Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
5.8.06 22:41

Nikola si dortu dala jenom malinko.

Ne, já nekojím. Kojila jsem měsíc, pak se přišlo na to, že malá má celej měsíc hlad, tak jsem pak 14 dní přikrmovala a pak jsme přešli rovnou na UM. Dáváme Bebu a ta jí chutná. Měla jsem z toho dost velkej mindrák, ale zatim byla zdravá - teď v roce po 1. teploty. Ona po porodu nepřibývala a my si mysleli, že když brečí, tak jí bolí bříško........no a pitomá doktorka mi ještě řekla, ať nekojím tak často, že jí bolí břicho z toho. Já mladá pitomá vyjukaná - vůbec mě nenapadlo, že strádá hlady :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.8.06 22:43

Holky, už máme stranu 8, to jsme to rozjely :lol: :lol:

Skočim se vykoupat, budete tu ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.8.06 22:46

Dort je moc hezký! Já ještě ani nevím, jaký přesně nechat udělat..

A kdo všechno byl u Vás na oslavě?

Já bych klidně pozvala širší příbuzenstvo, mám ráda, když se to sejde, ale máme malý byt a pidiobývák, tak by se to sem vůbec nevešlo. Takže jen naši, tchánovci, švagrová a ségra s rodinou…Už tak tu budem jak sardinky :)

Kde vůbec bydlíte? My v RD, ale je to vevnitř spíš menší, vyloženě pro jednu generaci. Ale dole bydlí manžela strejda a nahoře my. Je to tu 2+1. Dvorek máme, ale tam bych to na oslavu neviděla, protože tu není skoro žádná tráva, tak by malej neměl rozlet, když ještě nechodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.8.06 22:50

U nás byli moji rodiče, manželovi rodiče, kamrádka, která má o měsíc mladší holčičku a pak ještě jedna moje kamarádka. Jo a můj brácha (rodinu nemá) - celkem tu bylo 10 dospělých a 2 mimina :-) (i s námi). Máme 4+1, ale ne moc velkých rozměrů - celý byt cca 72 metrů.

koukni na www.svatebnidorty.cz - jsou tam moc hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.8.06 22:59

Já jsem ráda, že jsem tak dlouho kojila, ale ze začátku, to byl běs. Mlíka sice hodně, vše v pohodě, žádný zánět, tlak.. Ale měla jsem nějakou poporodní depku, byla jsem úplně vyřízená první dny, chtěla jsem jen brečet, prostě MIMO. Malej - z porodnice první noc doma celou prořval, v porodnici jsem se taky nevyspala, tak ta únava do toho. Prostě grogy. Tak se mi ani kojit nechtělo, pil snad každých 1,5h… Po 2 měsících byl jak koule - mlíko OK. Pak se vytáhl a teď je to střízlík :lol: . Ale donedávna hodně baštil. Odbočila jsem, ale ani se mi nejdřív kojit nechtělo, protože to znamená nonstop s dítětem, žádný odpočinek, aspoň u mě to tak bylo… Ale po tom šestinedělí jsem se z toho oklepala a vše bylo zas jak má být :D .

Mě se v noci budil tak po 2-3h, skončilo to na 7. měsíci, kdy jsem začala dávat kaši na noc. Protahoval si buzení a pak asi po 10 dnech spal do rána. V noci jsem občas podala dudu. A taky měl období, kdy se v noci probudil a třeba 1 nebo 2 hodiny byl vzhůru ! To bylo něco, nejdřív si povídal, pak řval. Takže jsme byli od kojení ke kojení vzhůru :? .

Inge, co takhle v noci zkusit podat čajík? Třeba se chytne. Nebo zkusilas ho někdy znovu uspat bez kojení? Nenechá se? Nechci Ti do toho mluvit, ani nápad. Jen se ptám. Třeba se hlady nebudí, třeba jen tak, jako náš bobíček.

ISIS:
A že jsi nekojila, z toho bych si taky hlavu nedělala, hlavně že prospívá. A s tím, že jsou děti po kojení 100% zdravější, s tím to taky určitě nebude tak horký :wink: . Kojení je hlavně výhoda, žádný flašky, je to zdarma :lol: , ale všechno to taky není :wink: . Zas nemáš problém s učením na UM.

A to jsme tu jen 3 ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.8.06 23:03

To je bezva takhle pokecat, co !

Jenže to pak svádí být u PC kdoví do kdy, místo jít spinkat a nabírat sílu :) . Jenže přes den to moc nejde s prckama, že jo a večer když je klídek… 8) .

Doufám, že Vám nevadí, že píšu delší „zprávy“. Ale klávesnice je moje práce ( zapisovatelka ), tak to je hnedka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.8.06 23:08

Dudlíka sama asi v 10 měsících vypustila - prostě ho najednou nechtěla. Mám sice doma jeden - pro strýčka příhodu. Jednou hrozně řvala a nemohla zabrat, tak jsem jí ho dala, ale ona ho hned vyhodila

No je pravda, že to UM je drahý jak..... ale co bych pro ní neudělala, že? Teď už jí ho dávám jenom ráno a večer, tak to neni tak hrozný.

Jo taky jsem ráda, že pokecám.

Občas sem zajdou myslim ještě dvě mamky, ale už tu dlouho nebyly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.8.06 23:15

Inge už šla asi taky chrnět..

Mě chtěl dudu až po 2. měsíci. Ale jsem ráda za něj, stejně ho má jen při usnutí a pak vyplivne, přes den minimálně. Ale v noci to pomůže.

My máme dudáků hned 6 :) . On si s nima i hraje, všude je pohází a my pak hledáme a aspoň v noci nemusím šmátrat a mám další po ruce.

A co všechno malá dostala k narozkám? Nějaký tip? U Dáji vítězí spíš jednodušší hračky, většinou ty „drahé“ ho vůbec neberou. Přemýšlíme o nějakém plastovém náklaďáku, hrací pult apod… Tchýně mu koupila prý odstrkávadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
5.8.06 23:21

Kéž by chrnět. Manžel přijel a hned vzbudil Honzíka, tak jsem byla uspávat. Grrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.8.06 23:22

Aha :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
5.8.06 23:24

Honzík měl dudlíka do té doby, než objevil paleček. Pak ho začal plivat s výrazem, fuj, mamo, co je to za hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
5.8.06 23:25

Jejda, to už je hodin. Jdu spát, už takhle má na mě Honzík náskok 2 hodiny. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.8.06 23:25

Nikola dostala - hrací stolej od FP - docela má úspěch, pak leporela - ty miluje, netekoucí hrnek, ale zatim ho bojkotuje. Pak odrážedlo, hračky do vany, nějakou hrací mašinku nebo co to je :-) 2 oblečky, maňáska - toho „žere“ a už si nevzpomínám ......joooo ještě maňáskový divadýlko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.8.06 23:28

Inge, dobrou. Přeju co nejmíň nočních vstávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.8.06 23:28

Dobře se mi tu povídá, ale už půjdu taky spinkat.

Doufám, že brzy zase pokecáme !

Ahojda, brou, S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí