Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
23.2.07 13:18

já to beru taky tak, jenže teď z toho mám ještě hrůzu. ale jak jste říkaly, vydržely to jiné, vydržím to taky. Ani mi už nic jiného nezbývá, že :lol: . Ale to je ještě docela daleko. Necítím ještě pohyby a už se bojím rodit, sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.07 13:26

luci, ja se taky bala ze zacatku a ke konci uz jsem chtela at vyleze at uz me netrapi :lol: :lol: a nebala jsem se :)

prcek je vzhuru tak ja se s vami loucim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.2.07 13:27

EnkoL, tak toho fešáka pozdrav a ať maminku moc nezlobí. Zatím pa a někdy zase napiš.

Co ty Dalmi, jsi ještě tady nebo už vaříš oběd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.07 13:29

jeste me napadlo vy jste ted tak 14-18tt ze?

tohle je muj 17tt :)

http://emimino.cz/…_nemazat.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 13:33

enko to jsi mela malinky brisko. :wink:
nebo spis ja jsem ukaz :roll:

luci jeste jsem tady.akorat me mimis nejak zacal pokopavat,jak jsem se natahla :lol: .varit zacnu az za chvilku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 13:34

luci porodu se nebo jeste je na strach brzo :lol: .
pockej tyden pred porodem :lol: :lol: :lol:
ne my jsme holky sikovny a zvladneme to :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.2.07 13:34

Krásný bříško, já takový ještě nemám. Ale to brzo doroste. Až bude veliké, myslím, že budu vděčná, že narostlo až později. Kdybys Enko chtěla, kukni na naši galerku. Něco už se tam sbírá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.2.07 13:36

Dalmi, já půjdu taky za chvilku vařit. Tak tu spolu ještě pobudem, a pak půjdem na to vaření spolu, jo? Co vůbec vaříš dobrého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 13:41

ja mam jeste ze vcera masicko na zampionech,tak dneska jen udelam hovezi polevku z drobenim a zeleninovej salat.pak musim do zeleniny,proto ze tet strasne jim ovoce.
denne snim za 200 jen ovoce.kazdej den kupuju kiwy,banany,hroznove vino,rekvicky a mandarinky a hrusky :lol: .co varis ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.2.07 13:52

Já mám v plánu taky maso na žampionech. Dneska jsem viděla krásný velký žampiony, tak jsem na ně dostala chuť. A miláčkovi bude taky chutnat. Polívku mám ještě ze včerejška zeleninovou, té bych se teď mohla ujíst. Jinak mě ovoce už docela opustilo. Teď jsem se dala na jogurty, acidofilní mléka a různé zakysané výrobky a zeleninka - ředkvičky, rajčátka, okurky, mňam …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.2.07 13:55

dalmi, ja mela pred tehu v pase 60cm a koncila na 130cm takze ja jsem byla docela ukaz :lol: a mych nabranych 30kg taky :lol: :lol: :lol: si vsichni mysleli ze cekam dvojcatka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 13:55

luci to ja jogurty taky jim,ale acidofilni mleko nepiju,proto ze se bojim listerie,proto ze to neni tepelne upraveny,ale ja jsem z ty listerky hystericka proto ze jednu hpolky co kvuly ni prisla o mimco znam,tak mam z ni strach.
jinak tu fotku z ultrazvuku mam z normalniho ultrazvuku ne z 3d.na ten jsem objednana az 21 tt na genetiku.to se plati.stoji necelych 1000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 13:59
EnkaL píše:
dalmi, ja mela pred tehu v pase 60cm a koncila na 130cm takze ja jsem byla docela ukaz :lol: a mych nabranych 30kg taky :lol: :lol: :lol: si vsichni mysleli ze cekam dvojcatka :lol:
ja hodim foto asi zitra.ja mela na zacatku tehu 51 kilo a tet mam necelych 52 a vsichni taky mysli ze cekam dvojcatka.i pan doktor rekl ze to neni mozne a dokonce mi dnes predepsal magnesium kdyz mam tak velky bricho abych neporodila predcasne :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.2.07 14:07

Holky, já se s váma teda na chvilku loučím. Musím už začít vařit, jinak to nestihnu a můj určitě umře hlady :D. Tak zatím pa a já se ještě dneska ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.2.07 14:08

ja se taky loucim.jdu si jeste na chvilku natahnou.je mi nak tezko.papa odpoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí