Poradna duly
Jana Čurdová
Já zkoušela jen Hipp ovocný a tem kolem ovoce jen prolítnul. Aspoň pro nás teda.
Glukopur je hroznový cukr. Je to taková žlutá krabička a v ní prášek jako moučkovej cukr. Já to taky koupila v pátek poprvé. Je to prostě lepší než klasický řepný cukr. Je to „zdravější“ a pokud někdo dětem sladí, tak hlavně toto doporučujou. A že to jedí i sportovci, že je to hodně, jak to říct, prostě dává to energii. Jinak já mu taky nechci ani nemusím sladit, ale když jinak UM nepije ![]()
Ahojda,
tak Dája mi dneska ráno vypil HIPP ovocný aniž bych do toho něco ještě přidávala
, no já snad půjdu slavit
. Tak kéž by u toho zůstalo. Nožičky už nemá ani olezlé, ale ta tvářička pořád
. Snad to brzy op+t zmizí.
A ISIS, chutnala jsem znovu HIPP ovocný a tak je to přeci jen sladší než neochucené mlíko, resp. Sunar. Jiný jsem neměla..
Dobré ranko..Tak Joní se vzbudil ve 2v noci a to jsem mu prso nedala,jenom si na mě položil hlavu a spal dál do 4.30hod No a to jsem mu dala prso,měla jsem je jak kámen.Pak spal do 6.30hod
Takže jestli tolik najedený po tom Sunaru nebo to byla náhoda no uvidíme…Dál..
Co budete dneska dělat malím k obědu?Já tam mám od včera dětskou rajskou s těstovinou-rýžovou..
Ahojda, no to bude taky chvilku trvat, než se tvorba mlíka přizpůsobí tomu, že začneš v noci kojit míň nebo vůbec. Ale u mě to bylo docela rychlý a ani nic moc netlačilo
.
Já dám Dneska Dájoj skleničku - Sunárek. Jdu s kámoškou na oběd, tak vařit nebudu.
Zatim tu do teď svítilo sluníčko, ale začíná se to nějak smoušit
, snad nezmokneme.
Co budete dělat Vy?
Omlouvam se, ale vubec nezvladam psat, i kdyz pocitac mam zapnuty. Honzik me proste nenecha.
Obed - jeste nevim, dneska mame bezmasy den, tak bud pohankove testoviny se zeleninou nebo mozna zajedeme ted v kocarku neco koupit.
To je v poho,Já jsem teď s Joním spala asi 2,5hod.No tak je mi o.k.ale Joní spí dál a máme jet na návštěvu na Chodov ve 14.00hod tam máme být tak neztíhám
Oběd bude po cestě,Joní Hippku, já Gyros..Tak zítra bude jiný obídek..Doma uvařený..Tak zatím
Teda holky, kde to vazne? Ja mam za sebou prvni pracovni den, Honzik to doma s tatou suverenne zvladl. Prislo mi, ze Honzik nebyl ani rad, ze me vecer videl
.
Ahojda,
nám nějak blbnul net, nemohla jsem se sem dostat..
No ale koukám, že to tu nějak spí? Co je nového?
Já oslavuji, Dája mi pije mlíčko, sice to ochucené - Hipp ovocný, ale pije. A dala jsem na radu ISIS a ze Sunaru jsem udělala banánový koktejl a taky ho bumbal
. Jen mě mrzí, že má nějak olezlé tváře, pořád, tak asi zítra skočíme na kožní pro radu, protože se to nelepší
.
Jinak momentálně mi spí už 2,5 hodiny na dvorku, což je teda co říct !!
Začala jsem řešit, jakou autosedačku koupit teď po vajíčku… Poradíte? Zda-li 0-18kg nebo 9-18kg, ale 9-36kg mu jsou velký. Má 8kg a 72cm..
Sylvus mi jsme koupili 9-36kilo.Joní má 11kilo a je dost velkej..Možná pro vás bude lepší ta 9-18kilo.Někde jsou diskuze o autosedačkách.Ale to je samý Maxi-cosi..My jsem koupili za 2200kč.A je taky bezpečná..A polohovací..Takže cosi nemáme ale máme pegro..Tak uvidíte…
Jinak Joní po láhvi spí do 5 a pak ho nakojím a spí do 7.00hod.Dávám mu ten Sunar vanilkový s banánem..Zítra jdem na kontrolu po Ant a kontrolní výtěr..Doufám,že už nebude mít tu potvoru-captilobaktérii nebo jak..
Tak zatím Pa.
Ahoj holky, zase jsem přišla juknout ![]()
Silvus - je dobře, že malej pije to mlíčko ![]()
Malá byla od pondělka do dneška u babičky. Začala si pořád strkat prst do nosu, to je hrůza
![]()
Teďka je postýlce, ale nějak nemůže zabrat, snad nebudou scény.
autosedačku máme 9-18
Jonka - viděla jsem tvoji diskuzi o hračkách.....já na netu už párkrát objednávala a vždycky maximální spokojenost. Dodání až do domu a i ty ceny jsou mnohem lepší než normálně v obchodech - ale vyplatí se hledat. Zjistila jsem, že v jednotlivých obchodech se cena může hoooodně lišit ![]()
Ahojky…No včera jsem si objednala Světlušku Freddie od Lamaze 319kč přes net.ale musela jsem si tam dojet jinak to poštovné cca-50až 90kč.To je fakt lepší si vybírat ve větším..Jinak to měli v akci a lepší cenu jsem neviděla.To má malej na kočárek k narozkám.. Teď zase lovim a hledám protizkluzovou podložku do vany.. ![]()
Sylvus - a neni ta sedačka 0-18 dražší než ta 9-18?? Ale zase si ji pak třeba můžeš schovat pro další mimi a to jí může mít už od narození........možná se to nakonec fakt vyplatí ![]()
Holky, jak s dětma stíháte uklízet? Já to nějak přestávám zvládat
Na jednom místě uklidim a než uklidim další věc, tak ta první už je zase rozházená..... ![]()
Ahojiky..Uklid nic moc–Cédéčka z polic jenom lítají..A to už se dvd obaly s cd naučil otvírat,tak točí s cedéčkama…Jenže to všechno vyhází a to jich je!!a pak dál pokračuje v řádění,šuplíky,ponožky,boty knížky..A hračky?Nezájem ![]()
Ráno jsme byli na kontrole.Výtěr a roční..Tak jsem zvědavá na výsledky ty budou za týden..Co budete dělat odpolko?