Poradna duly
Jana Čurdová
Jé tak to máte teda veselo
On nespí v postýlce? Nikola jeden čas taky měla období, že chtěla spát s námi, ale to se nedalo. Hrozně kope a cestuje, byla jsem pořád vzhůru a ráno úplně mrtvá ![]()
Spi v nasi manzelske posteli, manzel vedle v pokoji a ja prebiham mezi nimi. Jsem proste lina ho 6× za noc vyndavat z postylky a doufat, ze se nevzbudi, az ho tam budu vracet.
No asi nám nezbývá nic jinýho než doufat, že se to spaní časem zlepší. A co zuby??? Nikola má 3. Dva dole a teď jí vylezla dvojka nahoře
Myslim, že špatně usíná i kvůli tomu. Dneska jsem jí dala ten gel a usnula v pohodě
Zuby to nebudou, Honzik takhle spi porad. Zubu mame 8, v 5,5 mesicich nam vyrostly najednou 2 a asi v 9 mesicich behem peti dnu tech dalsich 6 - to ale uz bylo s horeckou a prujmem.
Já si myslim, jakej to je zázrak - 3 zuby a vy už máte 8
Takže mi určitě poradíš........čištění - jak to provádíte? Kolikrát denně a mám čistit i ty 2? Jsou vylezlý napůl a ten vrchní jenom kousíček. Používá se pasta?
Jo a jeste se musim pochlubit, co se Honzik naucil. Nechavam ho ted doma jenom v pline a on se rano pokakal, pak si ji rozepl a to hovinko vysypal. Tak jsem to uklidila, prebalila ho a za cca hodinu si tu plinu sundal zase a vykakal se na podlahu rovnou…
Pastou urcite ne, to az pochopi, ze se to nepolyka. Co se cisteni tyce, tak jsem koupila ten kartacek na prst, ale Honzik ho nekam uklidil, takze jsme zatim cistili asi 2×.
Hmm, to asi ne. Nocnik jsem mu koupila, protoze tchyne porad dorazela. Ale kdykoliv ho na nej zkusim po:,–(it, tak spusti hystericky zachvat a to mu muzu davat na hrani sebezajimavejsi vec.
No dobrej tip - kartáček na prst - ten taky koupim
Abych tě uklidnila, moje mamka dala Nikole nočník už v prosinci před Vánocema - takže asi ve 4 měsících
Seděla na něm jednou, zadek jí propadal dovnitř a po minutě začala brečet. Od tý doby jsme to nezkoušeli. Říkám si, že začneme tak od roka
U nas ted na nocniku posazuju plysovou lisku, treba to Honzik okouka a bude chtit taky ![]()
Teda ty máš ale dobrý nápady! Máme velkýho plyšovýho medvěda, kterej od zítřka bude chodit na nočník ![]()
Hmm, tak jsem sla do koupelny a predsine hledat ten kartacek na zuby a fakt nevim, kam ho Honzik mohl schovat.
já většinou všechno nacházim buď pod nábytkem nebo mezi hračkama
No, zkusim to jeste zitra. Dorazil manzel, tak se mu jdu venovat. Mej se.