Není vidět srdíčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zrustice
19.9.12 16:28

U mě v 6+0 srdíčko ještě nebylo, o týden později už jo. Takže vydrž, je ještě čas.

• Citovat
  • Upravit
595
19.9.12 16:44

Zdravim a prosim o radu. Jak si pocitate v kolikatem mesici jste? Podle posledni MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
19.9.12 16:56

Omlouvam se, ze jsem to napsala do tohoto tematu, me to totiz po precteni trosku zarazilo :oops:. Cekam sice uz sve druhe dite, ale u prvniho jsem bydlela v zahranici, kde se nic moc neresilo, do 3 mesice nic a tak spousty vysetreni ani neznam. Sla jsem k dr.5 tydnu od vynechane MS, kde uz krasne bylo srdicko a jelikoz me dr. z duvodu plne ordinace bral uz po pracovni dobe, tak me ani nevypsal tehu kartu a ja vlastne ani nevim, v kolikatem jsem tydnu. Tipovala jsem min, ale podle toho srdicka :think:. Proto byl miren dotaz sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.9.12 17:09

Ahoj, co si pamatuju, tak mě srdíčko doktorka ukazovala v sedmém týdnu, to už bylo krásně vidět a měla jsem obrovskou radost, takže držím pěsti :hug:

• Citovat
  • Upravit
aňulinek
24.9.12 18:33

@faldy ahoj koukám, že jsi měla stejnou smůlu jako já, já taky u prvního byla v zahraničí v severním irsku a do 3 měsíce nikdo nic neřešil, rovnou mě objednali až na 3. měsíc, to byl mazec. vlastně do 7.měsíce jsem miminko viděla jen jednou na utz, právě v tom 3.měsíci a víc nic, jen testy na krev, ani dr mě neviděl, jenom midwife. teď je to nebe a dudy že? :D a kde jsi byla ty? jinak s tvoji otazkou ti neporadím, já jsem 11+5tt ve středu začínám 12tt a mám úplně supr gynekologa. víš aspoň kolik měří? moje mimčo v 8 tt vypadalo takto :D třeba ti to pomůže :)

• Citovat
  • Upravit
29436
24.9.12 19:36

@faldy Těhotenství se počítá od poslední MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
24.9.12 20:21

Ahoj, u mě srdíčko bylo vidět v 7.tt :) Neboj bude tam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
27.9.12 10:15

Holky diky :), vsechno je v poradku.
Anulinek- jooo tak to teda jsou nebe a dudy, uz jen to vysetreni ze spodu, ozvy atd. teda nejsem uz u ozev, ale tak se porad ptam a zjistuju, no a ja jsem 9+4 i kdyz jsem podle mesicku mela byt min. Jinak ja byla v Anglii, personal uzasne pratelsky ale nezkuseny, aspon v mem pripade, ultrazvuk jsem mela 2×. No zkratka uzivam si to tady, jako bych byla prvorodicka :lol:, vzdy kdyz prijdu na kontrolu, nevim co me ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
27.9.12 10:20

@faldy gratuluju, ze je vse ok. taky si připadám jako prvorodička :D já jdu 10.10. na svůj první screening, to budu 13+něco, je tady super péče v tomhle, holt doma je doma :dance:

• Citovat
  • Upravit
595
27.9.12 10:25

Tak at ti to dobre dopadne, ja jdu 16.10. a budu 12+2, to mame jen o kousek od sebe, tak at se nasim zlatickam dari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
27.9.12 10:28

Jinak to cos psala minule, tak budes asi presne ve 14 tydnu, ne? Myslim v dobe prvniho screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
27.9.12 10:35

@faldy jo budu 13+něco což je 14tt, včera jsem byla u dr a myslela jsem si, že jsem 12tt, ale řekl, že jsem probíhající 11tt :nevim: tak v tom mám docela hokej, nějak špatně jsem to počítala, ale pomalu to začínám chápat. beru utrogestan a říkal mi, že mám brát do 5.10. do konce 12 tt a od 6.10. kdy začnu 13tt, tak už ho brát nemám. a kdy máš termín? já mám 19.4. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
595
27.9.12 10:44

Covece, tak to me jeste dr. nerekl, coz teda nechapu, ale sama jsem si ho vypocitala a vychazi na 28.4., dalsi rohaty v rodine, se asi potrkame :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aňulinek
27.9.12 10:46

Jo jo tam se to zrovna láme v tom dubnu, stačí o 3 dny později a už nebudeme mít beránka, ale býka :D

• Citovat
  • Upravit
595
27.9.12 10:53

Jojo u nas je to sami beran a ted se prida jeste jeden beran, mozna byk, snad se neutrkame :lol:, tak jo ja padim, musim jeste neco ukuchtit. At se ti dari a jste zdravi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí