Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem tady ale na skok…co je nového jak se máte?U nás Joní dobrý..Dávám k pití Sunar-vanilkový ..V noci se už moc nebudí..Dneska jsem dala po kaši prso..Tak jsem zvědavá co bude v noci..Už chodíme spát 1denně a to kolem poledne a spí do 15.00hod.Tak už se to krátí to spaní.V kočárku už se mu nechce ležet radši kouká..Tak zatím A co vy?
Ahojky. Nemohl bych se k vám přidat, ikdyž patříme do červenečátek 05? Nic takového jsem tu totiž nenašel ![]()
Díky
Martin+Lucinka z Ústí nad Labem
Jasně, přidej se, jedině dobře ![]()
Tak nám o sobě taky něco pověz ![]()
Dík. No asi nebudu tak upovídaný jako vy
Teda alespon ze začátku
Jak jsem psal jsme z Ústí nad Labem, se ženou se známe 11 let, 4 roky jsme vzatí a naší princezně byl 27.7. první rok…
Co se ještě tak píše?
![]()
M+L
Ahoj holky,
co že to tu tak spí
.
Jak jsme se bavily o těch bačkorkách, tak to beru zpátky. Byla jsem toho názoru, že na doma co nejvíce naboso, protože to tvrdí doktor z Huggies, tak jsem to zvala za hotovou věc. Ale pak jsme na to téma mluvili ještě víckrát s ostatníma maminama a asi to bude tak, že doma určitě bačkorky. Takže už je taky kupujem
. Když naboso, tak jedině venku, když to jde. Takže jste měly pravdu, že bačkorky
.
Jinak teď tu chystáme pohoštění na odpoledne, slavíme Dájův rok. DOufám, že se malej dobře vyspí, aby nebyl mrzutý.
A co Vy?
My : to se nediv, že se Jonka ptá, jestli to píše chlap, to tady tak časté nebývá ![]()
Zdravim po delsi dobe.
Sylvus - uzijte si poradne oslavu a dej pak vedet, jak se malymu libily darecky a chutnal dortik. Co Sunar? Uz vam jede?
Backurky - my doma odjakziva meli jenom ponozky a ted (kdyz je sucho a jsem lina Honzika zout) normalni boticky. Az se ale ochladi, tak nejake sandalky doma davat budu.
Zdravim Lucinku i s tatinkem. Lucinko, jses kocka. Jo a cervencatka nemaji diskuzi, ale denicek - viz napr. https://www.emimino.cz/…s/story/4993.
Jonka - Honzik v kocarku stale spava, ale je pravda, ze ho tam davam spat jenom kdyz vypada na usnuti, pak vetsinou objedeme blok a je to.
Honzicek je s tatou na vylete a ja mizim zehlit, mejte se.
Ahojky.Inge Lucinka děkuje za pochvalu a já za odkaz na deníček, ale nevím, zda to všechno tam přečtu ještě v tomhle životě ![]()
Sylvus-voni sem nepíšou chlapi? Tak to je blbý
Ale třeba začnou…
Jinak přesně nevím o co šlo, ale my co malá začala capkat okolo nábytku a za ruce, tak jsme jí koupili domů bačkůrky. To jen abych taky projevil nějakou tu zkušenost ![]()
Tak zatím
Martin
Ahojda maminy, tak co je s Váma? ISIS, to už sem nebudeš chodit ?
Ahoj MY,
no alespoň co vím já, tak chlapy sem opravdu napíšou jen vyjímečně. Ale to zas na druhou stranu chápu. Jak jsi sem napsal poprvé, tak popravdě mě napadlo, že jsi s malou sám ![]()
Ahoj.Taky koukám, že maminy tak trochu zaostávají za svou pověstí ( tzn.velmi upovídaných bytostí)
.Člověk myslel, že si tady trochu pokecá a zatím moc nic.
Sylvus-je mi jasné, že sem chlapi zrovna moc nepíšou, tak mě berte jako takového průkopníka
Sám naštěstí s malou nejsem, to by byl asi mazec ![]()
Tak se zatím mějte fšici fajne
M
Zdravím..Holky tak jak se máte?My jsme byli na týden v JČ. A tak jsme tam oslavili Joníčka 1rok.Byl dortík mašinka a dárečky odrážedlo,teplákovka auta atd no vypisovat to nemá cenu. Jinak jsme grilovali a pokecali s příbuznýma. ![]()
Ještě nechodíme ale bačkůrky mu dávám občas ráno.Máme ty s tou přezkou.Hlavně že jsem koupila 21číslo Essi sandálky a ještě mu nejsou a asi už je neunosí.
To jsem si myslela že začne kolem 1roku chodit tudíž by je měl na léto.Tak zase odcházím..Z prázdnin se vrátil synáček tak je nervozní že tu sedím.
Zatím Ahojky..
Ahojky co je s váma mamky??Kde se flákáte??Asi venku je pěkně,že??Tak si to užívejte,bude hůř zima je před námi ach jo ![]()
Jojo, flákaj se pěkně maminy
Doufám, že se to tu časem trochu rozjede…Jinak na zimu se teda taky netěším
V loni to ještě celkem šlo, to se prcek nabalil, zabalil do kočárku a bylo
Ale teď?Než jí obléknem, tak zas svlékat… ![]()
Tak se mějte a něco i napište
M+L
Ahojda, no mě to taky mrzí, že už to tu nejede tak hezky, jako když jsem sem přišla já poprvé, to se tu hezky brebentilo
. Nerozumím
.
Daneček už týden chodí úplně sám, je to frajer
. Jinak jak je teď zase hezky, tak jsme co nejvíce venku. Včera jsme byli na houbách, no za hodinu a půl plnej koš hub
. Tak jsem dneska dělala maso na houbách, zbytek sušíme.
Já se taky na zimu netěším, už jen co se „zateplování“ do kočárku týče. Jak už budou chtít tuhle zimu capkat, to bude něco
.
Mějte se a ať se to tu zase rozjede !