Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
2.3.07 17:16

Dalmi , teda to je ale poradny brisko :lol: Jinak jsi ale hrozne hubenounka, mozna proto je to tak znat. Moc Ti to slusi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
2.3.07 17:18

Kaludule a do jaré porodnice ses zaregitrovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.3.07 17:20

Nakonec do Podoli. Porad jsem nevedela kam, vsechny kamaradky rodily tam, tak jsem nakonec sla taky tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
2.3.07 17:20

Já chci k Apolináři, ale ještě jsem se neregistrovala, asi to spáchám příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.3.07 17:22

Mne prijde, ze si nevyberes. Kazda porodnice ma neco a kdyz bude porod dobrej, tak bude dobrej vsude a kdyz spatnej, tak taky vsude :lol: Hlavne, ze jsou tam vybaveni pristroji, to je nejdulezitejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.3.07 17:23

V Podoli se musi registrovat uz ve 14. tydnu, ale to je nejvic frekventovana porodnice, u Apolinare mas asi jeste cas, myslim, ze obecne se rika v Praze se registrovat do 20. tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.07 17:28

jezis to uz se musi v porodnici registrovat tak brzo??to se budu muset poptat jak je to u nas :roll:

ja jeste na kurzy nechodim,ale zacnu brzy
klaudul moc diky za kompliment. :lol: taky hodis brisko.no moc hubena nejsem,ale jde to.uz jsem pribrala 2 kila.aspon neco.ja furt jim a jenom me roste bricho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.3.07 17:38

Ja myslim, ze ten blazinec s porodnicema je hlavne v Praze. Ale radeji se poptej, at nerodis doma :lol:
Tehu kurz pro sprnove v Praze prave zacal, tak budu chodit od zacatku. To cviceni bylo celkem narocne, dobre mi tak, ted jsem dlouho necvicila :D
Ja radeji brisko nehazim, pribrala jsem od zacatku tehu 4 kg :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.3.07 17:43

Dalmi a jak to mas s tim tehu cvicenim a neschopenkou…moje dr. rikala ze na ty cviceni nemuzu pokud jsem na neschopence…a abys mohla do kurzu tak musis mit povoleni od lekare ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.3.07 17:48

jo a dala jsem tam teda svoji fotku…jinou tady v pc nemam…se pak vyfotim a dam tam nejakou na ktere jsem lip videt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.3.07 18:33

Čau holky,
teda taky jsem ráda, že máme před sebou víkend! Poslední dva týdny mne v práci fakt unavují. Začala jsem nosit už i podpůrné punčochy, protože mne bolí nožky :roll: a v lékárně se dost naběháme. Ale doma se mi zůstat nechce, navíc bych nechala lékárnu ve štychu. Není za mne zatím náhrada a jedna magistra by celodenní provoz horkotěžko utáhla :roll: Navíc živitelka rodiny jsem spíš já než Radek, takže můj dvojnásobný plat chci do společné kasičky „odevzdávat“ co nejdéle, aby se mimi mělo dobře. Nezbývá než pořádně si oddáchnout o víkendu…jupííí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.3.07 19:00

Ahoj holky, tak zas tu nikdo není? Nemám já to smůlu?
Dneska jsme byli s mamuškou nakupovat na mimi. sice jen v sekáči, ale ukořistila jsem tam fakt nádherný značkový věci a za pár babek. Je to už na trošku odrostlejší mimčo, ale jsou fakt úžasný. Jsou to věci hlavně z anglie a francie a vůbec to nevypadá jako onošené. Stejně z toho ty mimina rychle vyrostou, tak nebudu zbytečně utrácet.
Co jinak? U mě vše při starém. Jen mě trošku pobolívá břicho, jako kdybych měla dostat ms. Snad je to tím roztahováním dělohy. Dělá vám to taky někomu? A pupík už taky pěkně vykoukl, už jde poznat že jsem těhotná a ne vyžraná :lol:

A pro všechny holčiny co stále chodí do práce. Hodně odpočívejte a nechte se rozmazlovat. Já už bych to v práci asi nedala. Máte můj obdiv. Já jsem hotová a to celý den skoro nic nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.07 21:47
lenulinda píše:
Dalmi a jak to mas s tim tehu cvicenim a neschopenkou…moje dr. rikala ze na ty cviceni nemuzu pokud jsem na neschopence…a abys mohla do kurzu tak musis mit povoleni od lekare ne??
no cviceni zatim povolene nemam,ale chci na tehu masaze a pa na ty kurzy jak se starat o mimco a povidani o tehotenstvi atd..cviceni povoleny zatim jeste nemam :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.07 21:48
Evikule píše: Čau holky,
teda taky jsem ráda, že máme před sebou víkend! Poslední dva týdny mne v práci fakt unavují. Začala jsem nosit už i podpůrné punčochy, protože mne bolí nožky :roll: a v lékárně se dost naběháme. Ale doma se mi zůstat nechce, navíc bych nechala lékárnu ve štychu. Není za mne zatím náhrada a jedna magistra by celodenní provoz horkotěžko utáhla :roll: Navíc živitelka rodiny jsem spíš já než Radek, takže můj dvojnásobný plat chci do společné kasičky „odevzdávat“ co nejdéle, aby se mimi mělo dobře. Nezbývá než pořádně si oddáchnout o víkendu…jupííí :D
evi jestly se citis dobre,tak proc by jsi nepracovala :wink: .vetsina tehulek pracuje az do matersky,tak klidne pracuj :wink: hezky si o vikendu odpocin :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.3.07 21:50
Lucošek píše:
Ahoj holky, tak zas tu nikdo není? Nemám já to smůlu?
Dneska jsme byli s mamuškou nakupovat na mimi. sice jen v sekáči, ale ukořistila jsem tam fakt nádherný značkový věci a za pár babek. Je to už na trošku odrostlejší mimčo, ale jsou fakt úžasný. Jsou to věci hlavně z anglie a francie a vůbec to nevypadá jako onošené. Stejně z toho ty mimina rychle vyrostou, tak nebudu zbytečně utrácet.
Co jinak? U mě vše při starém. Jen mě trošku pobolívá břicho, jako kdybych měla dostat ms. Snad je to tím roztahováním dělohy. Dělá vám to taky někomu? A pupík už taky pěkně vykoukl, už jde poznat že jsem těhotná a ne vyžraná :lol:A pro všechny holčiny co stále chodí do práce. Hodně odpočívejte a nechte se rozmazlovat. Já už bych to v práci asi nedala. Máte můj obdiv. Já jsem hotová a to celý den skoro nic nedělám.
ahojky.me dneska taky nak boli brisko,ale spis ze zacpi :cry: .jinaak me spise boli panev,jak se roztahuje.jsem hodne uzka :lol: ja bych do prace taky nemohla :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí