Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
163
7.8.06 15:32

ISIS:
Jo, dávám tu klasickou Lučinu, tu kostičku nebo co to je. Jestli myslíš Lučinu s pažitkou v té vaničce, tak se radši koukni na složení, aby tam nebyla Ečka. Jinak snad by to nevadilo, ale já zatím budu dávat obyč. Lučinu. Spíš kdybys měla možnost čerstvou pažitku do toho, to by bylo určitě zdravější :lol: .

Mrkla by ses mi teda, až budeš mít chvilku, jaký jsou ještě možnosti dostat do dětí mlíko ? Kromě v té bramborové kaši a mléčných výrobcích… Díky !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 15:34

Ja boty davala puvodne jenom na zahradu. Doma ne, to az ted, kdyz chodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 15:36

JONKO:
My taky ještě nechodíme. Jen kolem něčeho a občas sám stojí.

A boty na doma rozhodně nedávej. Děti maj být co nejvíce naboso. Je to mnohem zdravější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 15:37

Ad mliko - ja myslim, ze denne jogurt, kase, trochu syra nebo ted uz i tvarohu a pripadne trochu v obede (bramborova kase, kysana smetana) by melo stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 15:40

Nikola taky jenom u nábytku.

Boty nedávám, to AŽ BUDE SAMA ťAPAT

XSN H X

ESX-Ř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 15:40

Když všude propagujou 500ml denně mléčné porce nejméně … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 15:41

PARDON, MÁM JI NA KLÍNĚ A NEUHLÁDALA JI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 15:42

Holky,
ale všude propagujou, že boty se nemají dávat, jen ven. Mají prý být co nejvíce naboso, i když choděj. Říkají to všude, mimo jiné i doktor tady na Huggies. Nevěříte tomu ? Já ano. Jasný, je to každýho věc :wink: . Já boty dávat určitě na doma nebudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.8.06 15:43

A jí jogurty nebo něco?Tak snad jí to stačí.Prý se děti taky můžou odnaučit vůbec pít mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 15:43
Inge píše:
Ad mliko - ja myslim, ze denne jogurt, kase, trochu syra nebo ted uz i tvarohu a pripadne trochu v obede (bramborova kase, kysana smetana) by melo stacit.

To ale vychazi - 200 ml jogurtu, 200 ml kase + 100 ml v syru a obede das.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 15:46

JONKO,
jestli to bylo na mě s tím jogurtem, tak jo, Daneček jí jogurty, teď mu dělám hlavně br. kaši se Sunarem, na noc mléčnou kaši. Ještě min. týden jsem kojila, ale najednou přestal, asi jak měl tu virózku a umělý mlíko do něj nemůžu nacpat. Buď si na to příjde, nebo holt zatím mlíko nebude chtít, snad časem. Nicméně zkouším to furt dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 15:47

Hmmm, Honzik mi ted rozkramaril vyzehlene pradlo a schodil na zem zehlicku, asi budu koncit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 15:50

Jdeme svačit, musim si hrát, je nevrlá. Takže se na nějakou dobu loučim. Večer ale snad budu, pokud to tady bude fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
7.8.06 15:50

Do … ted se mi vycural do kabelu od pocitace pod stolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 15:51

INGE,
jogurtu je 150ml, kaše 100-200ml, jak se mi to podaří do něj nacpat a té Lučiny na těch několika kostičkách taky moc není..A v kaši tak 20ml na den ?? No snad to bude stačit i tak…

Přišel manža, tak se budu muset odpojit, večer příjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí