Srpen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
5.8.06 23:29

Já jsem pako, dala jsem si v 8 kafe a teď tu budu zírat asi do rána :twisted:

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.8.06 23:30

ISIS, do kdy Ty tak trávíš čas u PC? Resp. v kolik jsi zvyklá chodit spát ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.8.06 18:15

Ahojky Můžu se přidat??Taky jsme srpen 2005.27.Jinak od pátku máme teploty tak to stojí za prd..Včera pohotovost,dali čípky trochu to opadává ale nic moc,Tak zítra dojdem k našemu drrr..Někdo říká 6nemoc ale zatím se Jonášek neosypal..Tak nevím.Je to protivný.Už 3dny jme doma a hlavně to počasí.Třeba řádí viroza..Ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.8.06 18:47

Ahoj Jonko, vítej :lol: :lol:

Naše Nikola má teploty od čtvrtka, taky jsem myslela, že bude šestá nemoc, ale vyrážka nikde, takže asi viroza. Dneska přes den bez teplot, tak doufám, že už to bude jenom lepší. Dáváme Panadol sirup, Paralen čípky a občas i Ibalgin sirup.

Jinak holky, včera jsem rychle vypadla - jak jsem jí chválila, že se v noci nebudí, tak se zrovna probudila a brečela. Spala až do rána s námi a každou chvilku se budila a pofňukávala, vůbec nechápu, co to bylo - nemáte nápad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.8.06 18:49

Sylvus, spát chodim tak zhruba kolem 11. Někdy dřív a někdy později. Vydržela bych i dýl, ale pak se mi ráno hrozně nechce vstávat :-)

Já jak nemám min. svých 8 hodin, jsem nepoužitelná :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.8.06 20:09

Ahoj holky,

večer příjdu pokecat. Teď tu bude ještě chvíli manža.

Dája leží, teď dopil čaj, snad sám usne..

V pusince jsem mu našla zevnitř na tvářičkách bílé pupínky, to jsou asi afty nebo moučnivka, ne? To asi patří k růstu zubům, že jo. Namazala jsem mu to genciálkou, tak snad to zabere.

A sem tam na tělíčku, ne moc, má jakoby beďar, nevíte, co to může být? Nikdy to neměl. Teď to má nejvíc kolem pindi, nejdřív se oprudil, teď z toho má ty pupínky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.8.06 21:00

No ahojky…Malej usnul…A tak jsi to tu taky trochu pročítám a viděla jsem fotku z 1nar.Tak by mě zajímalo kde dělají dobrý dorty?Třeba autíčko vláček a hlavně aby byl dobrý krém a né takový ty umělý bílý..Narozky máme 27.8…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.8.06 21:00

Sylvus, v pusince to asi fakt budou aftíky, taky jsme je měli. Fialová vodička zabrala, ale pamatuju, že doktor říkal, abych jí nedávála k jídlu nic dráždivýho, že by jí to bolelo a pokud nebude chtít tuhou stravu, že klidně den nebo dva může být na mlíku.

Malá ještě nespí, tak snad později sem na chvíli sednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.8.06 21:34

Slavim 100. příspěvek :lol: :lol: :lol:

Nikola ještě nespí, řádí v postýlce. K večeru zase měla 38, teď je bez teploty, už to prostě nechápu, mám hrůzu z další noci :(
Ráno půjdeme k dr. a ten chce ranní moč, no to jsem zvědavá, jak provedu ten odběr...... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.8.06 21:44

Jonka - a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.8.06 21:47

Tak už jsem tu, Dája předtím usnul sám, tak jsem ráda. U něj je to střídavě oblačno :lol: .

ISIS:
To já kvůli aftům nemůžu mít Dáju na mlíku, protože už týden nekojím ( nechtěl ) a UM taky nechce. Taky jsem se Tě chtěla zeptat, jak to děláš s UM v noci, jestli malá pije? Máš ho nějak nachystané? Nebo jak jí ho připravuješ?
Já jsem zjistila, že když je tak 3 hodiny hotové při pokojové teplotě, tak už začíná být cítit :? . Chystat ho, až bude v noci plakat - to si myslím, že by se probral úplně :cry: . Tak nevím… Někdy mi během noci UM vypije, když je v polospánku, tak neví.

Taky zdravím JONKU. Koukám, že máme kluky na den stejně staré :lol: . Dája byl 1,14h. A odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.8.06 21:51

Teď nám jde net nějak pomalu, tak nevím, jak dlouho tu budu, asi nebudu mít nervy na to zdlouhavé načítání, případně - server nelze najít :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.8.06 21:53

Sylvus - my v noci nejíme. Ale když ještě jedla, tak jsem si večer převařila v konvi vodu a pak v noci jsem jenom naběhla, nandala UM a vodu v konvici jsem pustila jenom na chvíli, aby se prostě trošku ohřála. Převařená už byla, takže to bylo Ok, příprava cca minuta :-) Občas jsem si to připravila večer, dala do ledničky a v noci dala jenom na chvilku do mikrovlnky (bez dudlíku). Ale většinou jsem to spíš dělala čerstvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
6.8.06 22:00

Aha, tak to jo. Taky mě napadlo dát ho hotové do lednice a pak přihřát… Jo, Ty už jsi měla cvik :lol: . Tak to se Ti Nikolka vůbec nebudí, jo ? A nebo jestli jo, jak ji uspíš? Nám právě zabírá čajík..

Jak jsi psala o tom nočním buzení, jak teď špatně spinkala.. To je právě těžký poznat, co mimískoj zrovna je. Můžou to být zoubky, mohlo ji bolet bříško, mohlo jí být horko - zima, mohla ji bolet hlavička, nebo nějaká virózka? Nebo prostě se ji jen špatně spinkalo. A přes den už byla zase v pohodě?
Mě jak Dája byl teď celý týden jak vyměněný ( nejedl, mlíko nepije, spavý, malátný, ukňouraný..), taky jsem vůbec nevěděla čím to a po týdnu to - ťuk ťuk - přešlo. Taky nevím čím to, ale nejspíš nějaká virózka prý a nebo ty ZUBY ! Fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.8.06 22:04

Ahojky holky..Jsme z Prahy 10.Malej se narodil v 13.01 hod.v Podolí.měl 4,444kg-52cm,nakonec císař.Je druhý syn,prvnímu synovi je 14let :) Ten se narodil normálně.Tak zhruba vše.Jdu hajat neboť nevím jak to bude v noci s malým,protože má pořád teplotu ale je to malinko lepší než včera..39.5měl v noci,tak jsem ho chladila studeným obkladem.No a docela si lebedil–Chudáček..Tak zatím Ahoj Dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí