Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
16.2.07 21:13

Já jsem v pohodě,do práce chodím. Jezdíme tak různě po večerech nebo po sobotách na přednášky. Musíme se povinně vzdělávat. Soboty jsou líp bodovaný… Zítra téma nachlazení, traumatologie z hlediska homeopatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.2.07 21:17

ja musim zaklepat, zatim jsme zdravi, a uz se tesim na pristi stredu, jedem z anglie dom, tak uvidim zase mimi na utz, moje doktorka mi slibila""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;104/st/20070806/dt/5/k/34bc/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…4bc/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
16.2.07 21:25

Evikule:
Tak to pak jo, když to je líp bodovaný. Tak tam dávej pozor a kdyby tam bylo něco zajímavýho, co by nás těhule mohlo zajímat, dej vědět. Ale opravdu ti nezávidím to vstávání!!

Andiska:
Tak ty jsi v Anglii? Pracovala jsi tam, nebo tam bydlíš a zůstaneš? Jak to tam je s těhotnýma? Slyšela jsem, že z toho moc velkou vědu nedělají. Párkrát zkontrolují a čau pipi. Tady jsou ti doktoři myslím takoví víc sdílnější (samozřejmě jak kteří). A fotečku mimi už aspoň máš?

Holky, máte už vybraný kočárek: Já pořád šmejdím po netu a buď se mi nelíbí, nebo jsou už pro mě hodně drahý. Myslím, že dávat za kočár 15.000 a víc je zbytečnost.Stejně jde jen o značku. Ale neříkám, že budu kupovat nějaký šmejd. Nemáte nějaký tip na pěknou tříkolku za dobrou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.2.07 21:29

Radek je doma, tak končím. Zítra se zas skoro neuvidíme. :? Mějte se pěkně a pohlaďte bříška. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
16.2.07 22:08

zatim tu zijem uz 4 rok, mimi mam v nasi galerce, a mas pravdu, vubec me tu mo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.2.07 16:44

Ahoj,
tak prednaska byla moc zajimava. Zas jsem o neco chytrejsi 8)
Dalmi,
jeste porad te trapi strevni chripka? Doufam,ze uz ti je lip. Ja mela strevni chripku v lete a byl to hnus…Tak hodne pij a papej veci s vlakninou. Super i kdyz pekne hnusny je napoj Iontia-pokud mas jeste porad problemy s dehydrataci a zvracenim. Ma ryzovy skrob, glukozu, zazvor a potrebne mineraly, je instantni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.2.07 17:49

Ahojte holky,
tak copak je u vás nového? Nějak se vám do toho psaní moc nechce, co? My se s mimískem máme dobře. Teď pořád odpočíváme, měli jsme náročný víkend. Přítel slavil narozeniny, a taková příprava dá pořádně zabrat, nemluvě o akci samotné. A taky jsem přidala fotečku mojeho mimíska do galerie, kukněte. Není to rozkošné? Stejně jako ostatní prcci co tam jsou. Taky bysme tam měli fotit už i nějaké pupíky, co? Já už se na to chystám, jen čekám, až mě někdo pořádně vyfotí, protože když to fotím já sama, je to hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.2.07 21:29

Ahoj, tady se nic neděje :cry: Lucošku, mimi je moc krásné :wink: Je mi divné, že Dalmi, poctivec ve vkládání seznámku, se už tak dlouho neozvala…snad se jí (jim) daří dobře.Já pupík mám jen večer, zatím nic moc. A na váze jsem taky ještě nepřibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
19.2.07 22:47

mate pravdu, ze se tu nic nedeje, taky jsem zkousela fotit, ale asi budu taky potrebovat nekoho na pomoc, PS uz jsem sbalena a ve stredu muzem vyrazit domu, huraaaa""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;104/st/20070806/dt/5/k/34bc/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…4bc/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.2.07 10:35

Tak se opět hlásím do služby. Doufám,že ještě nespíte. Dalmi mi taky vrtá hlavou. Včera jsem na ni myslela, co se děje, že už se tak dlouho neozvala. Snad jen nemá čas a jsou oba v pořádku. Tak jak říkáš Evi.
Já už jsem od začátku přibrala 3 kila. Myslím, že to zatím není tak hrozné. Bříško už leze, ale podle toho, kdy se třeba najím. Ale hlavně večer. Nemůžu se dočkat, až ucítím první pohyby.

ANDISKO PŘEJI PŘÍJEMNOU CESTU DOMŮ!! AŤ to u Dr. všechno dobře dopadne a zase se brzo ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.2.07 10:59

Ahoj holky,

nebojte, Dalmi je v poradku, jen porad nekde lita :D Ta jeji strevni viroza uz odeznela.

Jak vam je? Mne uz konecne lip. Jen nekdy vecer je to jeste narocne :roll: Konecne jsem prestala hubnout ( mam 5kg dole) a zacinam mit chute. Tak doufam, ze zacnu pribirat a objevi se mi i nejake to brisko. Zatim to na mne vubec neni poznat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.2.07 11:08

Ahoj Radulko.
Konečně se zapojil i někdo jiný. To jsem ráda,že je DALMI dobře. Už se na ni všichni těšíme.
Mě je už báječně. Nevolnosti odezněly, sice jsem pořád unavená, ale to nevadí. Jsem doma, tak můžu spát dosytosti. Zato na mě přišly ty chutě. Mám z nich dost. Chvilku mám chuť na něco sladkého, hned potom zase spíš na maso. Zrovna v neděli jsme byli v restauraci, tak jsem si dala zmrzlinový pohár, potom topinku s masovou směsí (výborná) a nakonec ještě jeden pohár. Servírka si musela myslet :lol: . Ale zatím to na mě není nějak extra znát. Myslela jsem, že to bude horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.2.07 11:10

Jé Radul, teď jsem si všimla, že máme stejný termín. Těšíš se, nebo se toho bojíš? Já jsem se bála, teď se zase těším a porod neřeším. Ale to asi přijde tak kolem toho 8. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
20.2.07 11:55

Ahoj holky,
k těm kilům a bříšku, já jsem přibrala asi kilo, bříško mám večer když jsem najedená za celý den :-) Spíš je to tedy takový špíček.
Kdybych neviděla mrňouse na obrazovce, tak tomu snad ani nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.2.07 14:42

ahoj holky ted jsem dosla z poradny..

jsme v poradku..dostala jsem magnesium na boleni bricha…a jinak nic novyho..jo v tehu prukazce mam napsany ze dnes jsem uz 15.tt …s takovou za chvilku uz budu rodit ))

za 3 tydnu jdu zase do poradny a 2.4. mam ultrazvuk ve 20tt…a tam me reknou co to bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí