Poradna duly
Jana Čurdová
luci ten metrik ti jde spravne??v seznamu te mam jinak,tak mam to prepsat?
Jo, chlapa jsem si vybrala dobře. Je sice stejně starý jako já - 25, ale není jako ostatní kluci v jeho věku. Je strašně moc zodpovědný, doma udělá spoustu věcí a pořád něco kutí. Nevím, co bych si bez něho počala. Prostě umím si představit, že s ním budu do konce života. Snad nejsem naivní ![]()
Dalmi kolik stoji ten monitor dech?? taky si ho chci koupit..
Lucošek píše:ja si taky myslim ze stim mim budu celej zivot.jsme spolu uz 5 let a vse je o.k.je to moje zlaticko.je mu 37 a kutil teda neni,ale zase je dobrej spis na mysleni a rozkazovani nez aby neco delal.dela reditele jedny velky rakousky firmy,tak spatne se nemame.moc ho miluju
Jo, chlapa jsem si vybrala dobře. Je sice stejně starý jako já - 25, ale není jako ostatní kluci v jeho věku. Je strašně moc zodpovědný, doma udělá spoustu věcí a pořád něco kutí. Nevím, co bych si bez něho počala. Prostě umím si představit, že s ním budu do konce života. Snad nejsem naivní
lenulinda píše:novej stoji od 2000 do trech tisic
Dalmi kolik stoji ten monitor dech?? taky si ho chci koupit..
Ahoj holky, konecne se to tu rozjizdi. ![]()
Vcera jsem musela zase rychle zmizet, takze jsem nestihla LUCOSKU reagovat. ![]()
Jdu vas rychle docist, at jsem „v obraze“ ![]()
ahojky radulko.jsem rada ze se mas dobre a ze je vs o.k ![]()
doufam ze to tady takle bude kazdej den,jinak nas za chvilku dozene sprispevkama i rijen a to by byla ostuda ![]()
Zdravím Radulko, přidej se k nám. Nevadí, žes utekla, já to taky někdy vzdám.Dneska je nás tu víc, tak pokecáme líp.
Já s tím monitorem pořád váhám. Kámoška ho měla a říkala, že až bude mít druhé, už ho nebude používat. Prý je to zbytečné. Jenže já se o toho drobečka zase budu bát, takže nevím. Aspoň bych měla jistotu. Musím si to ještě promyslet.
Lucošek píše:luci co ten seznam mam to prepsat??
Zdravím Radulko, přidej se k nám. Nevadí, žes utekla, já to taky někdy vzdám.Dneska je nás tu víc, tak pokecáme líp.
Já s tím monitorem pořád váhám. Kámoška ho měla a říkala, že až bude mít druhé, už ho nebude používat. Prý je to zbytečné. Jenže já se o toho drobečka zase budu bát, takže nevím. Aspoň bych měla jistotu. Musím si to ještě promyslet.
To si právě říkám taky. Ještě to budu muset prodiskutovat s Víťou a uvidíme. Ale asi bych byla klidnější,kdybych ho měla.
Dalmi ten seznámek když tak uprav, když už mám změněný i metřík, ať se to neplete. Už ho ale tak nechám, i kdyby měnili o sto šest. Nechce se mi to pořád opravovat. Ale doufejme, že je to konečné.
A tobě posunuli termín o kolik? a dopředu nebo zpátky? Nějak jsem to prošvihla, jak jsi to psala.
lenulindo predpokladam ze jsi lenka ![]()
preji ti vse nejlepsi a at se vsechny tvoje prani splni a at jste oba z mimiskem zdravy a proste jen vse nej
Lucošek píše:na poslednim ultrazvuku to vypadalo ze je mimi o 5 dni starsi
To si právě říkám taky. Ještě to budu muset prodiskutovat s Víťou a uvidíme. Ale asi bych byla klidnější,kdybych ho měla.
Dalmi ten seznámek když tak uprav, když už mám změněný i metřík, ať se to neplete. Už ho ale tak nechám, i kdyby měnili o sto šest. Nechce se mi to pořád opravovat. Ale doufejme, že je to konečné.
A tobě posunuli termín o kolik? a dopředu nebo zpátky? Nějak jsem to prošvihla, jak jsi to psala.
Dalmatinko díky za gratulace, ale zatím nemám vyhráno mám jen pozitivní test a na UZ jdu až 6.3. No ale nějak to neprožívám není času byli jsme nemocní tak bylo jiný práce. No však sama víš jak je to s tím začátkem těhu. A jak je Tobě už vidím, že pomalu polovina těhu se blíží co
Drobek píše:drobku mela jsem z toho strasnou radost jak jsem te zahledla mezi tehulkama
Dalmatinko díky za gratulace, ale zatím nemám vyhráno mám jen pozitivní test a na UZ jdu až 6.3. No ale nějak to neprožívám není času byli jsme nemocní tak bylo jiný práce. No však sama víš jak je to s tím začátkem těhu. A jak je Tobě už vidím, že pomalu polovina těhu se blíží co
Lenuli, taky se přidávám s gratulací, hlavně ať je mimísek čilý a zdravý. Jsem ostuda, že jsem si nevzpoměla sama, ještě že máme tu Dalmi, co? Jak nejsem v práci, kde čučím do kalendáře skoro pořád, tak žádný svátky nehrozí a na všechny zapomenu
.
Dalmi, takže jsi už v 17. týdnu? To ti aspoň utíká, co? TP máš ještě v srpnu, nebo ti ho hodili už do července? Doufám, že se nepřesídlíš do vedlejší diskuse ![]()