Poradna duly
Jana Čurdová
Já vlítnu na tu koupelnu a pak taky hned spát. Přeju dobrou a hlavně klidnou noc
Tak jakpak to tady vypada?
Honzik uz usnul, manzel je pryc a ja misto abych neco delala, tak visim na emimcu ![]()
Ahoj mě Vendulka usla dnes výjimečně už v půl osmé. Tátu máme v práci, tak mám čas na net
Teda vy se máte! Malá ještě nespí a předpokládám, že v nejbližší době ani nebude. Chodí teď spát docela pozdě a pokaždý s velkým cirkusem ![]()
My malou taky většinou uspáváme i hodinu a jít spát v 10 pro ni není žádnyý problém
Občas jsme z ní fakt vyčerpaní. Ale dnes měla spoustu zážitků tak to zalomila dřív
Honzik normalne chodi spinkat pozdeji, to jenom dnes mi udelal radost. No a usiname za:,–(ne u prsu, jinak to neumi, takze to je v klidu (pokud jsem doma).
My to měli jak podle hodinek - každej den v 9 večer, dostala kaši a šla spát. Usínala sama a v pohodě, ale teď asi poslední týden při každym usínání hrozně vyvádí - i když jde spát přes den. Myslela jsem, že je to těma vedrama, ale dneska druhej den je příjemně a scény jsou furt ![]()
Jinak holky, mám fakt radost, že jste tu
Myslela jsem, že sem nikdo nepřijde a ejhle, diskuze už má 2 stránky ![]()
Tak uz mame za sebou prvni nocni probuzeni. Ja fakt nevim, kdy se nauci poradne spat. O pravidelne usinani se snazim, ale zatim bez uspechu.
Ja tu diskuzi nasla jen tak nahodou, tak schvalne, kdy se prida nekdo dalsi.
Teda nevim, jak se to stalo, ale Nikola už asi 10 minut spí!!!!! Sláva ![]()
No já když přišla na emimino, taky jsem tu hledala srpňátka 05, ale bez úspěchu, tak jsem si řekla, že to zkusím založit a uvidíme…noo a už jste přišly 2 ![]()
Čím to je, že se Honzík tak budí? My máme potíž s usínáním, ale jakmile zabere, spí až do rána. Teda minule si nějakou náhodou asi ze spaní sedla a začala brečet. Když jsem tam přišla, pořád seděla ![]()
Je proste rozmazlenej. Chce si trochu podudat, protoze vi, ze kdyz zaknoura, tak pribehne mama a vynda prso. Kdyby ho nevyndala, tak bude rvat a rvat.
Dneska je opravdu nějakej výjimečnej den ![]()
Dítě mi usnulo vcelku brzo a představte si, manžel umyl nádobí a uklidil kuchyň aniž bych mu cokoliv říkala
![]()
No já snad půjdu slavit ![]()
No a kdyz se vzbudi, tak se vzdy otoci na brisko, z toho si sedne a vetsinou sedi, dokud neprijde. A nekdy taky odleze pryc a spadne z postele ![]()
To ja si teda fakt nevzpominam, kdy manzel naposledy neco doma uklidit.