Poradna duly
Jana Čurdová
Lízátka mám,ale většinou jak to rycle přijde,tak to odejde,spíš jsem je cucala v práci…
Dalmi asi musíš hodně nahlas,někdy je tu tolik informací,že ani jeden neví čím začít
..no vidíš to to s tím terminem porodu…já přenášela 10 dní,porod byl vyvolávanej a přitom měl malý 4 kila a 52 cm,vyvolávačka zabrala až napodruhé:),ale je zajímavé,že už si nepamatuju,jak to bolelo,jen tu ulevu když byl malý na světě a byla jsem taky překvapená,jak je krásný,vubec nebyl fialový ani pokrčený,žádný flíček prostě nádherný
(po mamimince
)
mispulko diky a krasny zbytek vecera ti preji.zitra papa.hned to jdu dopsat ![]()
Ahoj,
tak ja byla dnes v poradne, opet bez UTZ (ten az ve 20tt 10.4.). Doktorka moc spokojena, ze je vse v naprostem poradku.
Na krev na tripl testy jdu 7.3. a mam si zavolat uz tyden po tom o vysledky. Zatim mam vsechno skoro tabulkove
, dve kila od minuleho mesice navrh, termin UTZ a dle MS se temer shoduje (s rozdilem asi dvou dnu), takze mam termin 24.8. a dle UTZ 26.8., jsem klidna, spokojena…proste idylka. Hlavne at to tak vydrzi
Tak pohladte nase rostouci briska. Dalsi poradna presne za mesic. V kterem mesici se zacinaji delat i srdecni ozvy?
sedma píše:4 kila to byl peknouckej.
Lízátka mám,ale většinou jak to rycle přijde,tak to odejde,spíš jsem je cucala v práci…
Dalmi asi musíš hodně nahlas,někdy je tu tolik informací,že ani jeden neví čím začít..no vidíš to to s tím terminem porodu…já přenášela 10 dní,porod byl vyvolávanej a přitom měl malý 4 kila a 52 cm,vyvolávačka zabrala až napodruhé:),ale je zajímavé,že už si nepamatuju,jak to bolelo,jen tu ulevu když byl malý na světě a byla jsem taky překvapená,jak je krásný,vubec nebyl fialový ani pokrčený,žádný flíček prostě nádherný
(po mamimince
)
ahojky holky,
tak jsem tu, jak jsem slíbila, ovše stále nepřihlášená. už z toho začínám být docela vzteklá
zaregistrovala už jsem se asi 3×, ale ten blbej mail mi nikdy nedorazí.
Dalmatinko, zasílám teda ty bližší údaje
Doufám, že i po x-té registraci mi zůstane přezdívka lenysek. narozky mám 19.6. a je mi 26, takže blíženeček a jsem z Prahy - je to tak ok ![]()
LENYSEK
Dalmi ja ma TP 23.8. a dalsi kontrolu 12.3… a pak 2.4. utz va 20 tydnu ![]()
Anonymni píše:ahojky jeste rok narozeni a svobodna ci vdana? a v jakem jsi tydnu a je to vsechno.jo jeste termin porodu:-))
ahojky holky,
tak jsem tu, jak jsem slíbila, ovše stále nepřihlášená. už z toho začínám být docela vzteklázaregistrovala už jsem se asi 3×, ale ten blbej mail mi nikdy nedorazí.
Dalmatinko, zasílám teda ty bližší údaje
LENYSEKDoufám, že i po x-té registraci mi zůstane přezdívka lenysek. narozky mám 19.6. a je mi 26, takže blíženeček a jsem z Prahy - je to tak ok
Evikule píše:moc gratuluji .ja jsem ti to rikala ze je vse o.k
Ahoj,
tak ja byla dnes v poradne, opet bez UTZ (ten az ve 20tt 10.4.). Doktorka moc spokojena, ze je vse v naprostem poradku.Na krev na tripl testy jdu 7.3. a mam si zavolat uz tyden po tom o vysledky. Zatim mam vsechno skoro tabulkove
, dve kila od minuleho mesice navrh, termin UTZ a dle MS se temer shoduje (s rozdilem asi dvou dnu), takze mam termin 24.8. a dle UTZ 26.8., jsem klidna, spokojena…proste idylka. Hlavne at to tak vydrzi
Tak pohladte nase rostouci briska. Dalsi poradna presne za mesic. V kterem mesici se zacinaji delat i srdecni ozvy?
lenulinda píše:uz jsem to tam dopsala.na ty terminy kontroly jest pockame az kazdej nahlasi to TP byl by tenseznam takovej hrbolatej
Dalmi ja ma TP 23.8. a dalsi kontrolu 12.3… a pak 2.4. utz va 20 tydnu
1980, vdaná. TP mám 15.8. a dneska jsme v 14+6 ![]()
mě doteď doktor dělal UTZ při každý kontrole. 8.3. tam jdu prvně po měsíci. zatim jsem tam dobíhala nejpozději po 3 týdnech. ani si nedovedu představit, že by ho nedělal. asi bych se strašně bála, aby bylo všechno v pořádku.
LENYSEK
lenysku hned do dopisu
.nojo nam ho delaji pokazde proto ze mame za sebou potrat,ale normalne hradi pojistovna jen tri ultrazvuky.ja bych se bez ultrazvuku na kazde kontrole taky zblaznila ![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)17+6
andiska(28.11.1981/Brighton/V)17+0
Dalmatinka (26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7 16+6, 18+4
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)16+2
Lucošek( 25.3/beran/u jičína/)16+2
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)16+1
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 16+1
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.14+6
Mispulin(29let/praha)TP23.8 14+4
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 14+4
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 14+2
Klaudule(1979/byk/Praha/)13+6
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)13+3
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)13+1
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
tak jsem prepsala a dopsala seznamek,tak prosim chyby mi nahlaste.diky
Dalmi ty jsi rychlovka,díky…
Lenýsku vítej,já to tedy nepočítala,věřím v tom dr.,ale máš TP jen o 4 dny později než já,ale týdny jsi o 14 dní pozdeji
…mrkni na to…
Dalmi jinak 4 kila ze sebe vytlačit dá spoustu práce,co si pamatuju tak na mě leželi všichni co měli ruce:))
Jdu uložit syna zatím papa:))