Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
23.2.07 12:48

dalmi, o mem porodu bych vam radeji mozna rekla az potom co vsechny odrodite - nechci strasit… :lol: Standa je bohuzel cisarem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 12:51
EnkaL píše:
dalmi, o mem porodu bych vam radeji mozna rekla az potom co vsechny odrodite - nechci strasit… :lol: Standa je bohuzel cisarem :(
a cisar je spatnej??me taky hrozi cisar :cry: .mela jsem autonehodu a prasklou panev a jezdila jsem na voziku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.2.07 12:54

Enko, zkušenější určtě jsi, protože tohle naše těhu období už máš za sebou, a můžeš nám toho moc poradit, když už víš co nás čeká. Jo, a zapoměla jsem pochválit Stanika. Bude z něj moc krásnej chlap, má takový šibalský kukuč a krásně se směje.

Dalmi, tys toho myslím taky dost zkusila, co? Ale teď už to bude jenom dobré , uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.07 12:56

dalmi, no ja mela preeklempsii a porod totalne zvorali a malem to dopadlo s nami obema spatne (proto vas nechci strasit ja jsem v tomhle rarita), tak je prcek cisarem… neni to zase tak spatny (v tu chvili to bylo vysvobozeni), jen diky tomu nekojim :evil: protoze jsem prcka mela u sebe az treti den a dkyz ho dvakrat denne privezli predtim prisat tak to proste neslo, taky zhubnout tech 30 nabranych kilo po cisari moc neslo ale uz mi chybi jen 7kg a ty mam v prsou a svalech zbytek uz pohodicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 12:56

luci jo mela jsem smulu ale tet se mi to vsechno vraci a mam se skvele :lol: :lol: .za kazdou spatnou vec prijdou dve dobry a je to doopravdy tak :wink: .doufam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.07 12:57

dalmi, k te autonehode, ja sice nemela prasklou primo panev ale zadni hranu kycelniho kloubu a vykloubeny prave kycelni kloub (ten mesic co jsem otehotnela :D) no a nechali by me rodit normalne, i kdyz tezko rict jak jsi to mela ty… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.07 12:58

luci, dekuju za pochvalu Standy :oops: jen cekam kdy se ten divoch vzbudi a ja vam budu muset zmizet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 12:58

enko tak zaplatpanbuh ze to dobre dopadlo :! :! :!
myslis ze teda jakmile budu mit cisar ze to znamena ze nebudu kojit? :cry: na to se tak tesim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.07 12:59

dalmi, nee holky od „nas“ mely taky cisare a rozkojily se, jak rikam u me v porodnici zmrvili (omlouvam se za ten vyraz) vsechno co mohli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 13:06

enko to me mrzi.no snad budeme mit stesti a nas nezmrvi jak rikas.
vsimla jsem si ze jsi v budoucich snazilkach.kdy planujete dalsi mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222

Enko, tak to tě opravdu lituju. Já se porodu docela bojím a po tom, cos tu psala nevim nevim jestli chci rodit. ale snad budeš fakt vyjímka. Hlavně,že to s váma dobře dopadlo a jste oba dva v pořádku. Věřím, že ať porod bude jakkoli hnusný, zapomenu na to hned, jak mi dají mimíska do náruče. Bude to krásný. Už se toho uzlíčku nemůžu dočkat. Jen nevím jak budu kojit.Jakmile mi někdo sáhne na bradavky, jsem nepříčetná. Tak chudák mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

luci ja si rikam ze kdyz zvladly porod jiny tak to zvladneme taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.07 13:08

dalmi, no dalsi mimco zatim neplanujeme ja jsem se tam v nim jen vetrela :lol: i kdyz ted prestavam brat prasky protoze mi nedelaji dobre :D

holky porodu se nebojte fakt clovek strasne zapomina a kdyz jednou budete chtit tak vam povypravim jaky byl teda porod :) ale znam holky co od prvnich bolesti rodily treba jen dve hodinky ;) tohle je hodne individualni a u me byl prusvih ta preeklempsie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 13:12

enko tak po produ nam to pak vylicis,tet nas prvorodicky radeji moc nestras :lol: .ja teda strach nemam.uz jsem vydrzela hodne bolesti a nic jsem za ni nedostala a tet tu bolest klidne vydrzim zase i kdyby mela bejt co nejhorsi na svete hlavne at je miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.07 13:16

dalmi, jj po porodu vam to reknu pokud si to jeste budu pamatovat (na tohle se hodne rychle zapomina)… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí