Poradna duly
Jana Čurdová
lenulko koukala jsem na fotku.moc ti to tam slusi a vypadas jako jedna moje kamaradka.uplne bych rekla ze je to ona.dokonce ma i podobnyho pejska.teda mela uz nema.ztratil se ji a uz ho nenasly ![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)18+3
andiska(28.11.1981/Brighton/V)17+4
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7 19+1
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 17+0
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 16+6
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 16+6
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 16+5
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.15+3
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 15+1
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 15+1
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 14+6
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 14+6
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)14+0
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)13+5
iza(28let/Praha)
Lucia1
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu _________________ Čestní hosté drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivilyJankaR,andiska,konstans,gabule,iza,Lucia1 ![]()
Dalmi diky ![]()
dneska rano me zase bylo spatne
doufam ze to byla jedna z poslednich nevolnosti ![]()
v noci jsem nejak nemohla spat tak jsem divala na CT1 na porad o tom vyvoji mimisek ..bylo to krasny
a pak jsem jen tak lezela a mimisek se asi taky vzbudil a zacalo bublinkovani a mnohem vic nez predtim ![]()
Dobre rano tehulky!
Taky jsem koukala na ten porad (CT2) a bylo to mooc pekny
a taky vtipny. Treba ten shot na porodnim sale:Miminko prave prijde na svet, rodice dojati a porodnik pleskne mimi pres zadek a ono zacne brecet.Ve zlomku sekundy prileti takova rana pesti porodnikovi od tatinka
![]()
jj bylo to i srandovni
no ja na to cumela v noci a bylo to na ct1 ![]()
urcite chci jit taky na ten 3d utz…bylo to super
ti mimisci tam vypadali uplne stejne jak po porodu ![]()
Já na 3D UTZ nejak netrvam…mam to vsude daleko a necham se prekvapit.Ale je to fakt vymakany ![]()
pěkný sobotní ráno
,
taky je u vás tak hnusně? tady prší a ještě do toho i chvíli sněžilo. hrůza, už se těšim na jaro ![]()
neměla jsem včera čas se přihlásit, ale četla jsem příspěvky. to jste mi udělaly radost, že pálivý nevadí. taky jsem ulítlá na ostrý jídla. kdyby tak v těhu nevadil i tatarák
mám na něj strašnou chuť a snažim se ovládnout (jen to píšu a tečou mi sliny)
Klaudule, já už jsem se taky zaregistrovala do Podolí. Mám to nejblíž a taky tam rodila kámoška a byla spokojená. Ono asi nemám cenu přespříliš vybírat. Já myslím, že pak je ti to stejně vcelku jedno, hlavně, že se o tebe postarají.
a k těnm punčochám. jsou fakt nutný? to bude hrůza, nosit je v létě. kámoška je teda nosila, ale vypadaly děsně, vůbec nenosila krátký šaty a ještě jí v nich bylo děsný vedro.
No já nemám specielní kompresivní punčochy, ale koupila jsem zatím obyč. podpůrné punčochy(70DEN) asi za 100kč, který vypadají úplně normálně. Nosím je i pod kalhoty a nohy nemám tak těžký a bolavý, funguje to. Je to vlastně jediný účinnější způsob, jak ulehčit nohám v těhu…pokud máš sklon ke křeč.žilám (a to já mám, už se mi „klubaly“ i před těhu). V létě to bude horší, ale teď to neřeším. ![]()
ahojky, tak jsme zpatky z cr, bylo super, no jak jinak muze byt doma, cele rano jsem cetla vase prispevky, to jste se teda rozepsaly, co?ja byla min patek u te moji doktorky, rikala ze je vse v poradku, manze tam byl se mnou, ale ja mimi moc nevidela, bo to mela otocene k sobe, chteli sme vedet pohlavi, tak rikala, ze to vypada na kluka, ale jeste to nemohla rict 100 pro, dalsi utz mam tady v anglii a to 26.3 tak uvidime, jinak jsem za ty 2 tyd pekne se zakulatila, segra mi dala par tehu oblecku, nejake zahradniky, trika a saty a laclovou sukni, ktera se mi libi nejvice, travila jsem s ni a s malym filipkem kazdy den, mam i tasku miminkovskych vecicek a tchyne v turecku pry nakoupila cely kufr, tak tam milacek bude muset zajet""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;104/st/20070806/dt/5/k/34bc/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…4bc/preg.png
Ahojky holky,já Vám to nakupování tak závidím,vždycky když něco vidím,tak je to bud vyloženě klučičí,nebo zas holčičí,nebo si zas nemůžu vzpomenout jestli něco podobného nemám u našich a zas zbytečně utrácet,ale už mě svrbí peněženka,tak jsem si včera aspon objednala těhu rifle do pasu,ty lacl asi nechám do lesa nebo tak:)).Už abysme byly přestěhovaní,a já mohla dát všechno do kupy,jen prodat byt,asi budeme muset jít pod cenu,aby to šlo rychle a pak to balení
,už se fakt nemůžu dočkat…ale budeme v domečku a to se tááák těším,až si sednu v létě na dvůr,dám nohy do lavoru a budu se opalovat…
Dalmi foto zkusím jedině webkou,digi nemáme,tak uvidím v jaké to bude kvalitě…
Unás dnes nasněžilo,ráno to vypadalo,že připadne aspon metr sněhu,no nakonec je to jen pocukrovaný…tak zatím papa..M.
Leni mě boleli kyčle u malýho,ale myslím,že až ke konci těhu,to jak se roztahuješ a měníš těžiště,ale bolelo to strašně,koukala jsem,že ty si utlounká,tak asi tím budeš trpět víc…
…jdu zkrotit toho divočáka…pa a dobrou!M.
ahojky.
andisko vitam te zpatky. ![]()
me kycle neboli ale boli me strasne panev.nekdy se ani nemuzu posstavit,ale ja to mam z meho urazu.aspon myslim.