Poradna duly
Jana Čurdová
No tak se těším na fotku o víkendu, i když z tebe asi budu mít depku, když mám prd břicho ![]()
Musím už běžet, za chvíli se pro mě staví miláček a frčíme na jih. Navíc mám v práce pejsana, byla jsme ho vezvydnout po obědě doma a ten je už jak na trní.
Tak se holky všechny mějte, prima víkend, já sem juknu o víkendu
mispul neboj depku mit urcite nebudes
.na fotce to nevypada tak velky jako ve skutecnosti
a zase to neni naky obr bricho jako jiny v 9mesici. ![]()
uzij si krasny vikend a nech se pekne rozmazlovat
.papa a ozvy se a hlavne na sebe davejte pozor
.papa
dalmi, tak to jsem vazne zvedava jaky mas teda bricho
je normalni ze pupik vyleze, ja ho mam placaty doted a to uz mam bricho normalni ![]()
enko zase tak strasny neni.
tohle je z 12 tydnetet uz je ale vetsi
![]()
enko a ten pupik uz myslis takle zustane vystrcenej.jeste to neni moc videt,ale jestly to porad bude vystupovat,tak ho budu mit uplne rovnej a to se mi moc neliby ![]()
dalmatinko ja ho pak mela uplne vystouply ven (ke konci) zkusim vyhrabat fotku ![]()
to je poradnej pupek
a ten pupik vystouplej.no krasa. ![]()
koukam ze nase briska maj podobnej tvar.ze by jsme cekaly kluka?
dalmi, no takovej pupek te ceka za par tydnu taky
no me vsichni typovali holku i na ultrazvuku mi tvrdili prvni ze kluk a pak ze holka ![]()
JA UZ BYCH CHTELA TO TAKVEDET CO TO UDE.NA DALSI KONTROLU JDU AZ 20,TAK SI POCKAM ![]()
no ja to vlastne nevedela do konce, nedokazali se shodnout a pak uz sjem se neptala protoze mi to bylo fuk
ale tuseni na kluka jsem mela od zacatku tehu
a koukam ze jsi tu taky porad ![]()
jo jsem tu taky porad jako ty
.to mi zdenda rika ze az bude mimco ze uz se sem nedostanu a asi mu ukazu tebe
![]()
to to nepoznaly na ultrazvuku??byla jsi na 3D?
jinak ja mam taky podezreni na kluka,proto ze kope jako blazen
.ne uz od zacatku mam takovy tuseni,ale radsi bych holcicku,ale je to jedno ![]()
dalmi, nebyla jsem na 3D prislo mi to zbytecne drahy
jj ja jsem tu porad mam silene hodny ditko, obcas tu jsem totiz i v noci
i kdyz jsou dny kdy se sem nedostanu vubec a dopoledne vetsinou taky nestiham ![]()
no nic loucim se skocim si do vany nez se priserak vzbudi a pak snad bude spat ![]()
dobrou ![]()