Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11326
7.8.06 14:55
Sylvus píše: :lol: :lol: :lol: Taky to znám. Když Dandulák dělá něco, co nemá, zavolám na něj : NE NE NE a on se na mě usměje, řekne NE NE NE, zakýve hlavou jako že ne a dělá to dál !! :twisted: Čertík jeden. Někdy nereaguje vůbec :wink:

Chi chi, to máme doma taky a ještě se u toho NE NE NE směje :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 15:00

Jonka,
my máme golfáče jak jsem psala - Baby Design travel, stály jen 2.200,–, přitom jsou v pohodě, všechno mají. Nebo koukni na golfové hole - akce, kočárky, nevím přesnou adresu, když to zadám do Seznamu vyhledávání, tak to samo naskočí, je jich tam hodně moc a maj u toho ceny, tak se máš od čeho odrazit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 15:01

Inge - jo, taky jsem psala, že se u toho směje :lol: , jsou to rošťáci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 15:10

Jonka, škoda že nemám zakysanou smetanu, hned bych šla do toho. Chci se ale zeptat, jestli kopr může být sterilovanej…

Jsou to rošťáci, to moje zvířátko teď krámuje krabici s malým oblečením, kterou jsem před chvíli pracně naplnila :lol: :lol:

Holky, co dáváte k večeři? Já malý včera dala chleba se sýrem a manžel na mě koukal jak na krkavčí matku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 15:10

Jo holky, ještě jsem chtěla napsat, že už mám asi nelezoucí dítě. Honzík už skoro pořád chodí a leze jenom do schodů a na měkkém (třeba na posteli). Už to fakt není mimimko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 15:13

ISIS: v půl osmé kaši (teď zrovna meruňkovou od ukončeného 4. měsíce :? ) a před spaním prso :D Co je na chlebu se sýrem špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 15:14

On chodí už sám???? 8O 8O Páni, to je šikula!! Je to fakt tak hrozný, jak všichni říkaj? Pořád poslouchám věty typu: počkej, až začne chodit, to se zblázníš, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 15:16

No ona dostává těsně před spaním mlíko. Dřív mlíko bylo v půl 8 a v 9 kaše, ale teď už asi měsíc kaše vůbec nechce, tak nevim, co dávat v těch půl 8.

říkal, že je to divný, že jí jdu dát chleba. Nakrájela jsem jí to na kostičky, dala na talířek a po:,–(ila jsem jí s tim do ohrádky. Říkal, že je to jako když nesu jídlo psovi do boudy :lol: :lol: :lol: Ona to tam všude rozházela, rozmatlala, ale občas si i kousek dala do pusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 15:23

ISIS:
Já dávám na noc stále mléčnou kaši od HIPPu. Já ho teda pořád krmím ve stoličce, do ohrádky mu dávám přes den je křupky. Jinak ho krmím. I když mu ta kaše taky poslední dobou nejede, ale vždy ho nějak zabavím a něco do něj dostanu. Já holt nemám na výběr, když nechce mlíko. A chleba s Lučinou mu dávám většinou ke snídani. Ale ty kostičky - sní mi jich pár a pak to vyndává z pusy a patlá to po stole :cry: . A o víkendu ho manža krmil i svojí večeří, ochutnal tvrdý sýr, žloutek na tvrdo, k tomu rohlík, už jsem mu i zkoušela dětskou šunku a moc mu jela :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 15:25

ISIS: v půl osmé kaši (teď zrovna meruňkovou od ukončeného 4. měsíce :? ) a před spaním prso :D Co je na chlebu se sýrem špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 15:27

Tvrdý sýr Nikola miluje. Když udělám manželovi k večeři třeba nějaký obložený chleby, tak nikola chodí a krade okurku a sýr :-)

Lučinu dáváš obyčejnou? Takovej ten balíček? Mohly by třeba i tu s pažitkou? Ta je moje oblíbená :-)

No já jí taky krmim, včera to byla vyjímka. Občas jí to dopřeju, ale vim, že pak budu půl hodiny všechno omejvat :twisted:

Já ještě nezkoušela žádnou uzeninu. Ale ta dětská šunka je moooc dobrá, chutná i mě :-) Moje kamarádka má holčičku narozenou v září 2005 a ta jí dělá k obědu br. kaši se šunkou.....no já nevim, občas to možná jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 15:28

Ja teda v lezeni a chozeni zadny rozdil nevidim. Od te doby, co se umi postavit stejne dosahne vsude jako ted kdyz chodi.

To lezeni bylo ale nejaky roztomilejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 15:29

JONKO,
nevím, co přesně jsi myslela tím nevyskakovat z diskuze, ale jestli chceš, aby se Ti obnovovala stránka, tak vždycky klikni nahoře na panelu na ty dvě zelený šipečky nad sebou - aktualizovat a vždycky se Ti objeví nové příspěvky.. To jsi myslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 15:32

Ja chleba jeste skoro nedavam, protoze nejak nevim kdy. Prijde mi, ze je tech jidel za den nejak malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.8.06 15:32

Vy už všichni chodíte??
Můj 1syn sice chodil v 9,5měsíců ale Jonímu se moc nechce.Chodí kolem nábytku.Holky dáváte když jsou děti doma na chození botky nebo něco?Já zatim né.Někdo říkal,že když i lezou tak se jim ničí klenba?

Jdu zase koukat na golfky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital