Poradna duly
Jana Čurdová
to jeste nevim..presne ty cisla me prijdou az postou..mam tu u sebe jen vysledky z utz…ta pani co valola riikala jen ze to dopadlo vyborne…takze musim pockat na cisilka..
Ahoj holky,
omlouvam se ze vam sem lezu, ale delku atd nereste je to strasne individualni a proste nektera mimca nejsou tabulkova
treba muj Standa narodil se 48cm no a v peti mesicich 74,5cm a porusuje vsechny tabulky, takze klid, mate v briskach krasna zdrava miminka a urcite jim nic nehrozi ![]()
Enka L-taky si to myslím,není to až tak důležité… ![]()
Leni,no jo,mě to přišlo do týdne ta zpráva z Brna,do telefonu mi ale už řekli že je to těch 1:50 000
to je jedno,výsledky máme prostě super a basta ![]()
enko mas pravdu a stanicek je kraaasnej
![]()
ja mela sijove projasneni1.7
ahojky, já měla šíjové projasnění ve 13. týdnu 1,5mm, takže taky dobrý ![]()
ale na triple testy jdu až 28.2., tak mám stejně strach, hlavně aby všechno dopadlo dobře.
určitě jo, ale teďka jsem četla na jednom diskusním fóru, že nějaká maminka podstoupila tyhle testy, čekala na výsledky a dneska se dozvěděla, že jí miminko umřelo nejspíš na nějakou virovou infekci, ale její tělo se pořád chová jako těhotné, fakt hrůza, byla těhotná ještě asi o týden víc jak já ![]()
ja du na tripltesty uz pristi patek.taky mam strasnej strach,ale ten strach budeme mit az do porodu
.musime verit.vzdycky se neco muze stat,ale na to tak nemuzeme myslet.moje sestrenka prisla o mimco v 8 mesici z nicehonic,ale to se stava opravdu malokdy.
urcite bude vse o.k
![]()
Ahoj,
jeste vam sem jednou vlezu, sijove projasneni je mnohem presnejsi nez triple testy, proto by se nemely delat kdyz je dela sijove projasneni, no me taky delali oboji a byla jsem poradne vyklepana pri obou
a bat se budete i po porodu
uz cely zivot ![]()
ono to bude jednodussi az ucitite pohyby a budete vedet ze tam to mimi opravdu ale opravdu je a je v poradku
i kdyz ja jela ve 26tt na ultrazvuk ze necitim pohyby ale to je neco jinyho, mela jsem preeklempsii, ale rekli mi to az pri porodu i dkyz jsem brala prasky na tlak, njn vyhlasena porodnice apolinar (chodila jsem tam od toho 26tt prave kvuli tlaku ![]()
nechci vas strasit jen vas podporit kdyby to tak nahodou vypadalo a dekuju za pochvaly Standy ![]()
SRPEN 2007 JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)16+1
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)15+3
andiska(28.11.1981/Brighton/V)15+1
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 15+1
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)14+4
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V) 14+3
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)14+3
Mispulin(29let/praha)12+1
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)12+4
Mispulin(29let/praha)12+1
Klaudule(1979/byk/praha/)12+1
Lenulinda(15.61984/Brno/S)12+1
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)11+5
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)11+3
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
ahoj holky
Swead o té holce jsi asi četla na koníku,jmenuje se Issabel,má 35 let a má už dva velké kluku,dneska šla na ten nadstandartní UTZ ve 12tt a přišli jí na to že je miminko mrtvé,já osobně mám z toho šok,protože byla fajn holka,na koník chodila celé těhu a byla moc milá a hodná…
![]()
Ale její doktor ji dělal UTZ jen úplně na začátku těhu a pak byla až teď,je mi z toho moc smutno…
nějak se z toho nemůžu vzpamatovat…
Swead ty chodíš na koníka?že jsem tě tam ještě nepotkala ![]()
janko a v jakem teda byla tydnu.ve 12 nebo v 15??
me na to poprve taky prisly ve 12 tydnu,teda spis uz ve 13 ![]()