Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
1.3.07 13:31

mispuline, já taky nejsem zrovna žádná twigina, ale v orsay většinou vždycky na něco narazím. naposled jsem tam koupila 2 prima trika. vůbec nejsou těhu, ale jsou pěkně dlouhý a po stranách ve švu nabraný do gumičky. pro těhu jak dělaný. krásne se do nich vejde bříško a jsou s elastanem. určitě se tam jukni, do práce by byli perfektní. :) já je teď tahám pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
1.3.07 13:35

taky nechám :D jsem strašně zvedavá a takhle budu na monitor kulit oči 8O . u mě všichni od začátku tvrděj, že to bude holka. nevim jak to všichni přišli, ale vůbec bych se nezlobila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.07 13:35
Mispulin píše:
Ahoj Dalmi, já si vůbec nevšimla, žeš mi poslala SZ :-)))
Ale už jsem to napravila, máš to tam…
Já jsem bohužel vysoká 185cm, takže v NY ani v Orsay nakupovat nemůžu, to je na prcky a hubeňoury :?
Ale s tím Německem si mě inspirovala, taky jsme občas jezdili do Drážďan, možná bychom si o víkendu mohli udělat výlet :wink:
no uz jsem v nemecku nebyla nakupovat dlouho,tak snad je to tam stele takovy dobry :wink: .tak prcek jsem.hubenour uz moc ne.vypadam tet jeko tucnak :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.3.07 13:39
dalmatinka píše:
Mispulin píše:
Já jsem bohužel vysoká 185cm, takže v NY ani v Orsay nakupovat nemůžu, to je na prcky a hubeňoury :?
Ale s tím Německem si mě inspirovala, taky jsme občas jezdili do Drážďan, možná bychom si o víkendu mohli udělat výlet :wink:
no uz jsem v nemecku nebyla nakupovat dlouho,tak snad je to tam stele takovy dobry :wink: .tak prcek jsem.hubenour uz moc ne.vypadam tet jeko tucnak :lol: :lol:

A už si něco přibrala? Hlavně si dej pozor na kalcium, moje ségra měla po porodu 28 kazů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.07 13:39
Lenysek píše:
taky nechám :D jsem strašně zvedavá a takhle budu na monitor kulit oči 8O . u mě všichni od začátku tvrděj, že to bude holka. nevim jak to všichni přišli, ale vůbec bych se nezlobila :D
tak me vsichni tvrdi ze to bude kluk,ze prej holky berou krasu a ja mam taky pocit ze to bude kluk,ale zdenda rika ze to bude holka ,tak nevime :lol: .no tet uz se to dovime.jdu i na 3d a tam to vidi vzdycky :wink:
jsem na to zvedava.je mi jedno co to bude.hlavne at je vse o.k :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.07 13:42
Mispulin píše:
dalmatinka píše:
Mispulin píše:
A už si něco přibrala? Hlavně si dej pozor na kalcium, moje ségra měla po porodu 28 kazů :(
jo pribrala jsem kilo a pul :lol: :lol: :lol: :lol: .to porad jenom jim.je to zvlastni. :lol: kazu se nebojim,proto ze ja jsem si hned ve 20 nechala udelat umele zuby.jsou krasne rovne a bile.mam totiz dedicnou vadu ze jsem mela 3-4 jenom mlecny a jiny mi nenarostly,tak jsem si nechala udelat za 25 tisic trvale mustky na pevno :lol: :lol: .jsou krasny a mam klid :lol: .par zubu mam vlastnich,ale moc jich neni :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.07 13:44

taky jim calibrum mami,tak tam taky kalcium je.jinak ani nevim v cem je.neni nahodou v rybach??teh snim taky hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
1.3.07 13:45

na 3d chcem taky. a kdy tam máš jít? někde jsem četla, že je to nejlepší až tak po 28 tt, že je toho nejvíc vidět, ale ono je to asi jedno. nejblíž to mám do podolí, ale budou tam asi dlouhý objednávací doby :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.07 13:48
Lenysek píše:
na 3d chcem taky. a kdy tam máš jít? někde jsem četla, že je to nejlepší až tak po 28 tt, že je toho nejvíc vidět, ale ono je to asi jedno. nejblíž to mám do podolí, ale budou tam asi dlouhý objednávací doby :(
vubec nevim v jakem jdu tydnu,ale jdu to spocitat :lol: .vydrz.tak ja budu ve 22 tydnu asi tak priblizne.jdu 23 brezna :wink: u nas jsou dlouhe cekaci doby.asi mesic nekdy i dele.nekdy se najde misto a vemou te driv.ja uz jsem tam objednana od 12 tydne :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.3.07 13:49

Ja jim jen kyselinu listovou a ted premyslim o tom kalciu, segra me docela vydesila.
Na 4D chci jit taky v Gennetu, uz jsem se na to ptala, pry nejlip v 28. tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
1.3.07 13:53

no tak to ti závidím. mě teda vážili na poslední kontrole (to bylo ve 13 tt) prvně a měla jsem nahoře 3 kila :( , teda beru to s rezervou, protože jsem byla po snídani a oblečená a doma mi to vyšlo jen 1,8 kg. hodně kámošek říkalo, že se vážily taky jen doma.
já beru gravital, ale teď už jen občas (když si vzpomenu). nechce se mi cpát umělýma vitamínama celý těhotenství. kamošce to tak i řekl dr., že se pak rodí velký děti, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.07 13:59

mi jdeme takle brzo na too 3d ne na pokoukani,ale na zjisteni vady v obliceji jako je rostep patra atd..prej je lepsi na to prijit drive,tak nevim.moc tomu nerozumim,ale jsem rada ze tam jdu ze budu mit jistotu ze je vse uplne o.k.doporucily mi to ze je to dobry k tomu skrininku jak jsem byla ve 12 tydnu,tak tam jdu tak brzo.mozna pak pujdem jeste jednou dele az bude mimco vetsi,ale nevim.uvidime podle toho co tam uvidime. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.07 14:08

jeste jsem cetla na internetu ze s tema vvitamiama to nenipravda,ze prej se rodi vetsi deti,ale nevim.prej to dokazaly jen u jednoho vyrobku a ten uz stahly z trhu.myslim ze se jmenovaly ty vitaminy materna,ale nejsem si jista :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
1.3.07 14:20

to bude určitě :D

ono je snad někdy lepší, když se člověk neptá, protože pak je co člověk to názor a stejně víš kulový :?
i tak je denně nedlabu. strašně mi smrděj a jak jsou velký, tak je někdy ani nemůžu spolknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.07 14:39
Lenysek píše:
to bude určitě :Dono je snad někdy lepší, když se člověk neptá, protože pak je co člověk to názor a stejně víš kulový :?
i tak je denně nedlabu. strašně mi smrděj a jak jsou velký, tak je někdy ani nemůžu spolknout.
ja je pri prvnim tehotenstvi jedla taky a jsou strasny.spatne se polikaji a taky mi smrdely.nastesti calibrum je potahovane ze se dobre polkne a temer bez chute a vune.taky jsem po tom gravitalu pribrala behem tri mesicu 6 kilo :evil: .znam spoustu holek co po nem strasne pribraly,tak po potratu zacla jist calibrum
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí