Poradna duly
Jana Čurdová
No,doufáme,že se zase někdy vyspíme viď.Mateřství mám už jedno a naposled.!!
Já jdu zachvíli ven asi na 15.00hod jdem do parku.Kam,nebo co budete dělat odpoledne??Joní rozebírá ovladač ![]()
Asi v 1 jsme byli na hristi (na kolotoci a klouzacce), ve 3 jsme sli na prochazku a ted jsme meli na zahrade na navsteve Honzikovu kamosku ![]()
Čau holky,
no kde to vázne? Jak se mají děti?
Já jsem Dájoj dávala na opupínkovanýho pinďu obklad z řepíčku a dneska už je skoro OK
.
Sylvus, řepík by mě fakt nenapadl. Koupila jsem ho cestou z porodnici, protože měl po těle Honzík vyrážku a od té doby stojí ve skříni. Možná to taky zkusím, náš pindík a okolo je (asi) kvůli ATB fakt jak maková panenka.
Teď jsme se vrátili z nefrologie, zjevně po obvoďačka pěkně po…, protože když doktor zjistil, že Honzík 6 neděl sjíždí širokospektrá ATB, pak málem omdlel a předepsal nám, nějaký menší driják, který bereme jen večer. Bohužel nás čeká ještě nejméně měsíc, protože na rentgen je volno až v září
![]()
INGE,
to mě mrzí, že se v tom takhle pořád plácáte. Ale tak to bych teda obvoďačce něco pověděla
!.
Ten řepíček mi poradila dr. po telefonu, ať to zkusím a opravdu to pomohlo, žádná mast, nic co jsem zkoušela. Zkus to taky, určitě to bude OK.
Začátkem července jsme byli v nemocnici se zánětem ledvin a od té doby bereme preventivně ATB, než se vyloučí vrozená vada. No a teď jsou prázdniny a na Karláku se dovolenkuje, takže na rengen, který by to mohl vyloučit, jdeme až 1. září a minimálně do té doby bereme ta ATB
![]()
Ahoj holky, je tady někdo?
Inge - to je teda síla, ty dětský doktoři jsou občas na ránu, co? Já bych si to pro sebe nenechala a hezky bych jí to řekla. Jinak doufám, že rentgen vám dopadne dobře a bude po lécích
Že má Honzík zítra narozky???? Nezatajuj nám to
Co jste nakonec koupili za dary?
Ahoj holky, je tady někdo?
Inge - to je teda síla, ty dětský doktoři jsou občas na ránu, co? Já bych si to pro sebe nenechala a hezky bych jí to řekla. Jinak doufám, že rentgen vám dopadne dobře a bude po lécích
Že má Honzík zítra narozky???? Nezatajuj nám to
Co jste nakonec koupili za dary?
Ahoj holky..Tak co vaříte obídky??Já mám v troubě cuketový bramborák
mňamka…A na plotně manža míchá s pomazánkou z cukety na tousty..Inspirace z emimina…A Joní spí a pak jedem za mámou.Trhat do Ujezda rybíz
.Nemám to ráda…ale oddychnu si..Tak zatím co budete dělat Vy??