Poradna duly
Jana Čurdová
jo a taky mi tet nekdy prijde ze me kope jako nohou,to je jen takove spicate kopnuti a nekdy me snad mlati zadkem nebo cim,proto ze to je takove vetsi kopnuti.jako vetsi plochou
![]()
ja to citila vcera vecer tak kolem pul 11…tak to dnes budu taky sledovat ![]()
lenulinda píše:sleduj to.ja to mela ze zacatku vzdycky kazdej vecer mezi 20-22 hodinou.jenom jsem lezela a cihala z rukou na brise
ja to citila vcera vecer tak kolem pul 11…tak to dnes budu taky sledovat
Ahoj holky,
tak konecne se po dlouhe dobe ozyvam, v praci net nestiham a doma moc taky ne
Vsechno je v poradku, na kontrole jsem byla minulou stredu, mimi merilo 7 cm a vsechno je tak, jak ma. Reknu vam, ze je to teda pekny akrobat, porad se tocilo a delalo premety ![]()
Taky jsem to konecne rekla v praci, uz by to asi stejne poznali, je to totiz na me uz dost videt. KOupila jsem si tehu rifle a ve ctvrtek se chystam poridit jeste jedny kalhoty do prace, trika uz nosim tehotenstvi - pod prsama guma a pak rozevlate ![]()
9.3. jdu na triple testy, tak snad bude vsechno v poradku.
Dalmi , prosim o opravu v seznamku na dnesni udaje 14tt+4 a termin porodu 25.8.m Dekuju.
hazim fotky neleknete se.zrovna jsem vstala a jsem nenamalovana :!
moje tehu dziny
to je po ranu.kdybych si ten buben vyfotila tet tak se nevejde na fotku
![]()
Ahoj Dalmi,
teeeeda
ty budes za chvilku rodit, vid?!
Mas fakt krasny brisko!
Lenulindo,
moc gratuluju k pohybum…svitla mi nadeje, ze uz bych taky mohla neco zachytit
Budu vecer cihat a ja ho nacapam ![]()
Jinak uz mne chytla manie nakupovani, vcera v tescu baleni 7 letnich obyc. bodicek vse za 190kc (vel.68 ), a na mimibazaru jsem koupila Lamaze tleskaci opicku (150) a dnes vydrazila Lamaze kolotoc (250). Chtela bych jeste Zirafu nebo jine zviratko-ciham, kdo co nabidne
Ja se do Lamaze proste zamilovala
Pro tenhle mesic mam jeste rozbehlou jednu aukci(kojici polstar)…to se uvidi zitra a koncim! Dalsi nakupy az z unorove vyplaty
She´s a maniac,maaaniac…Jsem zavisla
![]()
evi nestras
.rodit budu az nejdrive v cervenci.driv o tom nechci ani slyset.jinak pohyby zachytila lenulinka ne lucci ![]()
zbytek fotek jsem nahazela do fotogalerie.uz vas nechci tady strasit
![]()
jsem te stim lamaze nakazila vid
.ja uz tam radsi na jejich stranky nelezu.jinak tu rozkladaci knizku musim doporucit.je krasna a dela strasne veci ![]()
Evikule píše:ja to taky opravila jeste nez si napsala.jsem si to uvedomila.
Ja jsem EvaLuci na Lenuli uz jsem opravila
So sorry
tu opicku mame taky,ale novou
.no ale prijde mi ze ma jednu ruku nasitou nak nakrivo