Poradna duly
Jana Čurdová
Uklid - hmmmm, ted bych se stydela otevrit i postacce - vcera a v utery byli pres den kluci (manzel a Honzik) doma sami, tak si to asi dovedete predstavit. No a ted misto toho, abych uklizela, tak sedim u PC - no, jenom tohle dopisu a jdu neco delat.
Vcera se ve mne probudila drsna matka a rozhodla jsem se, ze s tim spanim musime neco delat (2× po sobe jsme stavali nejmene 6× za noc).
Vcera v pul devate byl Honzik ospaly, dostal prso a usnul. Vzbudil se za hodinu a ctvrt
, tak jsem si rekla a dost. Prso jsem mu nedala, jenom jsem si lehla k nemu do postele, pritulila se a hladila ho - v pul jedenacte usnul a spal az do pul treti. Ja zvolila stejny pristup jako predtim - to teda rval skoro hodinu a pul, ale pak zase vytuhl a spal do 6, kdy uz jsem mu prso dala.
Dneska to zkusim zase, drzte mi palce.
Odpoledne budeme doma, pujdeme jenom na zahradu a na prochazku, musim trochu zlikvidovat ten bordel.
Tak jste mě potěšily, že nejsem sama, kdo má doma díky dítěti atomovku
![]()
Inge - blahopřeju k výkonu
Myslim, že pokud vydržíš ještě dneska a pak třeba 2 nebo 3 noci, bude vyhráno. Držim palce!
Já vás hrozně obdivuju - já kdybych za noc 6× vstávala, tak jsem ráno úplně mrtvá a nepoužitelná.
Odpoledne asi vyrazíme do Rossmanna - mají tam v akci ubrousky Pampers - 2 balíky myslim za 120 Kč a taky tam ještě chci koupit náplně do Raidu. No a možná i prášek na praní, když už tam budu
![]()
ISIS, to, ze 6× za noc „vstavam“, je trochu nadnesene. Honzik spi na dvouluzku a ja tak od 3. probuzeni s nim. T.j. on se vzbudi, rozbreci se, ja vyndam prso a oba za chvili zase usneme a pozdeji se jeden z nas odvali.
No, ale unavena samozrejme sem
No i tak - já večer lehnu a ráno se neprobudim dřív, než je z vedlejšího pokoje slyšet houkání
![]()
Občas brečí ze spaní - to vstanu, pohladim jí, dám napít a spí se dál ![]()
No snad nad tim vyhrajete. Honzík na tom dvoulůžku spí sám? Teda dokud tam nejsi ty.....On ho má v pokoji?
Já teď přemýšlím, od kdy mají děti jít z postýlky do normální postele.....ale když vidim, jak tam cestuje, tak by z normální určitě padala
Honzik spi v loznici na nasi manzelske posteli, manzel v mistnosti, ktera je zatim pokoj pro hosty na dvojvalende a ja mezi nimi v noci prebiham ![]()
O prestehovani Honzika do zatim neexistujiciho detskeho pokoje a nakupu normalni postele zacnu uvazovat, az se nauci normalne spat. Ja si myslim, ze pokud neni detska postylka Nikolce mala, tak je zatim zbytecne se stresovat, jestli z normalni detske nespadne, ja bych jeste pockala.
Jsem magor, vždycky se se všim nervuju rok dopředu
![]()
Např. včera jsem řešila, jak zařídim, aby náš vánoční stromek přežil a Nikola taky
Pochybuju totiž o tom, že když jí řeknu nesahej na to, že to pochopí a navíc, že si to vezme k srdci
![]()
Máš to doma náročný - přebíháš mezi 2 chlapama
![]()
Šmíralko..Já hledám na netu kde by se dalo sehnat na chlapečka slušný oblečení.Myslím jako prodej přes net bazárky a tak ale nemám zkušenosti..
Zdravím z práce, dneska jsem tady potřetí. Honzíček to zatím zvládá dobře, snad mu to vydrží.
Na jiných diskuzích se neulejvám, jsem jenom v deníčku červenčátek, ale tak poslední dobou nějak „chcíp pes“.
Jo a hlásím druhou noc bez prsa za námi. S Honzíkem spal manžel a já ve vedlejším pokoji měla špunty do uší
Manžel byl ráno úplně mrtvý, ale zvládli to.
Jo a ještě předkládám omluvenku
Jedeme na prodlouzeny vikend pryc.