Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Jonko,
já vařila malému a teď půjdu dělat oběd pro nás. Dneska rychlovka, hranole s s Hermelínem a oblohou
. Malej má bramb. kaši a kuře - dneska poprvé mu dávám kuře.
Odpoledne jedeme ke známým, sestřenka slaví narozky, tak tam bude široké příbuzenstvo. Docela se těším, mám tyhle sleziny ráda
. Počasí zatím OK, hlavně aby nezačalo pršet. Manža teď na dvorku uspává Dáju, tak jsem hnedka potajmu skočila sem ![]()
Ahoj holky,
tak my byli na nákupu, teď vařim, Nikolka spí. Dělám br. kaši a řízek. Nikolka bude mít kaši a dneska po 1. kousek filé - od roka se ryby můžou, ne? Doufám, že jí to bude chutnat
Po obědě pojedeme do Průhonic a uděláme si procházku v Dendrologický zahradě. Počasí je na to super - žádný vedro ani zima ![]()
Jinak Sylvus - viděla jsem tvojí diskuzi „kakao“ - já malý dávám už asi 3 týdny večer ten kakaovej Sunar a je super - moc jí chutná. Ráno má normálně Bebu a večer když jde spát, dostane kakaíčko
![]()
ISIS,
díky za info ! A chutnala jsi ten kakaový Sunar? Mám obavy, že to v tom taky cítit nebude, jako třeba HIPP ovocný, ten taky moc cítit po ovoci není
. Já si říkám, že od roka už by mohly děti ledacos, ne? Ryby bych se taky nebála, dobrej nápad
. On by to UM pil, ale musí to mít nějakou chuť !
Holky a můžu to taky zkusit dát Jonímu?To kakao i když kojím?A jak se to jmenuje sunar kakao??
JONKO,
já bych mu to nedávala, když kojíš. To řeším já proto, že už nekojím a nevím, jak do něj UM dostat, víš. To vůbec není kakao jako takový, je to prostě umělý mlíko s příchutí kakaa, aby to mělo lepší chuť. Ale právě nevím, jestli to bude líp chutnat, třeba ten HIPP ovocný taky moc ovocný není
. Když kojíš, tak to máš v poho, spíš bych to řešila, až budeš odstavovat
. Ale jinak je to Sunar s příchutí kakaa, taky už jsem na to koukala..
Jmenuje se to Sunar Premium s příchutí kakaa. Ještě se prodává vanilka a banán - ty jsme ale nezkoušeli.
Sylvus - chutnala jsem to, fakt to po kakau chutná, já bych to klidně vypila ![]()
Jsme po jídle a Nikola snědla takvou hromadu
Moc jí to filé chutnalo. Udělala jsem to jenom na másle a dala kmín. Pak jsem to rozmačkala vidličkou a zamíchala do kaše - ta si mlaskala ![]()
Jé Sylvus, teď jsem si vzpomněla, že jsem malý dřív dělala banánový mlíko - normálně jsem uvařila UM, nechala trošku vychladnout a pak jsem to hodila s banánem do mixéru - to by mu taky mohlo chutnat, ne?
Jo a ten sunar je od roka, ale já ho malý dávala taky už asi o 14 dní dřív - myslim, že ty dva tejdny se nezblázněj
ISIS - File uz mel Honzik 2× (poprve asi pred 2 tydny), moc mu chutnalo, delala jsem ho dusene neochucene ![]()
JONKA - Ja ted uvazuju o tom, zacit zkouset nejakou UM (rikala jsem si treba sunar original). Az si na nej zvykne, ze bych treba zkusila zavislacka odstavit.
SYLVUS - Uzij si tu oslavu, at neprsi (v Praze zatim OK ![]()
Narozeniny - Slavime, slavime, mame tady obe babi a dedu, ted jsou s Honzikem na prochazce. Darecky - motorka (odrazedlo), sekacka (aktivni choditko), stan s tunelem (cerveny z Globusu), auticko na snure s kostkami (IKEA), litrovy bublifuk a leporelo. Dortik Honzikovi moc chutnal (asi vedel, co ho ceka, tak skoro neobedval a nechaval si na nej misto
).
Obed - Ja s manzelem pizza (poprve v zivote jsem delala kynute testo, vubec jsem nevedela, co s tim drozdim, ale vysledek byl OK), Honzik: kuskus s rajcatem a trochou mozzarely (tato premiera mela ale uspech nevalny).
http://www.gify.nou.cz/…bory/n13.gif
Honzíkovi všechno nejlepší k narozeninám - hodně dárků, hodně zdraví a hodné rodiče
![]()
Ahojky.Jestli je Honzík 12.8.Tak já mám dneska taky narozky 34let…
Jinak všechno nej..nej..do životka…Pápá
Taky se připojuji, Honzíkovi vše NEJ NEJ !!
My dostanem k roku taky odrážedlo, jak tak koukám, asi každý
.
Oslava byla suprová, ale asi kolem 16h začalo drobně poprchávat. Ale i tak OK, na zahradě to mají zastřešené.
INGE: Řekla bych, že začít se Sunarem je ten nejlepší nápad. Slyšela jsem, že je to chutný mlíčko, že hodně zachutná ( u nás bohužel ne
), ale prý rozhodně lepší než Nutrilon ( pokud děti přecházejí z kojení ). Tak jsem zvědavá na Vás, jak Ti to malý přijme
. U nás už to pije, ale jen s tím kakaem (trošinku), ale taky zajdu po neděli pro ten Sunar kakaový..
ISIS, s tím banánovým mlíčkem mě to taky už napadlo, ale už vidím, jak ráno pomalu poslepu dělám koktejl
a hlavně Dája hrozně brečí na mixér a vedle ho zavřít nemůžu, to by se zbláznil. Takže jedině když je doma taťka. Ale zítra to zkusím během dne
.
A ještě jsem se chtěla optat, jaký přesně file jsi koupila? Jako jakou značku? Mě jde o to, aby tam nebyly kosti. Nedávno jsem koupila v Tescu už nevím od čeho file a v jednom kosti nebyly a v druhým jo..A stejná značka..
Ahoj..Sylvus a kojíš?A co v noci..?Malej mi už vytáhne noční košily a klekne si a saje no spíš dudlá.Dudlíka nemáme od narození.jenže v noci je to až 3krát 4krát a přemýšlím,že ho odstavím..Už nemůžu
Láhev s čajíkem mi vezme přes den ale v noci mi to nevezme…Tak kdybych mu nabídla láhev s tím kakaem nebo vanilkou,tak třeba by pil?!Kde to prodávají v lékárně?