Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11325
2.8.06 21:16

ISIS: Tak co už máte nakoupené dárky k narozeninám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
3.8.06 07:33

Ahoj Inge,

dárky máme a budeme slavit :lol: :lol:

Narozeniny máme zítra, ale oslavu už dnes :-) Snad to všechno zvládnu nějak připravit.

Koupili jsme pro malou nějaký knížky, netekoucí hrneček, hrací stolek od FP a maňáskové divadlo :-) No pak přijdou dárky od babiček a dědečků - já jen vím, že od mojí mamky dostane odstrkovací autíčko od Chicca.

Co Honzík? Jak užíváte léto? Já jsem blahem bez sebe, že už nejsou ty pařáky.

Dneska jdeme k doktorovi na roční prohlídku, tak se pak nahlásíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
3.8.06 11:13
Isis píše:Koupili jsme pro malou nějaký knížky, netekoucí hrneček, hrací stolek od FP a maňáskové divadlo :-) No pak přijdou dárky od babiček a dědečků - já jen vím, že od mojí mamky dostane odstrkovací autíčko od Chicca.

Knížky by honzík roztrhal, v hrnečku by si máchal ručičky, hrácí stolek rozmlátí ovladačem od videa a maňáskové divadlo by z části spapal a z části schoval pod sedačku.

Jako inspirace nepoužitelné :D

(ingeák)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
3.8.06 11:30

To psal manžel :) Ale musím s ním souhlasit, Honzík je teď strašně destruktivní. Užijte si oslavu.

Počasí mi teď přijde fakt super, když nesvítí sluníčko, tak můžeme být aspoň hodně venku.

Dneska večer odjíždíme na prodloužený víkend pryč, tak doufám, že nebude pršet, to by se uvnitř asi unudil.

Co se týče Honzíkových narozenin, tak já hlavně doufám, že mu snad už konečně vy:,–(í ta antibiotika.

Mějte se a hlavně: Nikolko, všechno nejlepší !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
3.8.06 12:27

No já netvrdím, že ty naše dárky vydrží dlouho, známe svý lidi :lol:

U doktora všechno OK, váha 8870 gramů. Teď prý až v roce a půl, tak jsem ráda, že tam už nebudu běhat každý 2 měsíce

To jsem zvědavá, jaký dárky dostane Honzík? Nějaký ze železa??? :lol: :lol: 8)

Užijte víkend, já jdu zase pracovat. Určitě víš, jaký je uklízet s přísavkou na noze a natož ještě připravovat pohoštění pro návštěvu :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
4.8.06 21:45

Tak už jsme z našeho prodlouženého víkendu zpátky. Babička onemocněla a navíc bylo hnusně, tak jsme jeli zpět do Prahy 8)

K doktorce jdeme v úterý zanést kontrolní moč, tak jestli tam nebude moc lidí bychom mohli také udělat tu roční prohlídku. Čekám tak 10,5 kg, v 10 měsících jsme měli 10. Na co se vás ptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.8.06 21:51

srpen 2005

Ahoj holky,

můžu se vetřít? Daneček se narodil 27.8.2005 krátce před termínem. Jinak je to šídlo, zatím jen leze, ale už se staví, obchází nábytek a už se i pustí a chvilku sám stojí :lol: .

Zdraví Sylva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
4.8.06 22:01

Zdravím tebe i Danečka. Je to šikula, třeba do narozenin stihne i nějaký ten krůček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.8.06 22:03

Ahoj Inge,

a odkud jste ? My jsme z HK. Možná je to tu někde napsané, ale celé jsem to nepročítala, tak se nezlob. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
4.8.06 22:14

My bydlíme u Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.8.06 22:16

A tak jaké pokroky děláte Vy? Nebo se Ti nechce povídat ? Já tu ještě chviličku budu…

Ahojda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
4.8.06 22:20

My teď pilujeme chůzi,ale lezení je pořád ještě preferovanější a hlavně rychlejší. :)

No a ignorujeme veškeré intelektuální dovednosti jako paci paci nebo pápá - to je asi pod Honzíkovu úroveň :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.8.06 22:25
:D

My děláme paci paci asi 10 dní. Už ví, co je to balón, hezky ho najde, ukáze v jedné knížce pejska. Pak si vyleze na postel ( máme celkem nízkou )a slejzá hezky pozadu. Chodí jen za obě ruce, za jednu to ještě moc neovládá.

DO neděle jsem ještě kojila. Ale posledních 7 dní měl nějakou krizi, nejedl, mlíko nechtěl, zkoušela jsem Sunar, ale vůbec mu to nechutná, byl mrzutý a spavý…Jediné, co ho zajímalo, byl čaj. Snad 6-7 flašek za den :o ..přitom vedra snášel v pohodě a teď, když se ochladilo ? Tak jsem trochu stresovala, ale ode dneška se mi zdá zase celkem v normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
4.8.06 22:32

Tak ten čaj vám závidím. Honzík skoro nepije - max. tak 200 ml vody/čaje za den (stále kojím).

UM jsem nezkoušela, ale u takhle velkých dětí to asi bude fakt chvíli trvat, než si na novou chuť zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11325
4.8.06 22:33

A co se jídla týče Honzík by někdy jedl pořád a někdy odmítá cokoliv jiného než prso a krupky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí