Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
21.2.07 14:13

tak jsem taky dala fotku pupku ve 12tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.2.07 14:17

Mě taky brali krev, ale teď nevím na co. Brali mi min. týden, Dr. říkal, že ten jeden týden to nijak neovlivní. Ale neříkal nic o Tripl testech. Tak nevím, jestli mi je bude dělat nebo ne. Ve 13. týdnu jsem byla I. Trimestriální screening plodu a tam vše vyšlo O.K., tak nevím, jestli se mu nezdály ty Tripl testy dělat zbytečně. Teď jsi mě Radulko trošku zmátla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
21.2.07 14:23

LUCOSKU: to jsem nechtela :roll: :lol:

Mne brali krev a delali UTZ uz tolikrat, ze ani nevim, ze ktereho tydne jsem mela ty „vysledky v poradku“ :lol: Jednou mi totiz rekli, ze ty predchozi testy delali moc brzy, takze je musi zopakovat… Hlavne, ze vysledky jsou OK. :wink:

Ty triple testy delaji plosne v 16tt, ale mozna ti uz kolem 13tt delali sijove projasneni a to by potom byly triple testy skoro zbytecne. Asi si to kazdy doktor rozhoduje sam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 14:29

radulko tak to zase jdeme k doktoru spolecne.budu vam drzet palecky :wink:

me braly v 9 tydnu krev na aids,toxoplazmozu a zloutenku.vse negativni.
pak ve 12 tydnu jsem byla na Nt skrininku
a tet jdu v 16 tydnu v patek na krev na tripl testy :wink:

uz jsem tam nahazela naky fotecky,tak doufam ze me budete nasledovat :lol: nejsem ale moc fotogenicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.2.07 14:31

ahoj holky,no já mám od pátku T testy už nabrané :) doufám že budou OK když jsem byla na těch VVV v prvním trimestru
Holky vy fakt už tak nakupujete??????Já mám strach,sice mám nějaké bodíčka a dupačky,ale jen tak pro radost.Monitor dechu my kupovat nebudem,spíš to nebývalo a taky to maminy zvládly,ale je to můj názor,komu není líto penízek tak si to pořiďte nic nemám proti :) Lehátko kupovat určitě budem,ale z druhé ruky,prostě těch korunek nějak nemáme :) Jinak postýlky mám dvě krásné to synovci takže jedna bude v obýváku a druhá v ložnici.Jinak přebalovák -komodu si necháme udělat od známého,chtěla bych fakt velkou,aby se tam dalo hodně věciček pro mimčo,ale pořád se mi zdá dost času,plenky a tyto věci ještě vůbec nekupuju,nějak mi to nedochází.
Jinak pohyby taky ještě necítím,uvádí se že prvorodičky je mají až tak kolem 20tt tak to neřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.2.07 14:33

holky jeste k tem vecem?? budete kupovat vanicku??nebo takovy ten kyblik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 14:36
lenulinda píše:
holky jeste k tem vecem?? budete kupovat vanicku??nebo takovy ten kyblik??
nejdriv jsem premyslela o kybliku,ale radeji koupim vanicku plus tu podlozku do ni abych mali neutopila a mohla si snim i hrat :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.2.07 14:38

ja taky asi vanicku…

jinak moc pekny fotky Dalmi :) mas pekny brisko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 14:41

janko urcite budou o.k :wink: vetsinou fakt citi holky pohyby az ve 20 tydnu i dele,tak fakt nema cenu plasit :wink: .
jinak stim monitorem mas pravdu :wink:
ja si ale rikam ze kdyz utracim takovych penez za nesmysly,tak tohle me uz taky nezabije,ale abych rekla pravdu zadna z mejch znamich monitor nema a a vse je o.k.matka prej vyciti kdyz se neco z mimcem deje. :wink:
ja jsem ale vyjimka :lol: :lol: ja bych furt mimco budila abych vedela jestly zije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 14:42
lenulinda píše:
ja taky asi vanicku…jinak moc pekny fotky Dalmi :) mas pekny brisko :)
to jeste bylo malinky i kdyz vsichni rikaj ze jsem tak na 5 mesic,ale tet mam uz obr bricho :lol: .hned po kontorle se vyfotim.doufam ze uz se tetko taky rozjedete a neco tam do ty nasi fotogalerie nahazite :wink:
lenulko taky pekny brisko :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 14:46

tak dneska pribylo 70 prispevkuuplne koukam.je to super vsechny chvalim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.2.07 14:49

holky a kde máte ty fotky?taky bych mrkla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.2.07 14:49

ve fotogalerii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.2.07 14:51

Tak jsem se konečně prodrala galerkou a nacvakala tam nějaký fotečky. Musíte omluvit kvalitu, je to focený telefonem z normálních fotek, tak je to někde takový táhlý. Doufám, že se neleknete. Dalmi, máš moc hezký fotky, vypadáš strašně mlaďoulinká. A Lenuli, taky pěkný bříško, koukám, že u každý maminy má to bříško jinej tvar.

K těm vaničkám a kyblíkům. Já jsem pro vaničku, ty kyblíky mi přijdou takový divný a k mimi nemáš takový přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.2.07 14:53

lucusko ve skutecnosti tak mlade nevypadam :lol: .moc vam to tam slusi :wink:
janko tady https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí