Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11325
3.10.06 13:24

Honzik po prospanem dni spal od pul sedme do osmi jen s jednou asi hodinovou pauzou 8O 8O 8O

Dneska se ale chova normalne, tak snad to bude OK.

Rodicovsky prispevek - vubec se nedivim, ze to nedoporucuji, ale samozrejme me to pekne stve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.10.06 12:56

Ahoj holky.Tak co děláte?Joní má rýmu jako blázen.Vůbec to neumím odsávat tak jenom utíráme a utíráme.Občas mu nos vysávám v noci kdy mu to teče ale pak se probudí a řve a má ještě větší rýmu.

Jinak chci už něco koupit k vánocům-Nemáte někdo lego a zkušenosti?Já právě uvažuji na začátek tu menší :,-(u 52kostiček a koupit tu podložku jestli by si s tím už hrál?No nevím.Jinak ta :,-(a stojí 422kč ale na MMB bazarkiu jsem objevila pani,která to má za 330kč nepoužitá.A hlavně je z Prahy a pojedu si tam pro to.Pro jistotu.
Už máte plán co koupíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
9.10.06 15:11

My jsme dneska vynechali uz treti plavco po sobe, protoze mel Honzik nebo jeho doprovod rymu :(
Tentokrat zatim neodsavame, protoze to tece samo, ale minuly tyden to odsavani byl hroznej boj.

Vanoce - zatim jsem nic nekupovala, hracek asi moc kupovat ani nebudu, protoze urcite neco bude od prarodicu a strejdu. Zatim planuju: kachnicku nebo neco na provazku, nejake leporelo a nejake kosticky (i kdyz lego asi ne). K tomu prihodim nejake obleceni, co bude zrovna potreba. A hlavne vubec nevim, co pro manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.10.06 19:11

Ahojky.Včera jsme byly s kámoškama v Tescu a už vydali Vánoční katalog.Tak jsme tam jely v 20.00hod.když doma naši děti spali a mužíčkové hlídali,s tím,že už bychom už mohly něco koupit.Zatím ale jenom hračky,takže jsme tam přijely.sice už něco měli vybalenýho ale spousta věcí měli na paletách,takže jsme se pěkně naštvaly.No ale k věci:Nebyly jsme tam samy kdo se rozčiloval.Nám připadalo,že lidi co tam jeli na noc nakupovat byli ještě více rozčarovaný a nadávali,že by už chtěli nakupovat a ono nic.No prostě lidi začínají bláznit Smutný Já nekoupila nic.Chci skákací míč co tam měli mít ale nebyl vybalen.Kamarádka koupila set s postýlkou a s kočárkem pro holčičku..To tam měli.Takže už nás to pomalu začíná chytat.A co Vás?Hlavně co vybrat strašný...... :? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
13.10.06 19:35

V Tescu jsme byla v utery a koupila Honzickovi k Vanocum malinke pianko, no ale on doma tu krabici okousal tak, ze jsem mu ho rovnou vybalila :roll:
Je to des bes, ma to asi 10 normalnich klaves, k tomu 7 strasne hlasitych pisnicek a jeste nejaka tlacitka, co vydavaji zvuky zvirat 8O

Jo a vcera si Honzik rozsekl ret, dneska si osklive porezal prsticek, spadl ze schodu a v pojistovne na nej spadla nejaka krabice 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.10.06 21:37

Ahojky.Já dneska byla taky v Tescu v Letňanech ale žádný pianko jsem tam neviděla.I když ho mají mít ne vánočním letáku.Jinak jsem koupila Lego tu malou :,-(u kostek za 330kč od jedný pani novéa taky v Tescu skákací míč za 119kč.Tak zatím to dávám dokupy..Chtěla bych ten panýlek do vany.Nemáte ho?a ještě ty hravé míčky je to jako káča..No a v týdnu jedem koupit digoše staršímu synovi..Já už mám asi nakoupeno??Máme pro něj i mobil.. :) Jsem blázen nebo nééé.Tak se opatrujte..Ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.10.06 22:50

Ahoj Jonko,
nevím jaký panýlek do vany přesně myslíš, ale my máme takovou tu :,-(u od Fisher Price, jak je přísavka na vanu a na to 4 plastové hračky, které se jako mají točit, když do toho liješ vodu apod. Ale teda žádný terno. Dája si s tím moc nehraje a ani žádný pořádný točení u toho neprobíhá… Mnohem víc si ve vaně vyhraje s kasickejma gumovejma hračkama do vany.

Dájoj jsme zatím koupili velkýho plyšovýho pejska, který i štěká a pěnový puzzle v Tescu za 99,–. Plánujem taky Lego, pak nějaký domeček do bytu a dál ani moc nevím. Asi nějaký ptákovinky, prostě aby měl hodně dárečků a co rozbalovat :wink: , takhle malý jsou ještě nenáročný :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
19.10.06 20:37

Já mám pro Honzíka dřevěné kostičky a slona na provázku.
Dneska byl Honzík asi 6 hodin venku - 1,5 hod dopoledne, 1,5 hod spal, se mnou 2 hod odpoledne a pak hodinu s manželem. Skoro nebyl v kočáru, tak ho to poněkud zmohlo, takže usnul už v 8.

Honzík je teď strašně nenažranej, pořád by něco jedl a já nevím, co mu pořád dávat, protože pečivo nějak nejí. UM pořád nepije, takže odstavování nehrozí - pořád kojím v průměru 5× denně.

Volala jsem k doktorce a na očkování jdeme 14. listopadu.

V neděli byl manžel s Honzíkem v Kladně v akvaparku a oba byli moc nadšení.

Tak se mějte a něco sem napište, jsem nějak líná zaregistrovat se na missorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.10.06 21:15

Ahojky..Já jsem tu taky..Jinak já už nekojím.Láhev vzal v pohodě.Dávám mu ten sunar vanilkový.A jednou jsem koupila to od Hami Hajaja..taky mu jede..Taky máme pořád rýmu.Pořád to v něm chrčí.A do toho všeho mu lezou horní stoličky.Takže od 12.00v noci do 3.00 jsme nespali a měl vysokou teplotu.Takže se pořád plácáme,jak se dá.Dneska už v noci to bylo dobrý..Spí do 6.00hod.No jak kdy..Většinou do 7.00hod..Tak se mějte.pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.10.06 13:57

Ja chci taky nekojit a aby Honzik pil sunar :wink: :wink:

To ale zatim fakt nehrozi, vcera jsme byli s Honzikem a manzelem v aquaparku na Kladne, bylo to super, ale pak me manzel ucil plavat s Honzikem - ja na zadech a Honzik na mne a sam se ma drzet. No a u nas do nefungovalo, protoze se nedrzel a sundaval mi podprsenku. 8O 8O 8O

Neprihlasena Inge

• Citovat
  • Upravit
11325
31.10.06 11:30

Teda, holky, co je s vama? Koukala jsem na Missorku a ani tam nepisete. Honzik trochu kasle - je to takovy ten suchy kasel, ale zatim s tim nic nedelam.

Prechod na zimni cas jsme naprosto nezvladli, vcera Honzik usnul v pul seste v aute (normalne chodi tak v 9) a vstaval ve tri ctvte na 4 (vstaval znamena, ze vstal z postele a zacal chodit po baraku), takze jsem uplne mrtva. Pred chvilkou usnul, mela bych trochu uklidit, ale nechce se mi. Ani varit se mi nechce, Honzickovi jsem z mrazaku vytahla nahodnou sklenicku, tak jsem zvedava, co v ni bude :D

Piste, piste, at mam, co cist.

Jo a UM stale jeste nepijeme, jenom k snidani mu obden davam 100 ml UM do misky s cornflaky a nejakymi podobnymi psenicnymi bobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
31.10.06 21:40

No ahojky..Já nějak taky neztíhám sem chodit .Teď jsme o víkendu byli pryč,A dopadlo to dobře,už jsem myslela,že zase pojedem někam na pohotovost ale dobrý nic nám nebylo :) Stoličky máme všechny 4 prořízlé.Co zub to byli problémy..Já už nekojím vůbec.Pijeme sunárek a taky jsem mu zkoušela dávat to Hami Hajaja mléko a dobrý.Taky už nakupuji na ty vánoce.To už jsem psala minule..a dneska jsem tu měla maminy asi 5+5dětí MASAKR..byt 3+k.k..takže mateří školka..No co budem dělat v zimě to nevím,tak jsem si říkaly,s maminama,že se budem navštěvovat…Taky chodím s Joním do dětského centra,a tam je taky fajn..Zpíváme,cvičíme atd…Tak já zase jdu..Tak pište pá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
5.11.06 10:27

Jonko - 5 dětí na návštěvě??? Smekám, to bych si fakt netroufla.

Holky, shaním pro Honzíka rukavičky a nepromokavé kalhoty, nemáte nějaký typ? Nechce se mi moc objíždět všechny možné obchody…

Taky přemýšlím, jestli koupit nánožník do golfáčků (přes den Honzík většinou spí v kočáru na zahradě pod dekou), ale řekla jsem si, že asi ne. Až bude sníh, tak stejně asi vytáhneme naši 15kg trojkombinaci.

Co se sněhu týče, Honzík byl prý nadšený, manžel mu ale nedal rukavičky (prý proto, že měl hodně dlouhé rukávy), takže do něj Honzík 2× sáhl a divil se, že to studí, tak v něm radši jenom chodil.

Tak zatím a pište !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.12.06 15:06

Ahojky..Tak jak se máte srpňata…Jinak už je hotovo.Napečíno,zabaleno..Zítra jenom salát a ryba.Ale to už je pohoda.Už nikde nemusíme lítak pro dárky,fakt jsem z toho byla vydřená..Teď sed ím u PC a piju kávu a zobám vosáky,který jsem dělala poprvé..Stromeček už táta s malým ozdobili a zítra příjde ježíšek.Tak Vám přeji pohodové vánoce a radost dětí z dárků.No i když mi dospěláci z nich taky máme radost,že?Tak šťastné a veselé!!!!J+J. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí