Poradna duly
Jana Čurdová
lenulinda píše:mam nakoupeno v neutralnich bezovych.vse z nextu a pak mam spoustu ruzovejch po neteri.je to jako novy,proto ze tak maly mimco to neznici a taky vse znackovy a pak mam par veci zluttejch to muze mit i kluk i holka.
a jaky kupujes barvicky obleceni?? vsichni me rikaji ze to mam kupovat az budu vedet co to je…:)
lenulinda píše:moc toho nekupuj.ja jsem blazen a nakoupila jsem toho strasne.mam velikosti od 0-4 mesicu a je toho dve velky bedny od televize.ani to nemam kam dat,tak to mam u rodicu
a taky vubec nevim kolik veci od jake velikosti mam koupit…
Zdravím všechny.
Koukám, že tady dneska někdo je a docela to fičí. Můžu se přidat?
Dalmi, tak tě tady zase vítám. Už jsem se bála, že si nám utekla.
Sedmo, tobě velké gratulace ke svatbě, jsem ráda, že ti to dobře dopadlo a svatbu sis užila.
Já věci ještě moc nenakupuju. Zatím jen pravidelně plíny, ať mám něco do zásoby. to je peněz
. A taky už jsem si koupila krásnou zavinovačku. Budu kupovat jen v neutrálních barvách. Chci se nechat překlavip.Ale moje máti, to je expert. Pokažde, když někam jede, vybere všechny obchody s dětským oblečením. S takovou budu mimi oblíkat zadarmo až tak do 1 roku. Ale ať si to užije babča.
to moje mamka je uplne to stejny ![]()
Dalmi a uz mas i postylku??
nevim jakou mam vybrat…
lucosko ja bych neutekla
.
jakpa se mas??
jinak ja uz mam strasne plin
.kupuju teda jen do trech mesicu.jsou to vse pamprs slep play.mam asi 12 baliku.mami ma taky nakupovaci horecku,takze to je strasny co toho mame. ![]()
a postylku koupime az bude mimco vetsi.jinak koupimehttp://www.babywelt.cz/…lett-517.jpg na spani.takovy podobny styl ale neni to ono,nemuzu ten nas najit.ten nas bude taky na koleckach abych si mohla mimi vozit za sebou po byte a taky ma vybrace ze se sam houpe jako kolebka a hraje melodie.stoji sice asi 10000,ale nase mami ho koupi ![]()
a kocarek jeste doma nemame,ale uz je jasny ze to bude qiny buzz 2007http://www.babyportal.cz/…s/03211s.jpg barvu jeste nevimehttp://www.babyportal.cz/…s/02660m.jpg krame vyjde na 23 tisic
Plíny kupuju jen Pampers. Zatím jen baby born 1 a taky už mám pár balíků těch větších. Kámošky říkají, že ty úplně malinkatý jsou jen pro čerstvě narozený miminka, že mají takovou tu úplně řídkou stoličku. Prý mi budou stačit tak 4 balíky. Tak doufám že poradily dobře. Kdyžtak dokoupíme.
Dalmi, já se mám moooc dobře. Doma si to užívám, miláček se stará a já nemusím skoro nic dělat. Kromě uklizení samozřejmě, ale toho tolik není. Mimi je krásné, hodila jsem jeho fotečku do galerie. Testy nám vyšli taky dobře, takže snad bude vše dobré. Na kontrolu jdu až 14.3. to je doba.
luci to je super ze je vse o.k.fotecku jsem samozrejme skoukla a jsem rada ze se konecne i fotogalerie rozrostla
ja taky doma nic nedelam,jen uklizim a to neni tak strasny
.jinak zdenda me taky rozmazluje a uzivam si to.
neboj to utece rychle do 14
.ja jdu k doktoru uz v patek na ty tripltesty uz tet se bojim a tesim zaroven
.
uz mate pohyby??ja uz jo,ale je to jen slabe tukani a jenom vecer kdyz lezim a ze zdendou cihame
.vzdy se i z toho az srdce zastavi jakou mam radost,tak snad je vse o.k ![]()
jeste budeme kupovat monitor dechu a prebalovaci komodu
a tech pamprsek mam 7 baliku na ty nejmensi mimi a 6 na vetsi ![]()
Teda holky, vy jste se rozsouply ![]()
Já jsem zatím nic nekoupila, nechci to zakřiknout. Chci počkat do té velké kontroly s ultrazvukem ve 20. týdnu.
Ale ze zkušeností vím, že to fakt nemá cenu, spoustu věcé pak ani nevytáhneš, z té nejmenší velikosti mimčo vyroste tak za 10 dní po porodu. Mám kámošku se 7měsíčním mimčem, takže se poradím ještě s ní, co má smysl.
Rozhodně mi doporučovala takové to houpací lehátko, je to super, můžeš ho lehce přenášet po bytě a mimčům se tam líbí, navíc je to tak do roka.
Jo, Dalmi , ještě k tomu koši, moje švagrová má 4 měsíčního mrňouse, měli koš, ale nakonec ho používali jen asi 14 dní, doktorka jim ho taky moc nedporučovala, protože je hodně hlubokej, mimčo z něj blbě vidí ven a je tam takový utopený. Prý to není moc praktický. lepší je mít postýlku a k tomu třeba to lehátko na nošení po bytě.
Já pohyby ještě necítím
. ale ještě je asi brzo. Ale občas mám takový pocit, jako kdyby se ve mě něco dělo, ale vždycky, když se na to soustředím, tak nakonec prd. Asi to moc chci a mimi mě napíná. Ale tak do 14. dnů si myslím, že to bude. Jak já se těším.
My postýlku kupovat nebudem. Máme jednu po Víťovi (přítel). Je sice už hodně stará, ale miláček ji celou pěkně spraví. Je šikovný. A taky chci takový ten košík s kolečkama. Máme byt 5+1 a tak mimi bubu muset tahat přes celý byt. Ale to zvládneme zbouchnout taky doma. Víťa dělá ve stolárně, a máme doma takový hezký velký koš, který se vůbec nepoužívá. Šetříme, šetříme, ať víc zbyde pro mimi samotné.
mispulin kazdemu urcite vyhovuje neco jineho,ale moje svagrova ma ten kos taky,ale ten obycejnej bez houpani a nemuze si ho vynachvalit.mala tam byla to 6 mesicu a bylo to super ze si ho vsude vozila sebou po byte a mela ho neustale na ocich
.
tu houpacku mam taky,ale v tom je spis mimco kdyz je vzhuru a kouka na tebe,ale kdyz spinka tak je lepsi ho mit v tom kosiku.
postylku samozrejme taky koupime,ale az tak v bude mimcu 5 mesicu.
Lucošek píše:neboj pohyby budou brzo
Já pohyby ještě necítím. ale ještě je asi brzo. Ale občas mám takový pocit, jako kdyby se ve mě něco dělo, ale vždycky, když se na to soustředím, tak nakonec prd. Asi to moc chci a mimi mě napíná. Ale tak do 14. dnů si myslím, že to bude. Jak já se těším.My postýlku kupovat nebudem. Máme jednu po Víťovi (přítel). Je sice už hodně stará, ale miláček ji celou pěkně spraví. Je šikovný. A taky chci takový ten košík s kolečkama. Máme byt 5+1 a tak mimi bubu muset tahat přes celý byt. Ale to zvládneme zbouchnout taky doma. Víťa dělá ve stolárně, a máme doma takový hezký velký koš, který se vůbec nepoužívá. Šetříme, šetříme, ať víc zbyde pro mimi samotné.