Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
8.8.06 19:19

Ahojky holky…Tak si představte dneska jsme jezdili.Golfky-Uhříněves,nic moc.Golfky Dětské centrum.-Hostivař Nic.Zítra ráno jedu na Dětský ráj -Žižkov..Pak tam mají 3týdny zavříno a to já chci Golfky,protože pak jedem pryč a já je musim mít tenhle týden…

Dnes se JOní osypal,něco se mu zažíná klubat na těle.Buď reakce na ant.nebo 6nemoc-má to jako kopřivka.Uvidíme do rána–Jinak dr. to jistí…A koukne na ty uzlyny–Jinak nevíte jaká je inkubační doba??A za jak dlouho se to může přenést na druhý mímo??Byla tu kamarádka.

Jaký to tam u těch Vietnamců je??Tam ale musíš nakoupit po balíkách,třeba 5triček a tak,?A na živnost.papír?

Tak zatímm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
8.8.06 20:31

Manzel je na sluzebni ceste, Honzik byl od 11 dopo vzhuru (nejak vynechal odpo spani), tak jsem si rekla, ze ho dam spat bez prsa. Rval a rval a ja k nemu v pravidelnych intervalech chodila ho uklidnovat (coz samozrejme vubec nepomahalo, jenom si mi sapal po prsou). Po 40 minutach to skoncilo tak, ze vrzly dvere a do meho pokoje vesel ubreceny Honzik 8O
Proste prevezl mirne snizenou bocnici postylky (48 cm) na nasi postel, slezl, odsunul si dvere z loznice a prisel si pro to prso do vedlejsiho pokoje.

No, tak jsem mu ho samozrejme dala :? Hned usnul, ale porad ze spani vzlyka. Dnes zla mama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
8.8.06 21:15

Tak dnes vecer nikdo? OK, jdu si vycistit zuby a spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
8.8.06 21:19

Ahojky…Od kud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
8.8.06 21:22

Ja??? Skoro Praha, uplne presne Hostivice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
8.8.06 22:09

Jonko,

o 6té nemoci jsem psala Isis včera večer, tak se zpětně podívej ( inkub. doba 5-15 dní ).

Už tu tedy nikdo není?

U vietnamců to je na živn. list a nemusíš po balíkách, většinou prodaj i po kusech, ale po balíku je to ještě levnější. Jezdí tam hodně lidí, co nekupujou balíky, ale jednotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.8.06 15:55

Ahoj, tak se hlásím k mamkám s dětma narozenými v srpnu 2005. Jsou už to tygrové co?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
9.8.06 17:27

Terus, ráda tě tu vidim :wink:

Máte dneska narozky nebo je zaseklej metřík? :-)

Jinak holky, ahoj, včera jsem se sem vůbec nedostala.

Jonka - už máš kočár?

Inge - honzík fakt sám vylezl z postýlky? 8O 8O To je ďáblík :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.8.06 19:08

Zdravím…Holky mám golfky..!!! :) :) Koupila mi je máti byly jsme v tom Dětským ráji na Žiškově..Peg perego Clasicco..Nemají chybu!!.Hned přijel manža starej kočár naložil do služebního auta a já pak s kámoškou pokračovala MHD ale už s novým kočárem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
9.8.06 20:42

peg perego golfky musi byt super, uz jste je aspon poradne zajeli? honzik mi--- sedi na kli---ne-, macka minus a ja nemuzu psat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
9.8.06 20:52

ahoj ahoj, u nás probíhá 1. pokus na spaní…tak jsem zvědavá.

Jonka - super, že jste dobře nakoupili :-) Tak ať je v nich malej spokojenej a dobře se mu drandí :-)

Inge - Honzík taky tak miluje klávesnici? My už přemýšlíme, že nějakou nejlevnější koupíme nikole jako hračku, ona je na to nějak ujetá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
9.8.06 22:03

My dnes spat asi nebudeme, Honzik prave skrabe do zavrenych dveri od loznice a rve :(

Jo a klavesnici mu obcas pres den odpojim a dam na hrani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
10.8.06 11:49

Ahoky Kde jstééé..Já jsem se teď vyspala a malej ještě spí.Včera večer jsem byla na Boulingu..tak byla manže.premiéra s uspáváním.Musíme vždycky si s ním lehnout a on pak chvíli řádí v posteli a pak do 30min si lehne sám a usne..V postýlce neusíná to by dostal šok.Tak jsme sundali to jedno delší křídlo aby byl klid i v noci,protože si na mě položí hlavu a spí dál.
Přišla jsem v 23.00.malej ve 2.00vzhůru pak v 5.00 a pak 7.15.tak se to zase zlepšuje .Minulou noc to bylo každou hodinu.Nemoc-5,povídala dr. :roll: Byl osypaný..tak zatím Ahoj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
10.8.06 12:09

Já se vůbec nemůžu utrhnout, pořád musím hlídat Honzíka (teď zrovna vyndavá špinavé prádlo z pračky.

Jonko, ať je Jonáškovi ještě líp, ať vyzkoušíte pořádně ty golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
10.8.06 13:18

Jo a sundane delsi kridlo u postylky mame taky, ale klid rozhodne neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie