Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Donato- já jsem byla přesně jako ty 6 plus2 a srdíčko nebylo- můj dr. to bral jako normální, ještě říkal že je brzy.Zítra jsem 9 plus3 a jdu na ko- asi ráno nedospím ![]()
rohlice píše:
Gabi,Markit,Monnymoc děkuju
to jsou dobre zpravy
uzivej si to ![]()
Monny89 píše:rohlice píše:to jsou dobre zpravy
Gabi,Markit,Monnymoc děkuju
uzivej si to
rohlice píše:
tak holky mám ho tam![]()
podle UTZ jsem ale 5-6 a i velikostí odpovídáme
ale Donato ptala jsem se extra na tebe(páč můj gyndař je příti bratránek)a prý máš být úplně v klidu,že záleží na každým těle,každá jsme jiná a hlavně taky záleží na UTZ a taky mi říkal,že dnes tam dr nemuselvidět ale třeba zítra už to může být jinak,takže se nestresuj a tý fazolce věř
![]()
![]()
![]()
Ahoj, byla jsem na UTZ a doktor neviděl srdíčko, říká ale, že těhotenství od minula porostlo a že vidí žloutkový váček, že to je dobré znamení. Kdy u vás bylo vidět srdíčko? Jsem trochu nervózní, podle kalkulačky na netu by mělo být začít vidět v 6+0.
Neboj mě šlo vidět kolem 7-8 týdne těhu…určitě se dočkáš…Ať mimi roste jak má ![]()
@Cuarentena ahoj, kliiiidek
… ja byla 5+6 (tedy skoro 6+0) a srdicko nebylo, jen zaklad zloutkoveho vacku… pak jsem sla 6+3 a uz bylo srdicko, v 6-7 tydnu se meni cipisek hrozne rychle kazdy den, takz urcite bude vse v poradku, kdy mas dalsi kontrolu?
@Cuarentena
U nás bylo vidět až 7+3. V 6+3 ani ťuk. Moje Dr. říká, že hraniční je až 8.týden. ![]()
Jak píšou holky…Doktorka mě objednala na 8.tt,že dřív by nic neviděla.
Neboj se ja byla 5+5 a byl jen zloutkovy vacek pak jsem byla 6+5 a uz bylo srdicko jeste mate cas ![]()
Ahoj, já letěla k dr, hned pár dní po pozitivním testu a nebylo vidět vůbec nic, jen vysoká sliznice. tak jsem byla úplně nešťastná. objednal mě za týden a byl vidět váček, to jsem taky nebyla nejklidnější, že prý je to tak 5tt objednal mě za 2 týdny a bylo tam
odhadl to na 8 tt a takovej jsem měla strach! u prvního jsem se dozvěděla až ve 3.měsíci, že čekám miminko, takže tenhle průběh jsem neznala, ale určitě ho tam už příště uvidíš ![]()
Já bych tam takhle brzy vůbec nechodila, ale minulý týden jsem trošku špinila a šla k dr. a ten si mě pozval na kontrolu.
Hranicni je az 10tt, u nas v 8tt jeste srdicko nebylo a o tri dny pozdeji tlouklo jako zvon. V 6+0 se vubec nestresuj ![]()