsi nez podle poslednich mesicku.
Takze vydrz, urcite to bude v poradku
![]()
ja byla v 5tt - pouze gestacni vacek, pak v 8tt - uz i srdicko
![]()
Já měla srdíčko v 6+0 - dvojčátka. Srdíčko bylo vidět u obou
Ja jsem mela srdicko v 6+4 tt. Takze za tyden verim, ze tam uz bude krasne videt srdicko
![]()
tak holky mám ho tam
![]()
podle UTZ jsem ale 5-6 a i velikostí odpovídáme ![]()
ale Donato ptala jsem se extra na tebe(páč můj gyndař je příti bratránek)a prý máš být úplně v klidu,že záleží na každým těle,každá jsme jiná a hlavně taky záleží na UTZ a taky mi říkal,že dnes tam dr nemusel
vidět ale třeba zítra už to může být jinak,takže se nestresuj a tý fazolce věř
![]()
rohlice píše:
tak holky mám ho tam![]()
podle UTZ jsem ale 5-6 a i velikostí odpovídáme
ale Donato ptala jsem se extra na tebe(páč můj gyndař je příti bratránek)a prý máš být úplně v klidu,že záleží na každým těle,každá jsme jiná a hlavně taky záleží na UTZ a taky mi říkal,že dnes tam dr nemuselvidět ale třeba zítra už to může být jinak,takže se nestresuj a tý fazolce věř
![]()
![]()
![]()
Velká gratulace! ![]()