Poradna duly
Jana Čurdová
Lucošek píše:no snim je to tezky.hlavne nez najde v tom jeho bordelu ten kabel.jeste neprisel ani z prace,tak nevim jestly budu ho moc dneska jeste otravovat,ale snad zitra uz bude cas
Ahoj Dalmi, tak ho trošku popožeň, už jsme všechny moc zvědavéééé
díky dalmi
já z toho mám dneska úplně euforickou náladu.
taky nějaký fotečky pořídím a něco vám pošlu.
já se cítím docela fajn. na 8.3. jdu na tu kardiologii, tak uvidim co tam se mnou provedou a hned jdu i na kontrolu. už se hrozně těšim, ty 4 týdny do kontroly mi vždycky přijdou nekonečný.
Lenysek píše:lenysku to znam.me to vzdycky taky prijde do te kontroly jako strasna doba,ale tet co mimco kope,tak uz ani nemam strach a ten cas nejak rychleji leti
díky dalmijá z toho mám dneska úplně euforickou náladu.
taky nějaký fotečky pořídím a něco vám pošlu.já se cítím docela fajn. na 8.3. jdu na tu kardiologii, tak uvidim co tam se mnou provedou a hned jdu i na kontrolu. už se hrozně těšim, ty 4 týdny do kontroly mi vždycky přijdou nekonečný.
Holky, přidávám se k vám. Taky se mi to strašně táhne, ale už za 14 dní jdu na kontrolu, tak to už nějak uteče. Hlavně když zase uvidím mimiska a budu vědět že je všechno O.K.
Dalmi, myslím že uděláš nejlíp, když tě to Zdenda (doufám, že jsem to nespletla) naučí. Není to nic těžkého.
Lenysku, ty taky co nejrychleji něco přidej, ať se nám to plní. Taky bych měla, ale zrovna nemám žádnou zajímavou fotku a břich taky oproti minule moc nevylezl.
ale je prima, že už s tebou takhle komunikuje
jak jsi to prvně poznala, že tě mimouš kope?
holky musim končit, za 15 min. mám být u kadeřnice a ještě tu sedim. pomalu začínám chápat význam slova závislost ![]()
tak pa ráno
lenysku nejdriv to bylo jako kdyz mas v brise sumak.takovy divny bublinky
a pak najednou tuk tuk a tet uz jsou to poradny kopance
ty prvni bublinky zacly asi v 15 tydnu,ale nebyla jsem si jista.pak jsem to citila jen kdyz jsem si dala ruku na brisku a tet uz je citim i normalne ![]()
luci asi to tak bude nejjednodussi
.to je super ze uz jdes za 14 dni.to utece jak voda
a mimisek ti pekne zamava
tak jak to pises Dalmi… lezela jsem na boku a koukala na tv ..a zacalo me neco strasne v brisku lechtat..jsem se tomu musela i smat..lehla jsem si na zada a dala si na brisko ruku a citila jsem takovy bublinky..a pak asi 3× takovy tuknuuti a pak zas bublinky…
no nevim jiste ze to byl on bylo to pekny ![]()
Lenulindo gratuluju. Začíná ze mě být závistivá baba. Já se těch kopanců snad ani nedočkám. Ale do těch 14 dnů kdy jdu na kontrolu už to musí být. Musím se s tím přece pochlubil doktorovi, ne? Ať nás pochválí jak hezky rostem.
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)18+1
andiska(28.11.1981/Brighton/V)17+2
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7 18+6
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 16+5
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 16+4
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 16+4
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 16+3
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.15+1
Mispulin(29let/praha)TP23.8 14+6
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 14+6
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 14+4
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 14+4
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)13+5
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)13+3
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
lenul gratuluji.ja ty bublinky citila tak tyden nez to bylo tukani.zato tet jsou to poradny kopance
zdenda porad ciha,ale mimco nejvic kope kdyz neciha
.
lenulinda píše:tezko rici.
a myslis ze to bylo ono??