Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
6.8.06 22:04

Za normálních okolností se vůbec nebudí.

Dnešní noc byla fakt hrozná, ona když se probudila, tak kňourala a plakala, tak jsem jí hladila a zase usnula. Od rána byla dobrá, celý den bez teploty, ale kolem 7. měla zase 38,8 :roll:

Tohle mě hrozně štve, že prostě vůbec nevim, co jí je, jestli jí něco bolí nebo měla špatný sny.....chjoooo :cry:

malej se ti budí pravidelně? a co když ho necháš, neusnul by zase sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.8.06 22:07

Jonka, my jsme z prahy 3 - skoro sousedi :-)

Přeju klidnou noc (sobě taky) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 11:20

Tak jsme dneska byli ráno na KO a výsledek je, že má virozu na ústupu. Zvětšený uzliny a zarudlej krk. Ale říkala, že to jde pryč a taky od včerejšího večera nemá teploty. Jsem ráááda, že už snad bude klid. Říkala, že je toho teď hodně - díky tomu skvělýmu počasí :(

Malá už tu řádí jak černá ruka, takže už jí je asi fakt dobře. Dneska v noci spala krásně, probudila se jen v půl 3., párkrát pobrekla a spala dál (dokonce i ve svý postýlce).

Jdu uklízet, díky tý nemoci jsem na nic neměla čas ani náladu, takže je to tu znát.

Bude tu někdo večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 11:41

Ahoj ISIS,
tak to je super, že jste OK. To je jak u nás, ve čtvrtek na KO nám řekli, že zřejmě prodělal nějakou virózu, akorát my bez teploty. Takže to asi opravdu hodně řádí.
No my dnešní noc :? , Dája se probudil ve 2,15, tak jsem si ho vzala k sobě a on usnul až po 4h !! :evil: To byl běs !Prostě furt si sedal, jezdil sebou po posteli a furt chtěl pít. Ale pak spal do 7,07, pak jogurt, přebalit apod., pak si zase hrál, pak přilezl ke mě do pelechu a ještě jsme se dospali asi od 8,30 do 10,20h !! :lol: Takže dobrý, co taky v tomhle ubrčeným počasí. Taky teď půjdu něco dělat. Večer tu určitě budu, ale doufám, že net půjde líp, než včera. Nevím, proč to někdy tak zlobí :twisted: .
Jo a ISIS, co bys mi poradila na ty aftíky? Díky ahojda, S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
7.8.06 11:47

Zdravim, Honzik od 11 spi, tak jsem vyzehlila asi dve pracky pradla a za odmenu usedla k pocitaci.

Sylvus - Na afty bych zkusila gencianku, sice barvi, ale nepali a pomaha.

Isis - To je dobre, ze uz je Nikolce lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.8.06 11:47

Ahojky.Jsem taky zde.Joní usnul je v hořečkách pořád ale vše zažehnáno.Ráno se probudil a hořel zas jak blázen.V noci měl 39,5..Tak hned čípek a ráno znova teplota.Tak už se to takhle táhlo od pátku.Už jsem na nic nečekala a letěla jsem k dr..Tak prý má červený krk.Jenže mi ještě máme v sobě campilobakterii,která způsobuje salmonelu.Tu jsme chytili v JČ..měl vysoký teploty a pak průjem-voda.Takže tam jsme taky lítali po dr..No a teď to sice v sobě má ale byl bez potíží.Nemá průjem nic.No a te´d zas tohle.Dr. nám napsala Antibiotika je to i na tu baktérii,tak Hurá snad se toho zbaví.

Prostě to tělíčko pořád s infekcí bojuje..Ale teď spí tak bude lépe.Dala jsem mu Paralen čípky.

Tak nemocem zdar a´t to máte taky v pořádku..Zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 12:01

INGE,

díky za tip, s tou cenciálkou jsem si to myslela, měli jsme ji i na moučnivku. Tak už jsem ho tím napatlala, ale je jak indián, má to kolem pusy, protože se mi u toho kroutil :lol: .
A kde Ti malý spinká, v postýlce? Nebo ho dáváš do kočárku venku ? Já jak kdy, někdy ho dám na dvorek, někdy si jdu lehnout s ním do pelechu :) .
To je zas počasí, tady pořád prší, ale zase se lépe spí :wink:

Ahoj JONKO,
tak snad budet brzy úplně fit. To jsi psala Ty ten příspěvek o té salmonele z HAMI ? Už si to nepamatuju přesně, kdo to psal, tak mě to teď napadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
7.8.06 12:07

Zdravím Jonku s Jonáškem, ať je mu co nejdříve dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
7.8.06 12:10

Sylvus, Honzík má od genciánky ucho (má trochu vyrážku) a půl tváře (prostě uhnul :D) a já levou ruku.

Honzíka dávám tak na 95% přes den spát ven - uspím ho na procházce a pak nechám na zahrádce. Dneska usnul pod pláštěnkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.8.06 12:19

Ahojky..To od Hami jsem psala já.dozvěděla jsem se to od jedný maminy,prý dělaly rozbory u krůtího masa v té skleničce.No ale jedna paní povídala.Ale myslím si ,že něco na tom bude,protože když jsme jely na dovču,tak jsem si ty sklenky vezla sebou a je fakt,že pak na to dostal horečky a průjem.No ale podložený to nemám.Tak jenom můžem spekulovat.Malej pořád spí a já nemohu nic dělat,protože bych ho vzbudila.Tak tu brouzdám.. :) Te´d jsme se nasnídala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 12:24

Jo, hlavně v tomhle počasí ono se jim venku spí moc hezky. Včera na dvorku Dája taky dlouho vydržel. Já ho vždycky uspím přímo na dvorku. A pak ho tam nechám pod přístřeškem. Ale tak prvních 6 měsíců jsem furt jen jezdila, to jsem byla celý dny venku za každého počasí. Bála jsem se ho nechat na dvorku - chůvy jsme neměli a máme ovčáka, bála jsem se, aby nešel k němu nebo aby malého nebudilo jeho štěkání… Pak jsem ho tam ale jednou po procházce zaparkovala a ejhle, ono to šlo ! Pes k němu vůbec nechodí, max. očuchá kočár, a ani moc neštěká, když tam je, jako by mu to docházelo :lol: . Chůvy jsme koupili a teď je to bez problémů. Tohle vědět, tak jsem nemusela předtím furt jen jezdit a pak jsem byla vyřízená, že nic nestíhám :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.8.06 12:31

Závidim vám ty spavý děti.

No hlavně, aby už všichni byly zdravý, ty nemoci jsou hnus!! :twisted: :twisted:

Holky, já malý ty skleničkový jídla dávám od 4 měsíců a nikdy jí po tom nic nebylo. Neříkám, že v tom nic nemůže být, ale tohle se mi zdá až moc. Já naopak slyšela, že je to dost přísně kontrolovaný a že je to někdy lepší než doma vařený jídlo. Prý je tam zelenina přísně kontrolovaná na dusičnany a když koupíte třeba mrkev v obchodě, tak nikdy nevíte, kdo to čim pohnojil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
7.8.06 12:31

SYLVUS - Psa nemáme, tak to jsem řešit nemusela. Chůvičky taky ne, tak jsem asi do konce září měla pořád otevřené dveře do zahrady. Pak už mi bylo zima a zjistila jsem, že ho slyším brečet i přes zavřené dveře, takže pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
7.8.06 12:33

JONKO,

jasný, jedna paní povídala, ale já si taky myslím, že na tom něco bude. Ale můžu Ti říct, že mě to stejně ovlivnilo - v ten den jsem šla do DM pro pár skleniček ( mívám doma jako nouzovku ) a kupuju HAMI, ale už jsem ho nekoupila a koupila místo toho Sunárek :lol: . A proč nemůžeš nic dělat, když malý spí ? Máte malý byt? My máme malý. Když tu spí, tak můžu dělat max. něco vedle v kuchyni, když chci být v obýváku třeba u PC, tak potichu, protože spí hned vedle za zašupovačkama. Proto jsem se ho naučila dávat spát dolů na dvorek, abych doma měla volné pole a mohla uklízet, vařit a pod. Ale myslím, že je úplně super taky, když má někdo byt a dává mimi na balkón :-) . Tak doubrou chuť ke snídani :lol: .
A co dneska máte k obědu? Já se hrozně odbývám, vařím jen malému, manža chodí v práci na obědy. Ale dneska mám uzené s bramborama, mňam.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
7.8.06 12:35

Já mám jahodovou pěnu z prášku, mňam mňam a možná ještě slazené burizony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí