Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, dobré ráno!
ten Sunar se prodává v lékárnách, ale třeba i hypermarketech (tesco, hypernova, interspar…) - stojí kolem 190,–
Jinak to file - je to NOVACO - takový ty kostky. Kosti tam nebyly. Mačkala jsem to vidličkou a pak jsem to ještě promačkávala v ruce. Ale je pravda, že už se mi taky stalo, že jednou kosti byly a po 2. ne - nevim, čim to ![]()
Jonka - fakt chce kojit 3× za noc?
Ty jo, to by mě zabilo…to je divný. Přemýšlím, jestli to je zvyk a nebo má opravdu hlad. Nikola večer v 9 vypije 200 ml mlíka a usne - no a ráno (kolem půl 8.) si dá zase 200 ml.....
Ahoj holky,
ten Sunar seženeš mimo jiné i např. v drogeriích, myslím např. DMko. Tak v noci to můžeš zkusit a uvidíš.
Podle mě, že v noci pije, tak je to zvyk, ne hlad. Dáváš mu na noc kaši? Nebo třeba chleba se sýrem a pod? Jako něco sytějšího než kojení.. Ale určitě to není hlady, to je zvyk
.
INGE, já už právě nekojím vůbec. Už jsem stejně kojila jen ráno a občas večer. On se sám odstavil, měl zřejmě nějakou virózku a už nechtěl. A v noci jsem nekojila od 7 měsíce - když jsem najela na večerní kaši.
JONKO,
ICQ si doplň v té své tabulce v nastavení a pak dej odeslat a ICQ tam bude ![]()
Jonko, dodatecne vsechno nejlepsi.
Spani - U nas stale des bes, pokud kojim v noci jenom trikrat, tak rikam, ze Honzik spal krasne a skoro se nebudil. Vcera jsem vyndala prso asi 7×
Hlady to neni urcite, ale proste nemam silu ho nechat par noci prorvat, aby se to odnaucil.
No Inge tak je to u nás.Přeleze z postýlky nemáme tam to delší křídlo..a snad 3krát či 4krát za noc chce prso..Vykasá mi košily a klekne si a cumlá.Za chvíli jedem na Chodov tak tam koupím to mlíko..
Jinak i když mu dávám kaši či něco hutnýho tak ho ještě dokojím..ale stejně nic..To už jsme zkoušeli.Hold jsou to mamánci a prsomilci.. ![]()
S tímhle já vám neporadim ![]()
Ale co když je dáte přespat třeba k babičce? Nebo nebudete doma?
Manžel šel právě s malou na procházku, aby maminka mohla odpočívat
![]()
Honzik byl zatim pres noc vzdycky se mnou. Uspat ho manzel vecer nejak zvladne a v noci, drive nez jsem prisla, se nastesti jeste nevzbudil.
ahojky..Tak jsem Jonímu koupila banánový sunar..Vypil ještě po kaši 150ml,tak jsem zvědavá kdy se vzbudí.Prso měl naposled v 10.00hod. dopoledne..Nenažranec a vůbec si na prso nevzpomněl a netahal mě za triko..
Jak si tam dala Honzíka?Já to všude čtu ale jsem levá asi..
Jonka - tak snad ten Sunar zabere.......přála bych, aby nočních buzení bylo co nejmíň. Dneska v noci Nikola hrozně brečela - ale pořád spala. Museli jsme ji probudit a i potom ještě brečela - nechápali jsme ![]()
Teď půjdu balit - zítra ráno jedu k mamce a Nikolka tam zůstane až do středy ![]()
Ahojda,
Jonko, to Ti závidím, že Ti ten Sunar pije, bééé !!!
Jinak mě se asi po tom kakau trochu osypal, nenapadá mě po čem jiném. Prostě má trochu vyrážku na tvářičkách ( na to trpí od 3měsíce ) a na stehýnkách. Sice malilinko, ale je to tam. Takže Granko na pár dní opouštím. Napadlo mě - ISIS, můžu mu UM trochu přichutit Glukopurem, aby to pil? Teď se bojím dát i Sunar kakaový, takže zkusím nejdříve ten banánový.. Jonko, je to cítit po banánu aspoň trochu ?
Jinak já bych malého na noc neopouštěla hned, já bych mu prostě to prso nedala a nabízela čaj. No bez breku to nejdříve nebude, ale on opravdu hlady určitě netrpí. Je to o zvyku
. Chce to výdrž, protože myslím, že ani Sunar na noc nepomůže, když to hlady není… můj názor.
Sylvus - promiň, že se tak blbě ptám, ale co je to ten glukopur? To je nějaký sladidlo? Já vůbec nevim, malý jsem ještě nic nesladila ![]()
Holky a co místo čajíku v noci nabízet právě UM? Já fakt nevim, nikola se budila v noci na jídlo vždycky jenom jednou a pak ho sama vypustila......nijak jsem jí to neodnaučovala ![]()
Sylvus - myslim, že ten kakaovej sunar bude něco jinýho než Granko…
Nezkoušel jste někdo vanilkovej Hipp?