Poradna duly
Jana Čurdová
Já jdu až 19. března. Byla jsem minulé pondělí, takže za měsíc.
Ale příští týden jdu do Gennetu na ty tripple testy. Snad budou v pořádku, když ten první screening dopadl dobře.
Lenulindo, a už máš bříško? Já pořád nic ![]()
Když se najím a hlavně večer vyleze, ale ráno mám plochý bříško
jj mam
)
takovy jsem mela ve 12 tt…ted zase vyrostlo ale fotku nemam.. 
mispulko diky
schovam si ho zatim a pak si ho kdyz tak hodim
.diky ![]()
mispulko ani nevis jakej ma mam strach z tech tripltestu.stale cekam jestly nezavolaj a v noci ani nemuzu spat.tet jsem totiz cetla na www.genet.cz ze ten prvni skrinink muze bejt i falesne dobrej a tripl testy pak stejne nevyjdou ,tak mam strach.rekly ze kdyz do 14 dn nezavolaj,tak je to o.k,ale 14 dni je dlouha doba
No já ho mám taky, ale to musím sníst pořádnou večeři a ještě ho hodně vystrčit ![]()
Zrovna dneska jsem někomu v práci říkala, že jsem těhu a že tu budu do konce června, tak na mě koukali jak blázen ![]()
Dalmi, nešil, to bude určitě v pohodě. Hodně se pozná z toho genetickýho ultrazvuku, jak se měří NT a NB. Když si to měla v pohodě, tak máš skoro vyhráno.
Kam chodíš do Gennetu, je taky v Plzni?
Mispulin píše:ano v plzni otevrely novy genet.tedy je to jediny genet v plzni.e to tam moc krasny.jsem tam objednana i na 3d
Dalmi, nešil, to bude určitě v pohodě. Hodně se pozná z toho genetickýho ultrazvuku, jak se měří NT a NB. Když si to měla v pohodě, tak máš skoro vyhráno.
Kam chodíš do Gennetu, je taky v Plzni?
Dalmi je mi blbě od žaludku a jsem jak přejetá kombajnem,spíš jde o to,že všude čtu,že nevolnosti trvají do 12 týdne a 2 trimestr je nejhezčí období těhu a ráno se zas skláním nad mísou,tak je mi do vzteku…když jsem čekala malého,tak mi bylo špatně snad jednou za celé těhu…
Mám návrh,co kdyby se připsali do seznamu i termíny porodu,Dalmi šlo by to?Kdyžtak já mám TP 11.8.
Zítra jdu na gyndu,uvidím prcka:)) a snad už by tam mohli být i výsledky triplu,taky bych byla klidnější,přeci jen už jsem starší,než když jsem čekala Robču..
Jdu ještě netit,shánm pro Robču autosedačku a kolo za dobrý peníz
…pa M.
Já chodím do Gennetu v Praze, je to tady taky pěkný a hlavně profesionální a příjemné jednání. Nepřipadám si tam jak v nemocnici, kdyby se tam tak ještě dalo rodit…
sedmi jo vetsinou to pisou ze ty nevolnosti trvaji jen prvni trimestr,ale znam hodne holek co zvracely az do porodu,tak se mas mozna na co tesit.nezkousela jsi ty lizatka proti nevolnostem??prej pomahaji ![]()
tak ja jsem pro to tam pripsat.uz jsem se chtela nekolikrat vsech zeptat,ale kdyz jsem se tu psala jestly chcete dopsat i vzdycky kdy jdete na kontrolu aby jsme ostatni mohly drzet palce,tak mi ani nikdo nenapsal,tak jsem radsi uz nic nenavrhovala.tak ja jdu na to ![]()
Mispulin píše:jo me tam taky bylo prijemne az na jednu sestru,ktera me docela vytocila
Já chodím do Gennetu v Praze, je to tady taky pěkný a hlavně profesionální a příjemné jednání. Nepřipadám si tam jak v nemocnici, kdyby se tam tak ještě dalo rodit…
Nechci naštvat vas chudinky, ktere zvracite a musim to zaklepat, ale mě za celé těhu dosud nebylo špatně. Ze začátku jsem občas měla žaludek na vodě, ale i k pocitu na zvracení to mělo hodně daleko. je to asi hodně individuální.
Já zas trpím únavou, každý večer padám únavou, vydržím tak do 9 a pak usnu i ve stoje…
Manžel už si dělá srandu, že jsem jak šípková růženka, pořád bych spala.
mispul napis mi termin porodu prosim ![]()
ja taky uplne nezvracim,akorat mam pocit na zvraceni jako ze me to kope,ale vetsinou to ustojim.pomuze mi ze vstavam kdy chci,kdybych mela vstavat do prace,tak zvracim taky,ale takle vstavam ve 12 a to uz jsou nevolnosti pryc ![]()