Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
12.8.06 11:45

Ahoj Jonko,
já vařila malému a teď půjdu dělat oběd pro nás. Dneska rychlovka, hranole s s Hermelínem a oblohou :lol: . Malej má bramb. kaši a kuře - dneska poprvé mu dávám kuře.
Odpoledne jedeme ke známým, sestřenka slaví narozky, tak tam bude široké příbuzenstvo. Docela se těším, mám tyhle sleziny ráda :D . Počasí zatím OK, hlavně aby nezačalo pršet. Manža teď na dvorku uspává Dáju, tak jsem hnedka potajmu skočila sem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.8.06 11:50

Ahoj holky,

tak my byli na nákupu, teď vařim, Nikolka spí. Dělám br. kaši a řízek. Nikolka bude mít kaši a dneska po 1. kousek filé - od roka se ryby můžou, ne? Doufám, že jí to bude chutnat

Po obědě pojedeme do Průhonic a uděláme si procházku v Dendrologický zahradě. Počasí je na to super - žádný vedro ani zima :-)

Jinak Sylvus - viděla jsem tvojí diskuzi „kakao“ - já malý dávám už asi 3 týdny večer ten kakaovej Sunar a je super - moc jí chutná. Ráno má normálně Bebu a večer když jde spát, dostane kakaíčko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
12.8.06 12:03

ISIS,
díky za info ! A chutnala jsi ten kakaový Sunar? Mám obavy, že to v tom taky cítit nebude, jako třeba HIPP ovocný, ten taky moc cítit po ovoci není :( . Já si říkám, že od roka už by mohly děti ledacos, ne? Ryby bych se taky nebála, dobrej nápad :wink: . On by to UM pil, ale musí to mít nějakou chuť !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.8.06 12:19

Holky a můžu to taky zkusit dát Jonímu?To kakao i když kojím?A jak se to jmenuje sunar kakao??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
12.8.06 12:38

JONKO,
já bych mu to nedávala, když kojíš. To řeším já proto, že už nekojím a nevím, jak do něj UM dostat, víš. To vůbec není kakao jako takový, je to prostě umělý mlíko s příchutí kakaa, aby to mělo lepší chuť. Ale právě nevím, jestli to bude líp chutnat, třeba ten HIPP ovocný taky moc ovocný není :cry: . Když kojíš, tak to máš v poho, spíš bych to řešila, až budeš odstavovat :wink: . Ale jinak je to Sunar s příchutí kakaa, taky už jsem na to koukala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.8.06 12:43

Jmenuje se to Sunar Premium s příchutí kakaa. Ještě se prodává vanilka a banán - ty jsme ale nezkoušeli.

Sylvus - chutnala jsem to, fakt to po kakau chutná, já bych to klidně vypila :wink:

Jsme po jídle a Nikola snědla takvou hromadu 8O 8O Moc jí to filé chutnalo. Udělala jsem to jenom na másle a dala kmín. Pak jsem to rozmačkala vidličkou a zamíchala do kaše - ta si mlaskala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.8.06 12:45

Jé Sylvus, teď jsem si vzpomněla, že jsem malý dřív dělala banánový mlíko - normálně jsem uvařila UM, nechala trošku vychladnout a pak jsem to hodila s banánem do mixéru - to by mu taky mohlo chutnat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.8.06 12:47

Jo a ten sunar je od roka, ale já ho malý dávala taky už asi o 14 dní dřív - myslim, že ty dva tejdny se nezblázněj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
12.8.06 16:48

ISIS - File uz mel Honzik 2× (poprve asi pred 2 tydny), moc mu chutnalo, delala jsem ho dusene neochucene :?

JONKA - Ja ted uvazuju o tom, zacit zkouset nejakou UM (rikala jsem si treba sunar original). Az si na nej zvykne, ze bych treba zkusila zavislacka odstavit.

SYLVUS - Uzij si tu oslavu, at neprsi (v Praze zatim OK :))

Narozeniny - Slavime, slavime, mame tady obe babi a dedu, ted jsou s Honzikem na prochazce. Darecky - motorka (odrazedlo), sekacka (aktivni choditko), stan s tunelem (cerveny z Globusu), auticko na snure s kostkami (IKEA), litrovy bublifuk a leporelo. Dortik Honzikovi moc chutnal (asi vedel, co ho ceka, tak skoro neobedval a nechaval si na nej misto :D).

Obed - Ja s manzelem pizza (poprve v zivote jsem delala kynute testo, vubec jsem nevedela, co s tim drozdim, ale vysledek byl OK), Honzik: kuskus s rajcatem a trochou mozzarely (tato premiera mela ale uspech nevalny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.8.06 17:30

http://www.gify.nou.cz/…bory/n13.gif

Honzíkovi všechno nejlepší k narozeninám - hodně dárků, hodně zdraví a hodné rodiče :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.8.06 21:47

Ahojky.Jestli je Honzík 12.8.Tak já mám dneska taky narozky 34let… :) Jinak všechno nej..nej..do životka…Pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
12.8.06 22:12

Taky se připojuji, Honzíkovi vše NEJ NEJ !!

My dostanem k roku taky odrážedlo, jak tak koukám, asi každý :lol: .

Oslava byla suprová, ale asi kolem 16h začalo drobně poprchávat. Ale i tak OK, na zahradě to mají zastřešené.

INGE: Řekla bych, že začít se Sunarem je ten nejlepší nápad. Slyšela jsem, že je to chutný mlíčko, že hodně zachutná ( u nás bohužel ne :cry: ), ale prý rozhodně lepší než Nutrilon ( pokud děti přecházejí z kojení ). Tak jsem zvědavá na Vás, jak Ti to malý přijme :wink: . U nás už to pije, ale jen s tím kakaem (trošinku), ale taky zajdu po neděli pro ten Sunar kakaový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
12.8.06 22:22

ISIS, s tím banánovým mlíčkem mě to taky už napadlo, ale už vidím, jak ráno pomalu poslepu dělám koktejl :cry: a hlavně Dája hrozně brečí na mixér a vedle ho zavřít nemůžu, to by se zbláznil. Takže jedině když je doma taťka. Ale zítra to zkusím během dne :wink: .
A ještě jsem se chtěla optat, jaký přesně file jsi koupila? Jako jakou značku? Mě jde o to, aby tam nebyly kosti. Nedávno jsem koupila v Tescu už nevím od čeho file a v jednom kosti nebyly a v druhým jo..A stejná značka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.8.06 08:38

Ahoj..Sylvus a kojíš?A co v noci..?Malej mi už vytáhne noční košily a klekne si a saje no spíš dudlá.Dudlíka nemáme od narození.jenže v noci je to až 3krát 4krát a přemýšlím,že ho odstavím..Už nemůžu :( Láhev s čajíkem mi vezme přes den ale v noci mi to nevezme…Tak kdybych mu nabídla láhev s tím kakaem nebo vanilkou,tak třeba by pil?!Kde to prodávají v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.8.06 08:46

dobré ranko--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie