Poradna duly
Jana Čurdová
…jo a mám těhu béžové kapsáče z ca, jinak tunik mám dost z netěhu období a všechny mají rezervu i přes břicho ![]()
zase vam sem vlezu ![]()
Evikule, my pouzivame latkove plenky a nemuzu si je vynachvalit, po jednorazovkach byl prcek casto opruzeny ale ze zacatku je fakt ze jsem nestihala a pak ho pomalu ucila na latkove (pres den nebyl problem jen v noci)… a ted naprosta spokojenost, pouzivam doma klasicke ctvercove a na vychazky ci vylety popolinky
a k satku, taky super vec (Standa nechtel byt prvni tri mesice v kocarku) a je to i super na jezdeni mhd na nakupy atd. proste vzdycky kdyz nechci tahat kocar a nejedeme nikam daleko tak vytahnu satek a uvazy jsou jednoduche a satky s navodem ![]()
a k triple testum a screeningu - me delali oboji ale nemusi to tak byt, v porodnici kdyz jsem k nim prestoupila tak se divili ze mam za sebou oba testy ![]()
Eviku, k těm plínám. Jak bude mimi malinké, budu mít jen Pampersky. Než si na sebe zvyknem, bude to fičák. Pak se uvidí. Myslím, že prvních pár měsíců nebudu stíhat ani s jednorázovkama, natož vyvařovat a žehlit bavlněné plíny. Ale pár těch bavlněných mám, uvidíme jak to půjde.
Kde máš vyhlídnutý ten šátek. Slyšela jsem, že je bezva, ale když jsem ho hledala na netu, vyjelo mi to jen ty šíleně drahé a značkové. A 3000 za obyčejný kus hadru (i když pro mimi dobrého) se mi zdá fakt zbytečný. Uvažovala jsem i o nějakém vaku na nošení, ale myslím, že ten šátek by byl fakt lepší.
Lucosek, ja mam guatemalsky za 1600,– a jsem s nim spokojena
jen uz nevim kde jsem ho objednavala ![]()
Na http://nosenideti.cz/index1.php mají i levnější-všechny. Výborné i rady na jejich diskuzi. Do nosítka bych nešla. Já chtěla původně kupovat Vatanai z druhé ruky (kolem 1000kc…je to 5m látky). Ale mamka mi ho chce koupit, takže jsem se mohla odvázat a budu mít ten Didymos skoro za 3 tácy. Odkaz na mého „Olafa“ výše. Ještě fotečky z praxe jakési cizí rodinky http://www.attachedtobaby.com/…default.aspx
Ahojky,
uz jsem vzhuru a najedena ![]()
EVIKULE: ten satek je bezva vec. Taky uvazuju o jeho koupi. Do MHD, kde ti s kocarem nikdo nepomuze, idealni ![]()
O latkovych plenach zatim neuvazuju, ale svagrova ted byla na nejake prezentaci a o nicem jinem nechce ani slyset. (cekaji mimi v pulce kvetna). Tak uvidim, jak bude stihat, a treba me to jeste presvedci. ![]()
ENKO L.: kdyz ten satek mate, chci se jen zeptat: jake s nim mas zkusenosti ve vedrech? Nedovedu si totiz predstavit, kdyz mam rodit v lete, ze bude 30C a ja budu jeste omotana 4m latky s mimcem na brise. Pak na podzim to asi bude fajn…Ale to leto ![]()
Děkuji moc za odkazy. Už jsem něco skoukla, tak doufám,že něco vyberu. Ty nosítka se mi stejně moc nelíbí. Já půjdu asi do něčeho levnějšího. Tak kolem 1500, výš bych nešla. Teď si nemůžu dovolit rozhazovat.
Eviku, fotky máš fakt pěkné, moc se mi líbí ta svatební. Konečně se nám plní i galerka.
Máte hezký kočičky. Nebojíš se, že od nich dostaneš tu toxoplazmózu? Teď se o tom všude píše. Já bych měla strach. Ale asi nejsem na kočky doma zvyklá, kdybych je měla, tak by mi to tak strašné nepřišlo.
To tu zase nikdo není? to snad ne, člověk má chvilku času, kdy chlap není doma a baby nikde. Tak já sem sem tak kouknu a napište někdo jak se máte a tak. A hlavně ty, co tu dlouho nebyly.
ahoj.tak ja budu pouzivat jednorazove pleny
.nedokazu si predstavit ze bych jeste zvladala vyvaret pliny. ![]()
par jsem si jich koupila,ale jen na utirani atd..
jinak kocku mam taky a toxoplazmozy se teda vubec nebojim.muj doktor rikal ze se za 30 let praxe toxo setkal jen jednou a to nebylo z kocky,ale z malo uvareneho kraliciho masa
.nase kocka ven nechodi,jinak bych strach mela,ale takle nehrozi ze by ji chytla ![]()
kyblik ma hodne mich znamych a chvali si ho,ale ja jdu do vanicky
jinak s tema triplama.vetsinou NT normalne nedelaji.ja si ho nechala udelat extra primo na genetice.jinak vsichni mi znamy na tripltestech byly.pry je to povine.
a jeste k satku ![]()
prijde mi jednodussi pouzivat ten baby vak,sice je drazsi,ale rychleji se zapne .taky si nedokazu predstavit ze bych v lete jeste chodila omotana satkem.
jinak ja mam auto ,tak mozna ze ani ten baby vak kupovat nebudu,proto ze tramvaji nebo autobusem jsem uz tak 7 let nejela a asi ani uz jezdit nebudu ![]()
EnkaL muzu te zapsat k nam do seznamku mezi hosty? ![]()
nevadi ti to?jen napis kolik je malickymu
Dalmi,
plenky se už dnes doslova „nevyváří“, šoupneš to do pračky na maxim. teplotu a je to.. Já myslím, že se to stíhat dá. Navíc se ani nemusí žehlit, prý by se měly žehlit jen v šestinedělí(a to ještě stačí jen z jedné kontaktní strany). Ale to je na každým.
Vložila jsem ještě dvě pupíkové autofotky strašné kvality
, než mě Radek vyfotí pořádně. ![]()