Poradna duly
Jana Čurdová
Za normálních okolností se vůbec nebudí.
Dnešní noc byla fakt hrozná, ona když se probudila, tak kňourala a plakala, tak jsem jí hladila a zase usnula. Od rána byla dobrá, celý den bez teploty, ale kolem 7. měla zase 38,8 ![]()
Tohle mě hrozně štve, že prostě vůbec nevim, co jí je, jestli jí něco bolí nebo měla špatný sny.....chjoooo ![]()
malej se ti budí pravidelně? a co když ho necháš, neusnul by zase sám?
Jonka, my jsme z prahy 3 - skoro sousedi ![]()
Přeju klidnou noc (sobě taky)
![]()
Tak jsme dneska byli ráno na KO a výsledek je, že má virozu na ústupu. Zvětšený uzliny a zarudlej krk. Ale říkala, že to jde pryč a taky od včerejšího večera nemá teploty. Jsem ráááda, že už snad bude klid. Říkala, že je toho teď hodně - díky tomu skvělýmu počasí ![]()
Malá už tu řádí jak černá ruka, takže už jí je asi fakt dobře. Dneska v noci spala krásně, probudila se jen v půl 3., párkrát pobrekla a spala dál (dokonce i ve svý postýlce).
Jdu uklízet, díky tý nemoci jsem na nic neměla čas ani náladu, takže je to tu znát.
Bude tu někdo večer?
Ahoj ISIS,
tak to je super, že jste OK. To je jak u nás, ve čtvrtek na KO nám řekli, že zřejmě prodělal nějakou virózu, akorát my bez teploty. Takže to asi opravdu hodně řádí.
No my dnešní noc
, Dája se probudil ve 2,15, tak jsem si ho vzala k sobě a on usnul až po 4h !!
To byl běs !Prostě furt si sedal, jezdil sebou po posteli a furt chtěl pít. Ale pak spal do 7,07, pak jogurt, přebalit apod., pak si zase hrál, pak přilezl ke mě do pelechu a ještě jsme se dospali asi od 8,30 do 10,20h !!
Takže dobrý, co taky v tomhle ubrčeným počasí. Taky teď půjdu něco dělat. Večer tu určitě budu, ale doufám, že net půjde líp, než včera. Nevím, proč to někdy tak zlobí
.
Jo a ISIS, co bys mi poradila na ty aftíky? Díky ahojda, S.
Zdravim, Honzik od 11 spi, tak jsem vyzehlila asi dve pracky pradla a za odmenu usedla k pocitaci.
Sylvus - Na afty bych zkusila gencianku, sice barvi, ale nepali a pomaha.
Isis - To je dobre, ze uz je Nikolce lepe.
Ahojky.Jsem taky zde.Joní usnul je v hořečkách pořád ale vše zažehnáno.Ráno se probudil a hořel zas jak blázen.V noci měl 39,5..Tak hned čípek a ráno znova teplota.Tak už se to takhle táhlo od pátku.Už jsem na nic nečekala a letěla jsem k dr..Tak prý má červený krk.Jenže mi ještě máme v sobě campilobakterii,která způsobuje salmonelu.Tu jsme chytili v JČ..měl vysoký teploty a pak průjem-voda.Takže tam jsme taky lítali po dr..No a teď to sice v sobě má ale byl bez potíží.Nemá průjem nic.No a te´d zas tohle.Dr. nám napsala Antibiotika je to i na tu baktérii,tak Hurá snad se toho zbaví.
Prostě to tělíčko pořád s infekcí bojuje..Ale teď spí tak bude lépe.Dala jsem mu Paralen čípky.
Tak nemocem zdar a´t to máte taky v pořádku..Zatím
INGE,
díky za tip, s tou cenciálkou jsem si to myslela, měli jsme ji i na moučnivku. Tak už jsem ho tím napatlala, ale je jak indián, má to kolem pusy, protože se mi u toho kroutil
.
A kde Ti malý spinká, v postýlce? Nebo ho dáváš do kočárku venku ? Já jak kdy, někdy ho dám na dvorek, někdy si jdu lehnout s ním do pelechu
.
To je zas počasí, tady pořád prší, ale zase se lépe spí ![]()
Ahoj JONKO,
tak snad budet brzy úplně fit. To jsi psala Ty ten příspěvek o té salmonele z HAMI ? Už si to nepamatuju přesně, kdo to psal, tak mě to teď napadlo..
Sylvus, Honzík má od genciánky ucho (má trochu vyrážku) a půl tváře (prostě uhnul
) a já levou ruku.
Honzíka dávám tak na 95% přes den spát ven - uspím ho na procházce a pak nechám na zahrádce. Dneska usnul pod pláštěnkou.
Ahojky..To od Hami jsem psala já.dozvěděla jsem se to od jedný maminy,prý dělaly rozbory u krůtího masa v té skleničce.No ale jedna paní povídala.Ale myslím si ,že něco na tom bude,protože když jsme jely na dovču,tak jsem si ty sklenky vezla sebou a je fakt,že pak na to dostal horečky a průjem.No ale podložený to nemám.Tak jenom můžem spekulovat.Malej pořád spí a já nemohu nic dělat,protože bych ho vzbudila.Tak tu brouzdám..
Te´d jsme se nasnídala ![]()
Jo, hlavně v tomhle počasí ono se jim venku spí moc hezky. Včera na dvorku Dája taky dlouho vydržel. Já ho vždycky uspím přímo na dvorku. A pak ho tam nechám pod přístřeškem. Ale tak prvních 6 měsíců jsem furt jen jezdila, to jsem byla celý dny venku za každého počasí. Bála jsem se ho nechat na dvorku - chůvy jsme neměli a máme ovčáka, bála jsem se, aby nešel k němu nebo aby malého nebudilo jeho štěkání… Pak jsem ho tam ale jednou po procházce zaparkovala a ejhle, ono to šlo ! Pes k němu vůbec nechodí, max. očuchá kočár, a ani moc neštěká, když tam je, jako by mu to docházelo
. Chůvy jsme koupili a teď je to bez problémů. Tohle vědět, tak jsem nemusela předtím furt jen jezdit a pak jsem byla vyřízená, že nic nestíhám
.
Závidim vám ty spavý děti.
No hlavně, aby už všichni byly zdravý, ty nemoci jsou hnus!!
![]()
Holky, já malý ty skleničkový jídla dávám od 4 měsíců a nikdy jí po tom nic nebylo. Neříkám, že v tom nic nemůže být, ale tohle se mi zdá až moc. Já naopak slyšela, že je to dost přísně kontrolovaný a že je to někdy lepší než doma vařený jídlo. Prý je tam zelenina přísně kontrolovaná na dusičnany a když koupíte třeba mrkev v obchodě, tak nikdy nevíte, kdo to čim pohnojil.
SYLVUS - Psa nemáme, tak to jsem řešit nemusela. Chůvičky taky ne, tak jsem asi do konce září měla pořád otevřené dveře do zahrady. Pak už mi bylo zima a zjistila jsem, že ho slyším brečet i přes zavřené dveře, takže pohoda ![]()
JONKO,
jasný, jedna paní povídala, ale já si taky myslím, že na tom něco bude. Ale můžu Ti říct, že mě to stejně ovlivnilo - v ten den jsem šla do DM pro pár skleniček ( mívám doma jako nouzovku ) a kupuju HAMI, ale už jsem ho nekoupila a koupila místo toho Sunárek
. A proč nemůžeš nic dělat, když malý spí ? Máte malý byt? My máme malý. Když tu spí, tak můžu dělat max. něco vedle v kuchyni, když chci být v obýváku třeba u PC, tak potichu, protože spí hned vedle za zašupovačkama. Proto jsem se ho naučila dávat spát dolů na dvorek, abych doma měla volné pole a mohla uklízet, vařit a pod. Ale myslím, že je úplně super taky, když má někdo byt a dává mimi na balkón
. Tak doubrou chuť ke snídani
.
A co dneska máte k obědu? Já se hrozně odbývám, vařím jen malému, manža chodí v práci na obědy. Ale dneska mám uzené s bramborama, mňam.. ![]()
Já mám jahodovou pěnu z prášku, mňam mňam a možná ještě slazené burizony ![]()