Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky jdu si vám postěžovat,dnes je mi zase bléé,víkend byl v poho a dnes zase,fakt už mě to štve,asi zustanu doma,nemám nervy se ještě ke všemu nervovat v práci,taky radši zítra zajdu na gndu,at se podívá na mimi,jestli je o.k.Zatím pa,ještě na vás mrknu…Magda
P.S.děkuju za pochvali ![]()
sedmo a jak je ti spatne?jako jenom od zaludku??to je znameni ze je vse o.k,tak nemej strach.me je jeste obcas taky zle a tak tezko ![]()
enko ja nastesti citim pohyby pravidelne.tak moc neplasim i kdyz nekdy kdyz se hodinu nic nedeje,tak mam taky strach,ale nastesti mimis vzdycky kopne,tak jsem zase v klidu ![]()
dalmi, pravidelny sledovani pohybu (jestli se s miminkem neco nedeje) je prokazatelny az po 28tt kdy uz budes citit kazde pohnuti - tzn. kdyz nebude spat tak budes mit okopany bricho
kazdopadne kdybys je necitila treba par hodin tak klidne muzes jet na ultrazvuk a radi ti ho udelaji ![]()
enko myslis teda ze pohyby pravidelne maji bejt az dele??neni teda divne ze mimco praidelne citim uz tet a kdyby to prestalo tak nemam mit strach?? ![]()
jinak z pohotovosti nemam moc dobre zkusenosti.nikdy tam teda na me moc mily nebyly,spise naopak ![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)17+6
andiska(28.11.1981/Brighton/V)17+0
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S) 16+6, 18+4podle TP
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)16+2
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)16+2
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)16+1
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)16+1
Mispulin(29let/praha)14+4
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)14+4
Evikule(25.2.1982/Usti nad Orlici/ryba/V)14+2
Klaudule(1979/byk/praha/)13+6
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)13+3
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)13+1
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
Ahoj holky,
jak se vám daří po víkendu?
Mě je dneska od rána nějak šoufl, asi nízký tlak, motá se mi hlava…
Měla jsem jít k zubaři, ale radši jsem to přesunula.
Kolegyně navíc onemocněla, mají podezření na mononukleozu, tak doufam, že jsem od ní něco nechytla ![]()
ahojky mispulko.to se ti nedivim ze mas strach
ani nevim jak se resi mononukleoza v tehotenstvi
.snad to nebude tak hrozne.a stou kolegyni jsi byla v nakym blizkym styku?
snad jste to nechytly.radeji bych byla doma nez se to vyresi co to opravdu je ![]()
jinak me dneska taky neni nic moc.asi je nakej spatnej tlak.
Ahoj hoolky..me ja taky dnes nejak divne…a hlavne mam dnes ubrecenej den ..
lenulinda píše:jakto ze mas ubrecenej den??stalo se neco
Ahoj hoolky..me ja taky dnes nejak divne…a hlavne mam dnes ubrecenej den ..
Máme stůl naproti sobě a jsme spolu v úukém kontaktu. No ale prý není tak lehké to chybit, hlavně se to přenáší slinama, takže když jsme se nelíbaly a nepili z jedné sklenice tak snad je to OK.
navíc u ní to není potvrzené, je doma a bere antibiotia a čeká na výsledky.
ani nevim..nic se nestalo ale chce se me porad brecet
asi ty hormony ![]()
uz se strasne tesim az miminko taky ucitim kopat ![]()
Dalmi a ten metrik mas o dost pozadu ze??? mas ho jen o dva tydny a neco ode me a to mas termin porodu o mesic driv nez ja ![]()
Mispulin píše:mispul jestly jste se nelibaly
Máme stůl naproti sobě a jsme spolu v úukém kontaktu. No ale prý není tak lehké to chybit, hlavně se to přenáší slinama, takže když jsme se nelíbaly a nepili z jedné sklenice tak snad je to OK.
navíc u ní to není potvrzené, je doma a bere antibiotia a čeká na výsledky.
lenulinda píše:jo hormony.me nastesti moc netrapi,spis naopak jsem veselejsi,ale taky to na me padne,hhlavne kdyz mimco dele necitim,nebo tet mam strach stech tripltestu a kazde zazvoneni telefonu se mi uplne zastavi srdce proto ze mam strach ze volaj ze to dopadlo spatne
ani nevim..nic se nestalo ale chce se me porad brecetasi ty hormony
uz se strasne tesim az miminko taky ucitim kopat
lenulinda píše:jak to ??kdy mas termin??
Dalmi a ten metrik mas o dost pozadu ze??? mas ho jen o dva tydny a neco ode me a to mas termin porodu o mesic driv nez ja