Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
23.2.07 20:28

ja uz jsem objednana.zase buhvi jestly jeste nekdy budu tehotna,tak chci mimco videt i poradne zevrnitr :lol:
tak se mej krasne.ja jsem tady taky kolikrat i v noci,proto ze nemuzu spat.chodim tak ve 3 :roll: .chodis na sovicky,nebo kde se toulas??
ja jsem na sovickach kdyz tam nekdo je,jinak tu strasim a bloumam a smiruju.stanicek je strasne hodnouckej kdyz mas tolik volna.ja urcite budu mit maleho nervaka,proto ze jsem taky nervak a furt me neco rozciluje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
24.2.07 07:36

dalmi, nee kdyz tu jsem v noci tak jen tak bloumam ;) a ja jsem tu prvnich par tydnu se Standou taky nebyla, ale od te doby co zacal lezt tak se obcas i zabavi sam (no vetsinou leze kolem me nebo v kuchyni a dela vsude neporadek)… ale jsou dny kdy je i poradne protivny a neudelam vubec nic jen ho chovam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.2.07 09:37

Krasne sobotni dopoledne vsem!

ENKO: diky za odpoved ohledne satku. Jsem rozhodnuta si ho poridit. :wink:
Prozradis nam, ktere porodnici se to mame radeji vyhnout?
Ja nemam ani takove brisko jako jsi mela ty. Kazdy se na me diva uz tak divne, jako bych si to tehotenstvi snad vymyslela. :? Ale svagrove vyskocilo behem dvou tydnu z niceho nic, tak se snad uz taky brzy dockam. Jeste rada budu vzpominat, ze jsem se mohla v pohode obout, vylezt z vany a podobne :lol:

LUCOSKU: mame stejne chute :wink: V lednicce mam ted same jogurty, tvarohy, kefir a pak redkvicky, rajcata, zeli a kiwi. Konecne zacinam mit na neco chut :D

DALMI: tobe posunuli termin porodu o 14 dni dopredu??? Ja si rikala, ze ty pohyby mas nejak strasne brzy a to brisko 8O Aspon si uzijes pulku leta uz bez pupku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
24.2.07 09:49

Radulko, urcite porid ;) z briska si nic nedelej, ono potom vyleze a pak budes nadavat ze to bricho mas a ze prekazi :) a rodila jsem u Apolinare ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.07 09:53

Ahojky všem, pěkný ráno.

mám prosbičku. Už se snažim zaregistrovat 2 dny, ale nikdy mi do mailu nedorazí ten aktivační mailík. Nevíte, prosím, co s tím?

díky
léňa

• Citovat
  • Upravit
596
24.2.07 09:59

LENO: bohuzel neporadim, ja jsem s registraci problem nemela. Na rozdil od vyroby metriku :lol:

ENKO: ahoj. Jejda - u Apolinare? Patri k nejlepsim porodnicim v Praze! Mozna prave proto to nakonec vsechno dobre dopadlo. Asi opravdu zalezi na lidech. Ja zatim chodim do Vinohradske nemocnice, ale premyslim, ze budu rodit v MOtole. Mam to nejbliz a maji v pripade komplikaci vyborne vybaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.07 10:17

I tak moc díky za odpoved Radulko. Nezbyde než zkoušet :(

Teď už se ptám se zpožděním, ale jak si jinak užíváte slasti a strasti těhotenství? :) My jsme dneska v 14+4, ale chutě i nálady mě po 1.trim. přešly a poslední dobou si připadám spíš jen tlustá.

stejně je to divný. všude mi to píše, že jsem registrovaná, ale nikam se nemůžu přihlásit

lenysek

• Citovat
  • Upravit
596
24.2.07 10:55

LENYSKU: tak ja konecne zacinam po trech mesicich stravenych v posteli trochu fungovat. Spatne mi je uz jen obcas a az vecer. Spis me porad boli hlava, protoze mam hrozne nizky tlak. Teprve posledni tyden zacinam mit chute a konecne jsem po shozenych 5kg zacala pomalinku pribirat. Hned od zacatku jsem na rizikovem, protoze mam za sebou loni v kvetnu zamlkly potrat ve 12tt. Ted uz mam nejake komplikace za sebou a vse vypada v poradku. Zatim si to ale jeste nejak neumim uzivat :roll: :? A co ty? Je to tvoje prvni tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.2.07 11:45

ahojky lenisku.tak zkus napsat i meil lesine a ona ti z registraci pomuze. Lesina@emimino.cz
jinak te tu vitam :wink:

radulko ne o 14 dni :lol: :lol: .mela jsem termin 5srpna a tet mam termin asi 26 cervence :lol:
kopance citim proto ze jsem hodne hubena a mam placentu ulozenou v zadu.myslela jsem ze je to dobre mit vetsi brisko,ale doktor rekl ze je moc velky a napsal mi magnezium aby se deloha nerozhodla rodit drive :cry: ,tak snad tto bude o.k.
jinak ty kopance jsou porad vetsi a vetsi a uz jsou skoro celej den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.2.07 20:15

Dalmi gratuluju ke kopancům, je urcite super vedet o mimiskovi, ze je ok. :wink:
Nas prave opustila cela rodina…mela jsem rodinnou oslavu mych pulkulatin.Byli tu vsichni-celkem 11 lidi. Uf,nadobi spousta (mycku nemame), ale bylo to fajn. :wink: :lol: Dostala jsem i prvni hracku pro mimi, krasne hrajici a sustici slunicko na kocarek. Mimo jine mam taky konecne osobni vahu. Takze prvni 2 mesice jsem zhubla dve kila, ty mam zpet a ke sve puvodni vaze jeste kilo navrch 8) . Tak jsem spokojena. Mam kulatych 60kilo. :D Do galerky pridam foto slunicka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
24.2.07 20:27

Ahojky holky…teda chtěla jsem vám ukázat svatební fotečku,ale neumím je zmenšit a nechce mi to vzít :cry:
Radulko ty bolesti Ti nezávidím a trpím s tebou,mě bolí hlava jen občas a fakt to stačí…tak tfuj tfuj at už je ti jen líp :wink:
Taky přemýšlím o tom,že už zůstanu doma,uvidíme…
Dnes jsem byla na www.mimibazar.cz a jen tak jsem koukala co mi chybí,ale spíš jsem se jen kochala,tolik krásných věcí,je to super server vřele doporučuji!!!
Jdu uložit prcka,tak zatím papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.2.07 20:47

evi diky. :lol: .kazdyho tet nechavam pokopat.dneska jsme byly v zoo a pak ze znamima na obede.bylo tam asi 5 kluku a jenom ja a jeste jedna pritelkyne toho kluka,tak jsem musela hromadne nechat vsechny pokopat :lol: :lol: :lol: .docela tam na nas divne koukaly.vypadalo to jako kdyz jsou vsichni tatove meho ditete :lol:
slunicko je krasny.ja uz mam nakoupeno hodne hracek :lol:

sedmo z mimibazaru jsem taky par veci nakoupila a moc hezky.kupuju teta jen znackove next,ale vsechno je jak nove,ale hlavne jsem nakoupila novy vecicky,ale nakukuju tam casto i kdyz uz mam zakazano nakupovat proto ze toho uz mame jak pro 10deti :lol: .to je skoda ze fotecky nejdou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.2.07 20:55

mi uz mame http://elinka.mimishop.cz/…foto6975.jpg /> jsou to teda strasne drahy hracky,ale delaji spoustu veci a jsou opravdu krasny,objednavam z http://elinka.mimishop.cz/katalog.php?….
ale je to fakt drahy,takze uz radeji koupim neznackove hracky :lol: .jsou ale dobry pro vyvoj,proto ze susti,piskaj a maj ruzne materialy atd..
moc rada se snima mazlim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.2.07 21:02

radulko a nezkousela jsi ten tlak neci zvednout??ja nevim co zveda tlak .alkohol kava??opravdu nevim,ale neco urcite existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.2.07 22:45

Dalmi,ty hracky Lamaze jsou nadherny! Koukala jsem na ty stranky a uplne mne svrbi prst na mysi :lol: Moc se mi libi i zirafa a lvicek a …vubec vsechno. Ale radsi to jeste zkonzultuju s manzou. 8) On by se nezlobil, ze objednam bez nej, ale v rozhodovani jsem cholerik:„Ted nebo nikdy“ :lol: Abych se neunahlila :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí