Poradna duly
Jana Čurdová
mám radost moje máma koupí golfky k narozeninám…Honem jdu zase hledat..A pak běžím k holiči..Co ten dětský ráj??Dobrý??
Malá se mi osypala - že by nakonec přeci jen ta šestá nemoc? Nevíte,jak ta vyráška vypadá a jestli se s tim může koupat?
Má takový droboulinký pupínky (vypadají skoro jako potničky) - na břiše, na zádech, na obličeji a na rukách.
Jonka - to je super
To vždycky hrozně potěší, když se někdo nabídne, co?
![]()
Ahojky…To může být ta 6nemoc ale já se v tom nevyznám,protože jsme to neměli.Ale asi to bude ono.Mě se taky ptaly na pohotovosti a dneska taky a ono nic.
Stejně to má z tý baktérie.Prý u dospělích se to léčí antibi.A malej nic neměl.Až te´d to prostě nedělá dobrotu ve střívkách.
Jinak čekám do 22.00budu dávat ant..a přišla jsem od holiče..A chci se v týdnu podívat do Dětského ráje na golfky.Nemáte zkušenosti s tímto tam výběrem??
Bude volná ruka tak toho využít musím
![]()
Bydlím nedaleko Dětského ráje, ale byla jsem tam jenom jednou a byla jsem spokojená. Kočárků tam mají dost a prodavačky byly ochotný a milý.
A co u holiče? Spokojenost?
No já jsem tam byla když jsem měla pupek..a teď chci golfky,už jsem z toho vykoukaná.
Jinak vlasy o.k.mám melír a krátky vlasy.
Tak jdu dávát léky tak dobrou noc zítra.Doufám,že to spolkne.Jsou ale sladký tak by mohl.Odpo.mi to skoro vyplivl..jsem zvědavá jaká bude noc.Předtím jsem ho celou noc držela za ruku dávala obklady.Tak snad bude lépe..
Dobrou…
ISIS,
našla jsem Ti v Betynce:
6tá nemoc:
Původcem onemocnění je virus typu herpes. Po 5 až 15 dnech od nákazy vystoupí horečka i přes 40st a trvá 3 až 5 dní. Pak se na tělíčku objeví růžovo-červené pupínky, typické jsou zvětšené mízní uzliny na krku a za ušima.
Horečku lze snižovat paracetamolem a zábaly. V případě potřeby se podávají preventivní přípravky proti febrilním křečím…
Víc nic, snad jsem Ti trochu pomohla.
Normálně Dájoj se na tříslech a na pinďoj i kolem pindi udělaly pupínky s bílými středy, fakt jak beďary, co to může být? Nikdy jsme to neměli
. Nepříjde mi to od plínky ani po jídle by to neměl mít… třeba oslabenou imunitou? Nevíš co na to ? Rybilka nepomáhá, Menalind taky ne, tak jsem dala na noc Imazol…
Ty jsi zlato, to je 6tá nemoc. Dr. dneska potvrdila zvětšený uzliny.....no slááááva, konečně vim, co to je!!
Díky!!
Ty jo, tak to vůbec nevim, co ty vaše pupínky můžou být......
Bych zavolala ráno dr., třeba poradí po telefonu.
To jsem ráda, že jsem Ti pomohla! Tak brzy budete fit
.
My totiž nikdy opruzeniny nijak neměli, tak nevím, třeba to spadá pod opruzení, fakt nevím. Ale vůbec se mi to nelíbí.
Uvidím ráno po tom Imazolu.
Ono nějak bude…
A co Ty, jezdíš někdy do HK ?
My do Prahy jezdíme tak 3× do roka asi. Ale co mám Dáju, ještě jsme nebyli, jelikož jsem pořád kojila. My totiž jezdíme k Malešický spalovně, tam je taková vietnamská tržnice a tam se jedem mrknout a pak se stavujeme v Ikee u Černýho mostu a tak. Prostě takový výlet. Teď se tam na podzim taky chystáme. Já popravdě u nás k vietnamcům nechodím, ale tam v Malešický jsou hadry docela za hubičku. Víš, kde to myslím?
Ahoj holky,
Honzicek vcera vynechal odpoledni spani a vytuhl uz v pul osme, no a ja s manzelem asi v pul devate ![]()
Rano jsme byli odevzdat moc a udelali jsme rovnou i rocni prohlidku - mame 80 cm, 10.5 kg a hlavicku 48 cm. Honzik pred chvilkou usnul, bohuzel ho ale budu muset v 11 vzbudit a vyrazime k zubari.
JONKA - my v Detskem raji kupovali velkou autosedacku a golfky. Podle me maji celkem vyber a dobre www stranky www.detskyraj.cz.
Ja prvnich 14 dni davala antibiotika pouze injekcni strikackou, byl to hrozny rev, neco vzdy vyplivl, ale kdyz se mu ucpal nos (ja vim, zni to drasticky, ale jinak to fakt neslo), tak ne moc. Ted mu to davam pri snidani a veceri na lzicce a vypada to, ze mu to i celkem chutna, proste neplive to.