Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
20.2.07 15:21

ahoj holky no u nás nic nové.....kontrola 6.3,nějak v půlce března bych měla jít na ten velký UTZ,už se nemůžu dočkat a doufám že nám konečně řeknou co to je,když já našeho cvrčka už tak dloouho neviděla :( snad bude vše dobré,jinak mě sem tam píchne v pravo dole v podbřišku,ale doktor říkal že je to tím jak se zvědšuje děloha,doporučil mi koupit šumivé Magnésium tak piju,ale nic moc změna,jen mě udivuje že je to pořád na stejném místě 8O máte to taky některá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.2.07 16:06

Ahoj Janko..me taky obcas picha v podbrisku…ale ne poorad na stejnym miste…dnes jsem taky dostala magnesium..

holky ja vubec nechapu ty tydny…jak jsem dosla od dr. tak jsem koukala do prukazky a mam tam napsany 15tt…
pritom podle toho TP bych mela byt 14tt…
jak je v tehu prukazce napsany vyška fundu tak tak mam dnes 15cm…kdyz jsem byla v 11tt tak tam bylo 11cm…myslite ze tenn 15tt je podle te vysky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.2.07 17:23

ahoj leni,já myslím že ten tt je podle měření UTZ,s menzes to nemusí vycházet stejně,já jsem podle menzes dneska 16+3tt a podle UTZ 17tt,to měření mimča je přesnější,teda aspoň podle mě :) záleží kdy byla ovulace,já to vím přesně podle měření BT a s měřením na UTZ je to na chlup stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.2.07 17:59

no prave ze podle utz mam nastaveny metrik…a dr. me dnes do prukazky napsala 15t 8O nnechapu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.2.07 18:10

ahoooj :lol: .tak uz se vam zase budu venovat denne . :wink:
jsme v poradku aspon teda doufam :wink: .chripka trvala skoro 4 dny.tri dny jsem nic nejedla a zhubla jsem vse co jsem pribrala za tehotenstvi,tak to tet dohanim :lol: .
bylo to strasny nejist.tet si zase kazdy jidlo aspon uzivam. :lol:
jakpa se mate a co miminka??ja jdu na ultrazvuk v patek uz tet mam strach,ale tesim se zaroven.v 16 tydnu uz nekdy pan doktor rika co to bude,tak doufam ze mimis bude dobre natocenej.taky me cekaji tripl testy :roll: .vsechny vas moc zdravim,uz se mi styskalo.nemela jsem tet vubec cas,ale tet uz zase budu hazet metriky :wink: :lol: hned zitra ho hodim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.2.07 18:15

janko me taky picha v brichu.spis je to takova hnusna bolest co projizdi az do pochvy.az me to kolikrat vydesi.hned az budu u dr tak se na to zeptam.prijde mi to jako stahy delohy :roll: .

lenulindo ja mam v prukazce dva tydny jeden podle menstruace a druhy podle ultrazvuku,takze tomu nerozumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.2.07 18:29

Ahoj Dalmatinko :) já už vím co je to píchání na stejném místě čti:
„janko, to je normalka,ze to boli v jednom miste… jsou tam ukotveny vazy - jeden konec na deloze a druhej zevnitr na panvi a zcasti vede do trisla.. takze to opravdu muze byt tim… ale jestli na to funguje Mg fakt nevim Popletený“
Chodím na emiminu ještě do PCO a tam mi to jedna zdravotnice vysvětlila takto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
20.2.07 18:31

Ahoj Dalmi,
jsem ráda, že jste ok. 8) Snad sis vybrala všechny nemoci až do konce těhu :wink:
Leni,
taky se mi to zdá divný. Myslím si, že ani podle velikosti dělohy se tt nemění (jen dle toho utz). Spíš se mi zdá, že se dr. upsal. Je to vůbec technicky možný :lol: , nemělas „tou dobou početí“ menses? 8O :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.2.07 18:50

ja nevim 8O budu se ridit tim utz a terminem porodu 23.8. :)

takze plati muj metrik :)

holky kolik tak mate tlak?? ja dnes 135/71..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.2.07 19:29

janko diky za vysvetleni.trochu jsem si oddychla.uz jsem se bala z jou to stahy delohy a radeji beru magnesium a tri dny uz je to dobry,tak snad se to nevrati :wink:

evi snad mas pravdu a uz budu jenom zdrava :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
20.2.07 20:28

taky me semtam picha v brichu, tak doufam ze to nic neni, zitra uz letime, a uz se taky nemohu dockat k p dr v patek, mozna ze mi uz rekne co to je, tak se zatim mivejte a ja se ozvu v breznu""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;104/st/20070806/dt/5/k/34bc/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…4bc/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
20.2.07 22:23

Ahoj holky bříškandy,tak svatbu máme za sebou,až na pár katastrof s přípravama vyšlo vše nádherně,počasí bylo úžasné a svatba jako taková byla nádherná,při oddávání jsme skoro všichni brečeli a jen tak na ni nikdo nezapomene,jen ted je to pro pár lidiček šok,protože to skoro nikdo nevěděl,i oznamko jsme měli udělané typu byli oddáni,některé známé to vzalo,že jsme jim nic neřekli a někteří to pochopili…
Dnes jsem taky byla u dr,brali mi krev na vv,tak doufám,že vše bude o.k.
Jinak vše je o.k…a hned jak jsme přijeli ze sv. obědu jsem vytahla těhu kalhoty,už mě všechny derou v pase,ale budu potřebovat min.ještě jedny…holky už máte vyhlídnuté oblečení?Kdyby někdo z vás měl dobrý tip nejlépe na e-shop,sem s ním!
to píchání může mít víc příčin…já měla píchání u toho zánětu močáku,to by vám poznali z moče…taky to může být bederní páteř nebo větry a v neposlední řadě zvětšování dělohy…tak se pak v tom vyznejte,co? :roll:
Koukala jsem,že skoro všechny chcete vědět pohlaví dopředu,to budu sama samotinká,kdo si to nenechá říct?Nejlepší by pro mě bylo,kdybych to jen mohla j sama poznat co to bude,ale nebylo to vyřčeno nahlas :lol:,ale už moc lidí se mě ptá jestli už vím co to bude a skoro všichni na mě koukají jak hotentota,že to nechci vědět…už mi to začíná lézt na nervy a to na mě jde vidět jen minimálně,spíš si možná myslí,že jsem pěkně přibrala 8) holka to bude na 100% Zuzka,to vybral Robča,kluk na 50%Ondra…
Ted už jen měsíc v práci a pak doma,já už se tak těším,jak se budu moc v klidu věnovat domácnosti…
JanaR myslím jsem zahlédla,že jsi z Hodonína,já jsem původem z Mutěnic a zase se tam chceme vrátit a to ještě do porodu,tak jsem se Tě chtěla zeptat kde se chystáš rodit,tam je ted myslím nejblíž Kyjov,ale o tom nic nevím,první jsem rodila v Brně,ale to mám strach,abych to stihla,to je moje noční můra,že bych rodila v autě 8)
no nějak jsem rozepsala budu končit,pohladte bříška…papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
20.2.07 22:24

Jo andísku štastnou cestu a budeme se těšit!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 00:06

sedmo moc gratuluji k svadbe :wink: je to super ze vam to tak krasne vyslo.mela by jsi hodit fotecky at z toho taky neco mame :wink: .
nemuzu spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 00:09

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)17+1
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)16+3
andiska(28.11.1981/Brighton/V)16+2
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 16+1
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)15+4