Poradna duly
Jana Čurdová
huráá, tak konečně přihlášená
teda fakt nevim, proč mi to nešlo, ale zdenek mi kvuli registraci musel založit nový mail, což jsem předtím udělala taky, ale bez úspěchu. hm… je to záhada
to já si s šéfovou moc nerozuměla. věděla, že jsem o první mímo přišla, a že chceme rodinu a když jsem pak zůstala doma, tak mi napsala, že si myslela, že se mnou může počítat na 100% (koupili jsme totiž jinou firmu a ona se domnívala, že jsem kvůli případně novým možnostem mateřství odložila) pěkně mě to vytočilo
a ani si nedovedu představit, že bych se tam měla vrátit.
jdu se pustit do výroby metříku, tak mi držte palce
Lenysku, to je fajn, že už jsi konečně zaregistrovaná. Tak pak hned můžeš hodit do galerky nějakou fotečku. Už dlouho tam nepřibylo nic nového.A metřík vybírej pečlivě, mě to dalo taky docela zabrat ![]()
Já to měla s šéfem docela v pohodě. Sice byl trošku nepříjemně překvapený, ale nic jiného mu stejně nezbylo. Jen jsem způsobila zmatek prodejně ve vedlejším městě, protože museli pustit svoji holčinu tady do Oder, ale vzali to sportovně. Chtěla jsem tam zůstat stejně tak do 5. měsíce a pak už jít na nemocenskou, ale mimi si o to asi řeklo samo. Vůbec mi to nevadí, že jsem doma. Byla jsem v práci úplně sama a byla tam nuda.
stejně je to prima, takhle se doma „válet“ (zrovna dorazil venda a přines nákup
, ráno tu pršelo, tak se mi ani nechtělo vylejzat)
někde jsem tu viděla odkaz na ty metříky, ale teď ho nemůžu najít. jak si ho mám vytvořit
Lenysku, stačí si najet na některou adresu, co máme u metříků my a pokud umíš trošku anglicky, tak tě to samo povede. Když jsem to zvládla já, tak do zvládneš taky. Mě se metřík dělal nejlíp právě z tickerfactory. Pak jen na konci metříku vyplníš datum TP a dnešní datum, dáš další a pak zkopíruješ bbCode a vložíš si ho do podpisu ve svém nastavení. Zkus to, co to udělá a kdyžtak ti to bude muset někdo vysvětlit líp.
Tak jsi mě předběhla, ale vidím, že jsi šikulka a zvládlas to i bez pomoci. Hezký metřík.
tak jak se vám líbí?
… skoro mám pocit, že trpím samomluvou
kde jste všechni?
Lenysku, já jsem tady, doufám,že jsme se neminuly a ty už si to nevzdala.
ahoj lucošku
díky, jsem ráda, že se ti líbí. dělali jsme ho dohromady s vendou. chudák, sotva doběh z práce a já ho nenechala ani v klidu najíst ![]()
jéé, to vypadám že neumím pořádně česky, nemohla jsem se rozmyslet, jestli budu „volat“ všichni nebo všechny ![]()
Mě to taky trvalo dýl, než jsem ho měla hotový. Pořád mi to ukazovalo blbě a už jsem měla nervy. Ale naštěstí se mi to povedlo. Trošku jsem zápolila s tou angličtinou, ale nakonec jsem to přelouskala. Metříky jsou všechny moc hezké, zabralo mi dost času, než jsem si vybrala tenhle.
A co jinak. Jak se cítíš. Je všechno O.K.?
ahojky.no uz jsem se vyfotila dneska rano,proto ze vecer uz je to hodne zkresleny,ale musim pockat az se zdenda uraci to nahrat do pc coz nebude jen tak ![]()
lenysku to je super ze uz jsi prihlasena.dokonce uz mas i metrik.je krasnej ![]()
Ahoj Dalmi, tak ho trošku popožeň, už jsme všechny moc zvědavéééé ![]()
Lucošek píše:no snim je to tezky.hlavne nez najde v tom jeho bordelu ten kabel.jeste neprisel ani z prace,tak nevim jestly budu ho moc dneska jeste otravovat,ale snad zitra uz bude cas
Ahoj Dalmi, tak ho trošku popožeň, už jsme všechny moc zvědavéééé