Není vidět srdíčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
aňulinek
27.9.12 11:02

Berany miluju my jsme sami střelci, tak změna bude vítána :D taky ať se daří a je všechno ok :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10
10.2.14 17:14

Ahoj holky potřebuju poradit. Před 2 týdny jsem byla u dr aby potvrdil těhu. Podle ultrazvuku jsem byla ani ne 4tt prý(sám dr mi víc neřekl) mimi mělo 8-10mm bylo krásně vidět, že je v děloze. Dnes po 13 dnech jsem byla na ultrazvuku a prý není vidět srdíčko a řekl mi, že se mám připravit na nejhorší!!! Ani krev mi nevzal neudělal vyšetření ani mi neřekl kolik tt vlastně jsem. Že mi to řekne až okolo 3 měsíce. Já jako lajk jsem se dočetla, že jsem 5tt+3 a měří 15,3mm. Prý mám počkat 10dní a uvidíme a poslal mě domů. Já vlastně doopravdy nevím co dělat nevím nic jen brečím, že miminko umře nebo umřelo :(.Nemám zajít na krev k jinému Dr? nebo co mám dělat vážně jsem zoufalá a bojím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.2.14 17:53

No pokud jsi si spočítala zřejmě podle poslední ms, že jsi 5 + 3 tt, tak to ještě nemusí být srdíčko vůbec vidět, to je dost brzo. Nestresuj se, počkej těch deset dní, pak už třeba :srdce: uvidíš a vše bude v pořádku. Hlavně klid, ten je nejdůležitější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.2.14 17:56

@natalkaa prosimtě co stresuješ? :lol: Tak brzo srdíčko být vidět ani nemůže, plod ti roste, tak utři slzy, nech to být na přírodě, srdíčko může být vidět klidně až v 8-9 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.2.14 19:07

Podle poslední menstruace jsem 6tt+3 ale podle utv jsme 5t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie